• lukan

    Co říkáte na tenhle nový kanál? Podle mě super, zatím pokaždé, když jsem to zapnul, tak vysílali něco koukatelného. Teď jsem se dodíval na „Den konce svěěta“ nebo tak nějak… a mám zase o čem přemýšlet:D

    0 0
    • kubad  

      jj za mě zatím super

      0 0
    • jIrI___  

      Další z řady zbytečných kanálů. Nevidím smysl „reprízování“ pořadů z Discovery, National Geographic, apod.

      0 0
      • lukan  

        já v tom vidím ten smysl, že je to zcela zdarma… discover, spektrum apod jsem si nikdy nezaplatil, takže pro mě je to celkem novinka co se týče těch pořadů co tam vysílají

        0 0
        • jIrI___  

          Tak to pak jo. My máme kabelovku, takže jsem nad tím takhle neuvažoval, resp. si to neuvědomil. Takže jako bych nic nenapsal :)

          0 0
      • Kupko  

        Treba pro to ze kazdej nema placene kanaly.

        0 0
    • Pavel  

      Jde to je na Internetu? :)

      0 0
    • Frostty  

      Jo, docela fajn.

      0 0
    • StuntJ  

      svět se v prdel obrací, bulvární televize zkrachovala, objeví se kanál pro inteligentní lidi …

      Snad se inteligence národa nezvedá?! nebo jo, to by byla katastrofa, protože primitivové vyrůstající na bulváru se nejlépe okrádají … :o(

      0 0
      • pepek  

        Ona nezkrachovala, ale majiteli snad obstavili majetek, bo MUS. Ale určo to někdo od něho koupí, takový program se tady lehce uživí.

        0 0
      • HonzaRez  

        No myslím, že zatím k vraždění vzdělanějších s brýlemi nedojde, protože všechno lze zvládnout moderními prostředky. Taková rádoby chytrá pidlivize může nějakou chvíli vysílat a pak bude stejně zkrachována nebo jinak vyřešena v souladu se zájmy mas…

        0 0
      • Člověk a jeho svět  

        Tak inteligentní… Ony ty dokumenty jsou takové populárně naučné formáty, takový vědecký bulvár. Nemůžu hodnotit jiné obory mimo historie, a tam jsou ty dokumenty na úrovni časopisů Epocha, History, … Samozřejmě ne všechny dokumenty, takový Svět ve válce je docela klasika. Ale na druhou stranu je v hodně dokumentech spousta chyb, polopravd, nepotvrzených teorií. Takové 2 WW porno ;)

        0 0
        • pepek  

          Např. v technických oborech je někdy český překlad katastrofální, jak od učitelky.

          0 0
    • Twisp  

      paráda, konečně alternativa ke dvojce. Protože to byl asi jedinej koukatelnej program. Skoda jen, ze to nejede v HD.

      0 0
      • lukan  

        třeba se dočkáme:-)… co se přešlo na ten digitální signál, je už aj celkem na co koukat v té bedně

        0 0
      • karliner  

        Sakra, už jsem se lekl, že se tu neobjeví žádný maník, co tv vůbec nesleduje, s výjimkou dokumentů na ČT2 :-)))

        0 0
        • bleach  

          priznavam, ze se koukam na Cool, Fandu a xvideos

          0 0
        • Smazaný účet  

          Příznivci ČT2 1/2 těch ZOOM dokumentů znají :)

          Všiml jsem si, že jedno téma se v TV dokumentech vyskytuje každý den. Není snad dne, aby nebylo něco o II. světové…

          0 0
          • Člověk a jeho svět  

            Ty dokumenty o 2 WW jsou v podstatě na produkci nejlevnější. Z archivu vezmeš už natočené, třeba autentické záběry. Najdeš pár pamětníků, dnes už spíš historiků, který o dané tématice něco, často cokoliv, pohovoří. Sestříháš, přečteš komentář, máš hotovo.

            0 0
            • Thidney  

              přesně a taky se dobře prodávaj, respektivně reklama k nim

              0 0
            • Pavel  

              Nemluvě o tom, že ty autentické záběry se používají stále znovu a znovu; například scéna z 1. sv (Bitva na Sommě), jak (tuším) anglický voják nese zákopem na rameni raněného kamaráda je snad v každém dokumentu z první světové; a už jsem ho viděl i v dokumentu z té druhé… :)

              0 0
    • TJK  

      zs mě super protože TV hovna a zbytek bordelu je nekoukatelnej, takze obcas Cool na topgear apod., nebo dvojka ct 4 sport a ted zoom kterej je pro me urcite zajimavej.. ja na telku moc nekoukam takze mi to staci

      0 0
    • bleach  

      takova Z1 v tuningu. ja jsem spokojen

      0 0
    • joudys  

      konečně kanál, který může běžet a nemusím to nikam přepínat, a navíc vždycky vím, že když zapnu tv tak tam vždy něco bude. Já si za žádné kanály neplatím (sat nebo kabel), takže dokumenty grátis jsou pro mě jak dělaný.

      0 0
    • marapara  

      Za mě super kanál, něco takového tu chybělo, i když dokumenty sleduju i ČT2

      0 0
    • Fuglsang  

      Smíchov je lepší

      0 0
      • marapara  

        na krok za krokem se dá dívat, ale jinak je to o ničem

        0 0
        • Chiron  

          Akorát, když už bylo minimálně pět repríz na Nově, nějaká určitě i na Cinemě, tak další kanál na tyhle stokrát omleté pořady trochu postrádá smysl. Sice je to fajn klasika, kterou člověk může vidět víckrát, ale skutečně se nějaký kanál uživí z reprízování 15 let starých seriálů a filmů? Protože ono tam nic jiného není.

          Chápu třeba stanice typu Cool, sem tam to proloží nějakým novým seriálem, sportem, dokumentem a jinak vsází na dobrou klasiku. Imho docela koukatelný kanál a párkrát mě dostali k nějakému zajímavému seriálu. Protože nemám možnost ani čas sedět pravidelně u televize, tak většinou co mě zaujme v televizi dál stahuju z netu.

          Mile překvapil třeba i Fanda, původně jsem čekal ten nejhorší výplach z archívů typu Cinema. Nakonec se ukázalo, že to bude něco jako Cool. Ale s tím výplachem stejně přišli v podobě Smíchova.

          A ZOOM je v běžném vysílání tak trochu zjevení, když pominu čt2, a imho si najde docela velkou skupinu lidí, kteří ho budou sledovat. Hned ze začátku vsadil na populární témata, takže přitáhne spoustu lidí, hodně se o něm mluví a to je základ úspěchu. Pro mě to třeba teď postrádá smysl, protože máme placené dokumentární stanice a těch je tolik, že už to člověk ani nesleduje a jen na něco mrkne, když na něco náhodou narazí.

          0 0
          • Vilém  

            Necim snad musi ten cas mezi reklamou zaplacnout, takze at to stoji co nejmin.

            0 0
            • Smazaný účet  

              Nebojte, Smíchov nebude posledním nováckým kanálem, jak jsem psal výše…

              0 0
              • Kupko  

                Smichov je opravdu k smichu tak jak cela nova.

                0 0
                • Smazaný účet  

                  Mirka Spáčilová aktuálně:

                  U nás se místo novátorských pořadů vymýšlejí pouze zdánlivě nové, zato další a další kanály, na kterých není co vysílat. Před Vánocemi odstartovala Nova svůj komediální Smíchov; hraje vykopávky typu Mr. GS, Tele Tele nebo Ptákoviny. V pátek opět Nova přidá, prý jako dárek divákům ke svým devatenáctým narozeninám, kanál jménem Telka. Co nabídne? Zopakuje všech osm sezon nekonečného seriálu Ulice, archivní Ordinaci i Pojišťovnu štěstí; archivní soutěže Riskuj!, Kolotoč, Rychlý prachy; a bez ohledu na smích Smíchova rovněž svou archivní zábavu: třeba Zlatou mříž, Hogo Fogo, Čundrcountryshow, Zlatíčka, Horoskopičiny, Rande, Čtveráky, Politické harašení nebo Novoty.

                  Zdroj: http://kultura.idnes.cz/…elevize.aspx?…

                  0 0
          • Člověk a jeho svět  

            Myslím, že Nova ztrácí dech, Prima ji celkem utíká. Nejen lepší skladbou stanic a celkovou koncepcí. Nova už jen kopíruje Primu. Navíc jsem slyšel, že má Nova celkem velký problém s prodejem reklamy.

            Jinak k úvaze, zda Smíchov ano, nebo ne… Je třeba si uvědomit, že jakákoliv TV stanice zde není pro diváka, ale pro potencionálního inzerenta. Divák je tam až sekundárně.

            Proč je nyní tolik TV stanic? Vypadá to na oko líp, že můžu lépe zacílit reklamu podle určitých skupin, než když byla TV Nova a tečka. Teď to více rozházíš, ale pořád prodáváš vlastně to samé těm stejným. Má to i výhodu v tom, že můžeš nabízet výhodné balíčky, za pravidelné opakování spotu v prime timu na TV Nova dostaneš jako bonus nějaká opakování třeba právě na Smíchově.

            0 0
            • Chiron  

              No co se týká hlavních kanálů, tak se víc dívám na Novu. Na primu mrknu max 2× za týden na nějaký film nebo třeba občas se podívám na nějakou jejich show, nebo americký seriál který není na pokračování, ale jinak mě ty jejich pořady moc neoslovují. Co se týká sekundárních stanic, tak to je zas opačná situace, Nova se nezmohla skoro na nic. Cinema je takový srandakanál kde vlastně nic není, kua kdyby tam aspoň reprízovali ty „megafilmy“ z Novy, ale ono nic. Nova Sport bych neodsuzoval, naopak je to trochu něco jiného jak Eurosport apod. Fanda, tam je záblesk nějaké kvality, ale prostě byl tu až druhý po Coolu. A Smíchov je prostě výsměch a jen kanál na prachy, nic víc. Jo a vlastně MTV, česká verze taky nestojí za moc. Ostatně už i originál se mi moc nelíbí.

              Kdežto Prima nic vyloženě nezkazila, spíš naopak, pokaždé vsadí na jistotu a vytěží z dané divácké skupiny maximum.

              0 0
            • karliner  

              Řekl bych, že nemáš zrovna nejnovější informace o způsobu prodeje reklamního času skupin Nova a Prima i když by to z pohledu zákazníka dávalo větší smysl tak, jak to píšeš.

              0 0
              • Člověk a jeho svět  

                Jo, z roku 2006 cca ;)

                Je to hodně jinak?

                0 0
                • karliner  

                  Prodává se bundle na celou skupinu (Nova nebo Prima + Barrandov), je dáno předem v jakých poměrech budou GRP rozhozeny na jednotlivé kanály. Lze koupit i jednotlivé za nějaký nesmyslný příplatek.

                  0 0
          • marapara  

            Já vím, že je to stará „klasika“, ale vzhledem k tomu, že jsem Krok za krokem dlouho neviděl, tak se po mnoha letech na něj rád podívám :). Ale že bych to musel vidět stále dokola, to samozřejmě ne :). Jinak je to stanice o ničem.

            Na druhou stranu mě mile překvapila TV Pohoda, kde dávají občas záznamy z koncertů a tak tam člověk vidí Led Zeppelin, Deep Purple, Metallicu, Pink Floydy a podobné klasiky. To se rád podívám.

            0 0
      • karliner  

        Kam se hrabe Smíchov na Šlágr TV…

        0 0
    • pee.tr  

      Moc jsem toho zatím neviděl, ale ušlo to. Pro mě rozhodně zajímavější než jiné postupně přibývající kanály. Akorát by to chtělo vyšší bitrate.

      0 0
    • smith22  

      Z těch sraček co se dá zatím na DVB-T příjmat je to nejlepší kanál.Pro toho kdo nechce platit za Discovery je to super alternativa.

      Je jasný, že to bude běžet dokola a budou opakovat ale pro toho kdo Discovery nikdy neměl, nezná tyto dokumenty a není znechucen opakováním, tyto dokumenty na Zoomu rozhodně všední nebudou.

      Zatím sem se ZOOMEM spokojen.Nejsou tam reklamy, dokumenty běží pěkně jeden za druhým a líbí se mi i jak to mají temáticky rozdělené(každý den ve 20:00 zaměřeno na něco jiného).

      S tímto Prima docela zabodovala.

      0 0
    • mastihuba  

      tady je to samej telemaniak. Netuši někdo kde se da stahnnout Teorie velkeho třesku v HD kvalitě, ale pro mobil. Měl jsem to, ale omylem jsem to smaznul a užnevim kde se k tomu došlo. :)

      0 0
      • nitraq  

        Záleží pro jaký mobil. Myslím, že nejlepší je mít v mobilu seriálu v daném rozlišení telefonu. Navíc pokud to je android, tak by neměl být problém stáhnout si přehrávač pro kterýkoliv datový formát.

        0 0
        • mastihuba  

          android přehrávač mám na cokoli, jen jsem nechtěl aby měl každej díl 1gb

          0 0
    • Kupko  

      Super program :-)

      0 0
    • Lister  

      Sice je to program s recyklovaným obsahem prémiových dokumentárních kanálů, ale v práci na pohotovostech se hodí.

      Doma si raději zapnu NG, NG wild nebo Spectrum v HD. Naopak takové Discovery mě nikdy moc nebralo.

      Jinak když jsem u dokumentů, tak o vánocích jsme ne Spectru narazil na úžasná dokument z produkce BBC „Human planet“ (Planeta lidí) – fascinující záležitost, doporučuju někde sehnat – dá se najít klidně i v HD s českým zvukem (jeden díl 7GB).

      0 0
      • Biker jak Pes  

        Díky za tip, dokumenty od BBC miluju a tohle vypadá luxusně jako všechny ostatní. :-)

        Už nakupuji

        0 0
        • Lister  

          Nemáš za co.

          Jestli máš tip na oplátku tak klidně beru.

          Musím říct, že tohle mě opravdu nadchlo. Byl to jeden z top dokumentů, který jsem kdy viděl – naprosto úžasná byla část, kdy se otec vydal se svými 2 dětmi na měsíční pouť po zamrzlé řece aby se děcka dostaly do školy – neskutečné.

          Pokud ti stačí angličtina, tak klidně z toho torrentu. Titule se myslím dají bez potíží sehnat. Ta 7GB verze je ke stažení na ulozto – sice je to opruz při kopírování odkazů do stahovače, ale výsledek za to stojí.

          0 0
          • Smazaný účet  

            hmmmm! jde se nakupovat:)

            0 0
          • black.horse  

            Kopírování do stahovače? Stačí do mozilly plugin DownThemAll! a na 2kliknutí to jede, umí to pauzovat a navazovat, sestavovat do front, nastavit počet stahování celkem i na každý server atd. Používám plošně na jakékoliv stahování;-) každopádně za tip taky děkuji, kouknu na to.

            0 0
        • Lister  

          Tak další dvě skvělé věci od BBC:

          Frozen planet – viděl jsem pár dílů a paráda.

          Africa – stahuju a těším se.

          0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.