• Smazaný účet

    Ahoj, chtěl bych se poradit s určitým problémem.

    Mám kolo Schwinn Mesa GS (2005), i když už mám to kolo 7 let, tak jsem na měm moc nejezdil, poslední dva roky jezdím více, cca 50 Km týdně.

    Asi před rokem mi praskl orginální zadní ráfek na tomto kole, jel jsem tehdy docela rychle po hodně rozbité cestě a ráfek to prostě nevydržel.

    Vzhledem k tomu, že to kolo za cca 13000 tak jsem si koupil celé nové zadní vypletené kolo Remerx Dragon za cca 800, prorože to vycházel tak stejně jako koupě nového ráfku, špic a ceny za nový výplet.

    Ale vypletená kola Remerx Dragon jsou neskutečný šmejd, lépe řečeno problém jsou špice, které postupně praskají, praskají u náboje, když praskla jedna tak se ještě nic nedělo ale postupně to došlo do takového stavu, že když jsem naposledy jel tak praskly další. Už mi odešlo 7 špic a už se na tom nedá jezdit.

    Chci se tedy poradit co dál, do setu Mavic Crossride se mi moc nechce protože nepotřebuji dvě kola, ale pouze zadní.

    Co se týče samostatného zadního vypleteného kola, tak u nás se prodává jen ten Remerx Dragon. A do toho už jít v ždáném případě nechci protože by to bylo to samé. Myslím si, že je to strašný šmějd a i za 800 lze mít zadní kolo, které něco vydrží, protože to původní vydrželo mnohem více.

    Uvažuji tedy, že bych koupil špice DT Swiss – DT Alpine III (365,–) na Aukru a za 300,– bych to nechal vyplést.

    Délka je 262 mm což by mělo sedět, ale nejsem si úplně jistý.

    Je ještě nějaká lepší varianta jak to opravit tak do cca 1000,–?

    Jinak zaplést bych to nechal v Mojekolo v Ostravě-Porubě, jestli má někdo nějaký lepší tip tak to úvítám, díky.

    0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.