prosím o radu ohledně výběru MTB

9 nepřečtených
  • tomashor

    Ahoj, sháním mtb do 21.000,– o kterém vítě že jej mají ještě někdě na skladě nebo v e-shopu. Prosím doporučte co máte doma a na co nedáte dopustit nebo mezi kterými modely jste vybírali vy? Už jsem měl vybranou Meridu Matts FTS 500 D ale bohužel mi ji nějaký starší pán vyfoukl před nosem jako dárek synovi. PORADTE PROSIIIIM! Dikes

    0 0
    • rhapsody  

      kdybys aspon napsal odkud si nebo velikost ramu :)) imho v praze bys snad naky meridy mel sehnat, nebo kona caldera ci superior 870 ..

      kdyz objedes par kamenejch prodejen urcite si neco vyberes a uvidis aspon co se jeste da sehnat ..

      0 0
    • kesu  

      scott scale 60

      0 0
    • Biker Marcel  

      Zkus se podívat na www.mtbs.cz a tam Bikekatalog-máš tam kola mnoha značek a možnost jejich srovnání.V podstatě dle mého názoru záleží na tom co chceš a jak jsou mezi skupinkou kol z kterých budeš vybírat kola osazená.U mnoha značek-se platí za značku samotnou a lepší poměr výkon kvalita mohou nabídnout i značky méně rozšířené. Koukni třeba na Pells, Superior, Apache..prostě projdi toho co nejvíce i v kamených obchodech a potom sháněj kokrétní bajk.Hodně zdaru!

      0 0
    • tomashor  

      Tak ještě doplnění, jsem z ústeckého kraje a Praha pro mne také není nedostupná. Co se týče toho osazení, tak asi jako každý si představuju hodně muziky za málo peněz :D Na určitou značku taky nejsem vysazenej, jen že zrovna ty meridy a možná ještě apache mají nejhezčí design ;)

      0 0
    •  

      Ječňák je borec!

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.