pro webmastery - seznam akcí dle datumu

2 nepřečtené
  • ROMAN_BIKE

    Ahoj, mám velký problém s touto stránkou www.cykloart.cz/maratony/

    Dělal jsem ji v letech 1999 až 2007 ručně, i když poslední 2 roky jsem na to neměl dost času a letos jsem se rozhodl že to nebudu dělat vůbec. Pak mě napadlo tam nejen nechat minuloroční seznam, ale taky dát formulář ShoutBoard (služba od www.BlueBoard.cz ), kam by lidi psali sami. Nějak to funguje, ale jsou 2 problémy. To že není editace, nevadí, mohou to zadat podruhé a já to špatné(starší) smažu. Problém je, že to neseřazuje dle datumu :-( Tak co teď?

    Napadlo mě zatím

    1. přimět lidi v Blueboardu, aby to naprogramovali a nabízeli (mají z toho reklamu). Napsal jsem jim do diskuse, zatím bez odezvy…
    2. najít takovou službu, která by to uměla, kdekoliv ve světě (určitě není Blueboard jediná u nás a jediná na světě, tak proč by to už nemohlo existovat?)
    3. naprogramovat to – v tom případě by byla otázka kdo to udělá a za kolik… (je to na MS serveru, takže v php to nepůjde, pokud tomu teda dobře rozumím…)

    Nejčernější vize by byla taková, že by se nezměnilo nic a lidem by se současný stav nelíbil a odhlasovali by si že takto tu stránku raději nechcou..... a to by byla škoda.

    Jestli máte někdo nějaký nápad, tak dopředu díky

    0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.