Prosba o radu ohledně výběru nového kola allmoutain!!!

4 nepřečtené
  • Wrist

    Ahoj,

    chci koupit nový bike a rozhoduji se mezi těmito koly: Canyon Spectral AL 6.0 a Canyon Nerve AL 7.0

    http://www.canyon.com/…es/bike.html?…

    http://www.canyon.com/…es/bike.html?…

    Jezdím převážně traily/allmoutain – singletracky, slapší sjezdy, lesní cesty – kořeny, kameny a k tomu nějaké přejezdy přes silnice a zpevněné cesty do 20km. Moje výška je 182 cm, váha 83 kg, výška rozkroku 84cm (stranky canyon mě doporučují velikost M, ale já sem počítal spíš s velikostí L)

    Nemám moc zkušeností, můžete mě prosím poradit které kolo by bylo pro mě vhodnější a jaká velikost? Popřípadě pokud jezdí někdo tyto kola jaké má zkušenosti?

    Děkuji

    0 0
    • pocestny  

      Spectral te bude vic bavit. Velikost spis L řekl bych.

      0 0
      • MirosPikos  

        Spectral, ale nejsem si jistej velikostí. Je to dost hraniční. Pokud plánuješ nějaký bikeparky a si dobrej technik (rád si v kolem hraješ), možná bych radši volil M.

        Blbě zařazeno…

        0 0
    • TJK  

      poměř si aktuální kolo co se týká TT a reach, ať víš startovací bod… od toho bych vycházel z výběru velikosti… resp. na to co píšeš že jezdíš bych ti doporučil vzít Spectral v konfiguraci delší rám a krátky představec…

      těžko říct přesně protože nevím jak velký rám máš teď a jaký máš představec… ale myslím že bych se držel varianty třeba L rám + 60–70 představec… to bych viděl jako příjemnou kombinaci.

      Spectralem určitě nic nezkazíš.. i s tím zdvihem jede parádně.. takže oproti Nervu neztratíš nic ale získáš lepší a stabilnější geo cestou z kopce a v horším terénu.

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.