• švícko

    ahoj lidi dostal jsem od manželky dárek pumpu AIRGUN,máte stím někdo skušenosti jsou u ní dvě 16g bombičky dočetl jsem se že na MTB jsou lepší 24g,jak to nafoukne kolo je to aspoň na dojetí u mě v okolí to nikdo nemá proto se ptám díky za rady.

    0 0
    • Meesha  

      ja ji mam, ale este sem ji zatim nepotreboval, tak netusim. :-) 16g bombicka by mela normalni bikovej plast nafouknout tak, aby se na tom dalo v klidu jet a dojet

      0 0
    • miki  

      Tak ty 3 bombičky vozit je fakt dobré ale je lepší vozit i normální pumpu,aspon na závody.Letos na Králi jsem měl 3× defekt a pumpa se hodila na dofouknutí na lepší tlak.Ale na vyjíždce se dá v pohodě jet dál.

      0 0
      • maxtor  

        To je právě ono. Mám SKS Airchamp, ale děsím se toho, že budu mít víc jak dva defekty najednou. CO2 pumpu vozím hlavně na silnici, protože nafoukat ruční pumpou plášť na nějakých alespoň 70 PSI je nadlidský výkon a hlavně člověk riskuje, že utrhne ventilek. Na bika raději vozím v poslední době normální pumpu.

        0 0
    • jonti  

      Podľa mňa to má využitie jedine na preteky, kde to rýchlejšie nafúkanie oceníš. Super je to na XC.

      0 0
      • maxtor  

        Hlavně – na normální pumpování je to celkem drahý špás vzhledem k ceně bobmičky.

        0 0
        • Meesha  

          jestli mas Airchamp, tak tam by meli jit bombicky co se davaj do paintballovejch pistoli. Cena je tusim asi 10kc/ks – to bych se asi nenamahal ani hledat pumpicku :-) Pri 80Kc/ks tu pumpu rad najdu :-)

          0 0
          • maxtor  

            Právě že ne – Paintballky jsou 12g, tahle je 16 – je větší, ale hrdlo má stejné. Přemýšlím, jestli by nešel udělat nějaký adaptér. Jedna bombička Airchamp vyjde ja koloshopu na zhruba 40 Kč. Paintballky jsem viděl kolem 18 Kč, tak by se dalo aspoň něco ušetřit – hlavně je koupíš skoro všude. Pokud to pujde, určitě tu dám návod. Myslím, že nejsem jediný, komu by to pomohlo.

            0 0
    • kubad  

      Jedna 16g. bombička nafoukne cca 2,0 plášt na cca 30 psi pokud ti nic neuteče. Jet se na tom v pohodě dá. Bombičky jsou dobré na závody, na běžné ježdění je to zbytečný luxus – vozím znovu kvalitní pumpičku. Ale nezavrhuju – není to špatná věc.

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.