• ruinin

    Tak druhej pokus.

    Ať si každej udělá obrázek. Máte lepší silničky za podobný peníze se závodní geometrii? Rád uvidím odkazy. Ale jde mi hlavně o to nabídnout něco tomu, kdo chce koupit první silničku a mít z ní radost, ačkoli hned na začátku má dost omezenej rozpočet.

    Podle mě celkem objektivní recenze, která upozorňuje na slabší i silnější stránky kola:

    http://road.cc/…5-sport-2017

    Argument proti těm, co kritizovali můj první post – píše autor recenze: the more bikes you ride you soon realise that components are such a small part of the equation. They are the icing on the cake if you like; a mediocre frame won't be made better by chucking lighter and more expensive parts at it though a good frame just works with whatever is bolted on. Když člověk hodně jezdí, brzo si uvědomí, že komponenty jsou jen malou částí rovnice, co dělá dobrý kolo. Jsou třešničkou na dortu – průměrný rám neuděláš lepší tím, že ho osadíš lehčími a dražšími komponenty – dobrý rám funguje s jakýmikoliv komponenty.

    a kolo k mání – i když ne na soře, ale claris, což je podle mě už detail:

    https://www.velo-centrum.cz/…arblk-vel-54

    0 0
    • Smazaný účet  

      Tvl, vo co Ti de? Máš procenta z prodeje?

      0 0
      • ruinin  

        tvl před rokem jsem tu sháněl prnví silničku a fakt si nepamatuju, že by za tak málo peněz bylo něco takovýho k mání, tak to prostě přeju nějakýmu začátečníkovi

        to kolo miluju, zkusili si ho kamarádi, co jezdí na kolech už desítky let skoro závodně a byli nadšení, takže to není jen můj názor

        je to prostě krásný kolo, za kterým se lidi otáčej a je na něm poholnější jízda než na mým starým ocelovým MTB

        ale ne každej hledá krásný kolo, to je jasný, někdo radši bazar s lepšími komponenty, nebo nový s horším rámem , ale lepšími komponenty, o to nejde, ale tohle je příležitost pro ty, co maj jinej přístup k cyklistice

        0 0
      • scalar  

        Spíš se to chystá dát na bazar :-)

        0 0
    • scalar  

      Máš úplně nejvíc nejlepší kolo na světě a hlavně už nezakládej další vlákna.

      0 0
    • Espen  

      Kdyby někdo sháněl první silničku kolem 15000,– a tys mu hodil odkaz na tohle, dalo by se to chápat. Ale proč bezdůvodně zakládáš vlákno, když v minulém už si jednou dostal za uši, to mi hlava vůbec nemůže probrat.

      0 0
    • tromboonen  

      Začíná se nám tu profilovat nástupce mistra číslovky, sice ne tak grafomanskej, ale o to víc tvrdohlavej… Ruino to jako myslíš, že když to minulý vlákno zamkneš a dáš to sem znovu (oceňuju, že tentorkát místo would-be marketingovejch keců alespoň s odkazy), tak najednou změníme názor?

      Rám není určitě špatnej, ale že by v dané kategorii vyčníval natolik, že by to ospravedlnilo Claris a to ostatní co na to navěšeli, to ani náhodou. Jo, kolo dělá rám, ale s Clarisem to rám nezachrání, když jsou za podobnou, ne-li nižší, cenu velmi slušné kousky s Tiagrou 4700 tak jsou Tvý kecky o tom jak je tohle nejlepší o ničom.

      0 0
    • Vilém  

      Tak za jak dlouho to zamknes?

      Uz v tom minulym jsem ti psal, ze ten tvuj bezva spesl jde koupit jeste ne nejakych 1700,– levneji, tak proc uvadis za kolik koupils ty?

      0 0
    • Chlebovnik  

      Ale to kolo, které tu tolik vychvaluješ, ve skutečnosti stojí 23 tisíc!!!

      Tedy skoro o půlku víc, než tady inzeruješ! Není ti to trochu trapné?

      0 0
    • Marskatin  

      Aa proč jsi nedal odkaz na verzi odpovídající testu tj. Na verzi s přívlastkem spor­t?

      0 0
    • jecnak  

      Vlakno ti zamykam, protoze je o tom samem jako to minule. Pokud mas zajem, muzes mi to v soukrome zprave vysvetlit. Dalsi podobna aktivita bude mit stejny osud a vysledku si vykoledujes smazani tveho profilu.

      0 0
Téma bylo zamknuto, nelze přidávat další reakce