• Atilla

    Zdravím,

    mám tu takový problém s vidlí. Koupil jsem novou Z1 2007. Ze začátku chodila nádherně, ale teď v ní začalo něco ťukat a od poloviny zdvihu je přetlumená. Přetlumení zmizí až po přefoukání a to zase není citlivost.

    V čem je problém? Co s tím? Poslat na reklamaci s tím, že to shop přepošle Bartoníčkovy? Nebo je tu ještě možnost s TT, dát tvrdší pružinu abych nemusel tolik foukat a poladit kompresi na mojí váhu a přijít tím o záruku.

    Díky za rady a postřehy

    0 0
    • KRAJIC  

      Koukni na tyto manuály – jsou sice pro modely 2006, ale podrobné – třeba přijdeš na to čím to je http://www.wheresweyland.com/…ice_manuals/

      0 0
      • Atilla  

        Díky, už jsem se na to koukal. Jediné co mě napadá je v prčicích RC2 patrona, když vyfouknu vzduch a chodí jen pružina, tak se nestíhá vracet od půlky zdvihu ani při nejrychlejším odskoku. Je zas pravda, že ta pružina je hrozně měkká. Ale to by na to nemělo mít vliv. Zvláštní je, že když dám odskok na úplně nejrychlejší, tak je za půlkou zdvihu pomalejší, než když ho trochu utlumím. Ale to pořád nevysvětluje to ťukání, napřed jsem si myslel, že je to třeba sjetím gumové ochrany na pružině, ale podle obrázku tam nic takového není.

        0 0
        • KRAJIC  

          Neporadím – vidlice je jedna z mála věcí, do kterých se zásadně neseru – nemám na to čas ani vercajk. Nicméně jsem teď nahlédl do tvého profilu a zase mne pokroutilo z těch LSD barev. S tím musíš něco udělat.

          0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.