• Lucys

    potřeboval bych poradit jaké jsi mam koupit kolo když právě budu začínat už máme s klukama v lese trat a já nevím jake je na jumpy dobre kolo moc se v tom ještě neviznam jestli nejaky MTB chtel bych jen s prednim tlumičem prosim poradíte ?

    0 0
    • Azmir  

      Poradíme, ale než něco napíšeš zkus si to aspon přečíst, na skoky by to chtělo něco ze třídy „enduro“. Nejlépe kdybys napsal kolik měříš a kolik chceš do kola investovat a co na něm chceš přesně jezdit zkus se rozepsat ;-)

      0 0
    • c0d3r  

      cus, to vypada na dirt :-) ale jak psal kolega napis jak jsi velkej, tezkej, jakej mas rozpocet na kolo, co presne chces skakat :-) atd.. posli treba nejake videa z youtube co bys chtel jezdit at mame prehled.. takhle je to moc obecne

      0 0
    • cat  

      Mrkni ke me do profilu, kdysi jsem mel Duncona. Ber hlavne mensi velikost.

      0 0
    • Carloss  

      pokud chceš začínat ježdění hned skokama, tak bych si hlavně uzavřel dobrou pojistku..:D

      0 0
      • c0d3r  

        nestras… na 5m polet si stejne hned netroufne ;-) to by byl kreten a pojistka by mu stejne hovno pomohla :-D

        0 0
        • Carloss  

          no právě jen aby..:D proto bych s tím dirtem byl opatrnější.. já bych doporučil napřed něco na styl XC/enduro HT ať se naučí jezdit a né hned skákat.. toť můj názor..

          0 0
          • c0d3r  

            kdybys tohle doporucil me tak se Ti akorat tak vysmeju :-) kdyz chce skakat tak at skace ne? ty hrbolky co na zacatku bude davat mu neublizi a nauci se na nich i padat.. na kole snad jezdit umi ne? predpokladam ze slapani a balanc mu problemy nedela.. a jezdit XC je za DIRT dost chaba nahrazka :-) proste skakat skakat skakat.. pady k DIRTu patri a aspon uvidi, jestli to opravdu chce delat, nebo chtel jen delat frajera :-)

            takze kdyz Dirt, tak Dirt.. a ne nejaky XC :-D

            0 0
          • c0d3r  

            ps. pochybuju ze bude za par mesicu skakat tak, jako si to vetsina lidi pod DIRTem predstavuje… to by byl sakra talent..

            0 0
            • Carloss  

              jek meslíš no.. podle mě by např s monstrem nebo třeba haro extr. chybu neudělal.. trať ve lese pro mě znamená skoky, kořeny, prudký pasáže.. ale kdo ví, když informační hodnota jeho příspěvku je nulová..

              0 0
              • c0d3r  

                s tou nulovou hodnotou souhlasim.. jako napsat: chci tohle, poradte co > ale to uz bych zase nenazyval XCckem a FreeRidem :-) a to je ***** rozdil.. (a to uz mu radsi doporucim skakat DIRT v pomalych rychlsotech a prehlednem terenu na trati, nez letet nekde v offroadu, kde nemas ani kolikrat vodici lajnu, takze nevis kolikrat jestli muzes dopadnout tam kam chces a navic jeste skakat v takovych mega rychlsoti je o necem uplne jinym) .. z cehoz pro me vypliva zase jenom DIRT :-) (pokud teda nechce jezdit na vylet s mladoua jezdit pres koreny a rikat tomu krutoprisny enduro :-D to je uplne jina liga nez DIRT a FR

                0 0
                • c0d3r  

                  hh koukam ze se kus prispevku ztratilo :-D bylo tam cosi ve smyslu, ze pokud litas nejaky palby v offroadu, tak to bych nenazyval XC… aze kdyz nepise konkretni udaje je to kun

                  0 0
                  • Carloss  

                    já teda za XC beru všechno brouzdání přírodou jak nahoru tak dolů.. takže i AM a enduro.. ale to je prd, ať toho napíše víc..

                    0 0
                    • c0d3r  

                      tak je ale rozdil mezi brouzdanim (v podobe XC) a „brouzdanim“ (v podobe FR) ;-)

                      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.