• Ondrejst

    Prosím Vás, nechtiac sa mi stalo, že mi jeden piest vyšiel (len sa trochu vyhol-nevypadol) a vytiekol olej, som samozrejme stačil páčku bez kotúča (tupec).

    Piestik som tam zasunul a zas naplnil. Ale od tej doby sa ten piestik nehýbe pri stlačení páky (opačný piest vytlačí ku nemu kotúč a hotovo), teda samostatne keď ostatné držím sa hýbe, aj som na neho kvapol trošku oleja, povytláčal ho a samostatne chodí.

    Príde mi ako keby išiel dajme tomu viac z tuha.

    Chcel by som ho ešte raz vytlačiť na komplet a pozrieť naň ale bojím sa či ma nečaká nejaká šarapata týmto počinom. Na nete som o tom moc nenašiel :( Keď ho aj vytlačím ten protichodný mi bude zavadzať vo výhľade dnu :(

    Nerobil už dakto dačo podobné?

    Vďaka za veškeré info.

    0 0
    • Baba-Ji  

      zkusil bych ho rozhybat – vytahnes desky (…a brzdovy kotouc samo :)), das tam nejake stare sjete a plochym sroubovakem podrzis protejsi pistky toho, co chces rozhybat. Pak pomackas paku az pistek (nebo sousedni) povyleze, Zatlacis sroubovakem pres ty stare desly vsecky pistky zpatky. A proste furt dokola to opakujes a stridas pripadne stranu, ktera se hybe a ktera ne.

      !!!Sroubovakem nikdy netlac nebo nedrz primo pistky jako takove, ale vse delej s pomoci starych desek, kterych se ten sroubovak bude dotykat misto pistku!!!

      0 0
    • Ondrejst  

      Vďaka.

      Rozhýbaval som ich pre istotu ešte raz, piestik sa vytlačí, ostatne sú podržané, vyčistím ho, namastím olejom zatlačím naspäť,opakujem viac krát. Sám proste chodí ale s kolektívom mu to nejde :) Kamoša ešte napadlo, či by za ním nemohlo byť troška vzduch,ktorý by ten piest ovplivňoval. Dobrá myšlienka, ale páka má dobrý chod aj to fajn brzdí a odvžušňoval som to celé už pár krát pre istotu( pretláčal z dola hore, naspäť a opakovať).

      Možno to ešte skúsim odvzdušnovať s pobuchavaním po brzde šrobovákom a uvidím.

      Dík za pripomienky.

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.