• scalar

    Nějak se tu začíná rozmáhat vytváření dalších „postranních“ nicků, člověk pak ztrácí přehled s kým se vlastně baví. Zakládám tedy takový malý „převodníček“ nicků, kde si bude možné dohledat duplicitní nicky. Takže kdo o něčem víte nebo chcete, aby ostatní měli přehled o vás, sem s tím.

    0 0
    • scalar  

      Serpico = racetiger

      0 0
    • scalar  

      Tunning MTB = Jakamodo = Guru 77 = Jouda X45 = XY 77, vše patří Polygonu

      0 0
      • pepek  

        +nanuq

        0 0
      • Zlatka  

        Zlatka

        0 0
        • scalar  

          A nechceš to omezit, že bys používala nick Zlatka za sebe a nick Polygonbike nebo Polygon za Polygon?

          0 0
          • Zlatka  

            Tak to už kapku přeháníš, nemyslíš??

            0 0
            • ClAyD  

              Řekl bych, že je to naprosto v mezích tolerance…

              0 0
            • Bafoon  

              Popravdě to co navrhuje Pavel má naprostou a nezvratnou logiku. Jen by sis prostě musela ujasnit jako kdo tu vystupuješ – a na tom se láme chleba :-)

              0 0
              • borda  

                Tak jako sorry, ted jste me normalne nadzvedli ze zidel.V tom pripade by scalar mel pouzivat nick „stavimkolavcb“ pro kseft a scalar normalne. Rozhodne to nedela. Takze k jeho poznamce by se hodil komentar o zametani pred vlastnim prahem.

                proti scalarovi nic nemam, je to fajn diskuter, dobre poradi naopak Zlatka to pred casem posrala, navic je obcas trosku mimo, prijde mi, ze zijke trosku s hlavou v oblacich, ale vsechno ma svy meze.

                Btw.: U kola v bazaru si taky Scalar mohl odpustit poznamku, ze je na 3×9 deore, kdyz je tam deore jenom saltr. Kdyby to udelal nekdo jinej, tak je tady o tom vlakno jako prase.

                0 0
                • scalar  

                  Tak k tomu prvnímu – jelikož se neskrývám za jiné nicky a netajím se tím, že stavím kola, tak nevím, přoč mít dvaa nicky.

                  K tomu druhému – v inzerátu doslova stojí: výbava Shimano Deore 3×9 sp. (páčky Alivio, stejné s 9sp. Deore, přesmyk Alivio).

                  Hlavní díly jsou Deore – tedy měnič Shadow a kliky s integrovanou­ osou.

                  Nové Alivio páčky jsou stejné s minulými Deorkovými, nový Alivio přesmyk má stejnou konstrukci jako Deore, jenom přední část objímky má ocelovou, je těžší o 8 gr.

                  0 0
                  • borda  

                    Jo, jenze Zlatka uz dostala dost. Tady se k tomu verejne hlasi, verejne hlasi dlouho, takze pokracovani v honu na carodejnice mi prijde fakt zbytecny. antipatie vuci ni jsou prehnane. pokud vas tak stve, udelejte anketu, dejte ban a bude klid. Tohle je uplne k nicemu a ve 3/4 vlaken, kde se vyjadri (jakkoli), prijde nejakej dobrak a zvrhne to v OT flame.

                    Ad.2: kolo je pekny (nikde to nerozporuju), ale to vyjadreni je proste to, za co jsou tady vsichni „velci“ verejne pranyrovani. V podtate mas pravdu, ale ja taky.

                    Jdu na bika, vlakno blokuju, protoze tady se to opet zvrhava presne v to, co me tady nebavi… (cimz samozrejme nemyslim tvoji reakci na muj prispevek, ale ten balst okolo)

                    0 0
                    • Kubiczech  

                      Souhlas.

                      0 0
                    • miki  

                      Nevím co se Ti nelíbí ,když tu je něco tak hnusnýho tak to blokni a máš klid,Já si myslím že Zlatce dávat Ban je blbost neboď tak forum o hodně přijde a spousta lidí na její reakce vysloveně čeká.:-)).Každej tu může svobodně napsat svůj názor tak se tomu nebraň.

                      0 0
                      • borda  

                        Jj, zapomel jsem bloknout, ale uz tak cinim. Ja ji nechci banovat. Pisu, at si ti, co ji davaji porad dokola takovou sodu, tolik jim vadi, at si udelaji anketu a odhlasuji si ban. Treba ted aktualni thread o kazete na crossmaxy. takova dobra ctvrtka, mozna i vic jsou jedovaty reakce na zlatcin omyl. Dve tretiny zbytku jsou jedovaty rekce na zakladatele. To je pekne na hovno. Chvilema to neni bike-forum, ale forum ubohych a nezdarenych pokusu o satiru.

                        Jinak na biku to bylo good :-)

                        0 0
                        • JSt  

                          jdu se pobavit do vlaknao krosmaxech. diky za tip. ;-)

                          0 0
                      • Zlatka  

                        BAN !!!

                        0 0
                • Bafoon  

                  Jo, souhlasím – takhle se to dá domyslet na ostatní zdejší prodejce. Samotnýho mě to pak napadlo, že to chce upřesnit, ale dostal jsem se k pc až teď.

                  Myslím to tak, že tu u nikoho z BFprodejců hnoj, maajkee, scalar, rbcrx a nepochybuju mrrrrrtě dalších nezažiješ to co tu předváděla-předvádí Zlatka. Všichni kromě Zlatky předpokládám víte o čem píšu – proto ten můj příspěvek.

                  0 0
      • Tuning MTB  

        Nevím proč mě napadáš ? A jak tady propaguju Polygon ? Hodlám se tady na BF chovat naprosto stejně, tak jak to děláš celou dobu ty sám. Stavět co nejlepší kola a aktivně je nabízet. Lišit se budeme jen v šíři nabízených modelů a v tom, že se snažím co nejvíce komponentů nakoupit přímo od výrobců včetně Polygonu a nebýt závislý na výprodejích místních dovozců. Až bude všechno připraveno budou funkční i webové stránky/ Tuning MTB / včetně kofigurátoru s možnostmi sestavení kol. Potom můžeme porovnávat co kdo umíme a hlavně to bude moci posoudit zákazník. Jsem tady ochotnej porovnávat kola , jejich výhody a vhodné určení. Vzájemně se tady napadat a poměřovat si pindíky fakt nehodlám. Pokud to nutně k životu potřebuješ, pokračuj v tom s Maajkeem, nebo si najdi někoho jiného na stejné úrovni. Já se toho zúčastňovat nehodlám.

        0 0
        • JakeF  

          :D Jo, tak ty jsi od Polygonu… Tak to leccos vysvětluje. Proto jsou ty DT Swiss kola tak lehký, už to nejsou jen 170mm kliky, ale teď už i 24" kola :D.

          0 0
        • Frostty  

          Takže obchoďák od Polygonu, paráda.

          0 0
        • scret  

          no, na to ze jsi registrovany kratce mas velice dobry prehled… Takze ze by opet nejaka rozstepena identita?:)

          0 0
        • se-se  

          Jo tak porovnávat co kdo umíme? Propagovat webový stránky? Nabízet „aktivně nejlepší kola“? Nahazovat nabídky?

          Tak tohle si příteli nech na letáky vhazovaný do poštovních schránek. Nebo si zaplať reklamu – tady nebo jinde. Oni ti místní obchodníci a stavěči tak nějak dodržují mantinely, proto je ostatní berou jako diskutující a ne jako kšeftaře. A když někdo z nich vybočí, tak je rychle někdo jinej setře a zas jsme s nimi kamarádi. Zkus se od nich poučit. My si tu totiž nechceme připadat jako na čínský tržnici.

          0 0
          • scret  

            *1

            0 0
          • Zlatka  

            Promiň,

            nechci se nikoho zastávat a ani se o tom hádat, ale jsi velmi krátkozraký. Nechme to být, ikdyž teď se na mne samozřejmě opět se-ssypou.. Imho pleteš si tržnici s kolbištěm.

            0 0
            • se-se  

              ale tady to nemá být ani jedno z toho přeci

              0 0
              • Zlatka  

                A co tady má být, vulgarity, které tady vidíš denně nebo přímé a bezdůvodné napadání lidí? A to bych mohla pokračovat. Proč to vlastně nevyčítáš jim a těm stavěčům? Proč nenapadáš ty, které ty nevidíš, protože se zrovna nestali terčem útoků? Proč tady nyní vystupuješ s tímto, když ti to celou dobu nevadilo nebo jsi to toleroval, nebylo v Tvém zájmu to řešit. Je tady toho psáno mraky co by se mělo a nemělo, ale vždy se dělá pouze to co je v zájmu jednotlivce nebo úzké skupiny, kteří se dohodnou kdo z kola ven a kdo zůstane nebo kdo může nebo nemůže, ale to ty neregistruješ, protože Tebe se to netýče a tak si toho nevšímej dál, mrtvý brouk.. Já respektuji, že by tady reklama být neměla, ale jak to zařídit, je na jiných. Navíc si čím-dál myslím, že zdejší „reklama“ na velké subjekty a firmy dávno žádnou reklamou není. Naopak je to poškozuje, protože zdejší poměry, zřízení jsou v cyklistickém světě odsuzovány, pochopitelně, kdo by dnes chtěl mít u jména – jo to jsou ti z B-F, nebo znám je přes b-f, aha to jsou tamti co onanují u monitoru??

                Prosím nezlobte se na mé věty, děkuji za pozornost. :)

                0 0
                • scret  

                  tak uz bez, sup… at nemas v praci manko:)

                  0 0
                • se-se  

                  pleteš teď do toho jiný věci. Teď tu jde o reklamu a ještě o zcela specifický přístup. Nikoli jen o to že to někdo jen tak zkusí. Jde o to že si tu někdo chce z diskuse udělat místo na na obchodování a proto sem my ostatní nechodíme. Každej kdo překročí tenkou hranici, dostane od někoho vynadáno (stačí si pročíst i toto vlákno a) – to je taková samoregulace a tak je to správně. TO V DRTIVÉ VĚTŠINĚ PŘÍPADŮ NENÍ ŽÁDNÝ AKT NEPŘÁTELSTVÍ!!! Správně není když z toho je ošklivá hádka ale to je čistě o každém jednotlivém případu.

                  Na arogantní a drzou reklamu (tím myslím opravdu čínský šmejdy)se odpovídá nadávkou, na slušnou reklamu slušným vynadáním – co je na tom divnýho?

                  0 0
                  • Zlatka  

                    Dá se říci, že jsem věděla co napíšeš. :)

                    Nepletu do toho jiné věci, ty spolu celkem úzce souvisí. Už jen proto zda jsi si toho všimnul, že se jedná dokola o stejné lidi, vlastně tedy ty zdejší největší kritiky všeho a mezi nimi ta druhá strana, která toho zneužívá ku vlastnímu prospěchu (zmíněná reklama). Jiní lidé si prakticky nedovolí zacházet tak daleko jako tato skupina dejme tomu v počtu deseti lidí, kteří dělají z diskuze pokaždé snůšku balastu, invektiv a kopanců do lidí a přitom jsou sami kupříkladu (a jsme zase u toho) pouze anoynmní a je jim to tolerováno. dělají si co chtějí bez zásahu nějakého regulátora.

                    Tomu ty říkáš samoregulace? Když tato skupina určuje chod, ovlivňuje jinak slušné lidi a také i částečně admina (či mlíčňáky, meruňky a jiné bytosti), který si jistě uvědomuje, že by s tím měl něco dělat, ale nechce být sám proti sobě a tak nedělá. Baví se tím.

                    Čínskými šmejdy pak nazýváš co, abych se začla bát že denně pracuji s něčím podobným? Na nadávání, když je něco nepatřičné není nic špatného, ale jestli Tvé „nadávání“ padá na úrodnou půdu nebo je nadále lhostejně ignorováno.

                    Myslím si…, a z toho nijak neslevím, že jsi celkem mimo a to mne mrzí neb krátkozrakost rozhodně z lidí nedělá soudce.. A tím také nechi býti, jsem skromnější, ikdyž to tak asi nevypadá, jen píši své názory a dostávám dlažebními kostkami do hlavy. Teď přijde někdo s názorem, že jsem chudáček, tak do 2–3s.

                    0 0
                    • Martin  

                      Uf, tady zas zařvalo koťátek…

                      0 0
                    • scret  

                      me by jen zajimalo, o kom anonymnim porad mluvis?

                      Narozdil treba od tebe mam vyplneny profil a neni tezke si mne dohledat i jinak… Myslim, ze podobne na tom budou i ostatni…

                      Takze zlaticko, koukej si vyplnit nejdrive profil anebo nezvan nic o anonymite!!!

                      Co tam mas dal?

                      0 0
                    • se-se  

                      pro tebe a ostatním pro zajímavost: máš vyjímečnou schopnost – dovedeš ****** i přátele. Co to je sakra za reakci – ČÍNSKÝ HAKERSKÝ ŠMEJDI SEM POSTUJOU REKLAMY NA KDE CO – O TĚCH PÍŠU !!!!.

                      Ta reklama zde je to co nazývám šlušnou reklamou hodnou nejvýše slušného vynadání.

                      Vážně brzdi – reaguješ na něco, co jsi si uplně vykonstruovala

                      0 0
                      • Vilém  

                        A tak to s ni chodi uz leta. Jsem rad, ze i ty sis toho vsiml.

                        0 0
            • Vilém  

              Zapomnela sis prepnout nick.

              0 0
        • McBlacky  

          strč si tu nabídku mimo placené prostoru tohoto webu do kontejneru a odvez zpět do Číny.

          jestli nevidíš rozdíl mezi diskutováním a tapetovaním reklamou, dřív nebo později dostaneš od Admina stejně ban.

          Je fér produkty hodnotit a ukazovat na silná a slabá místa, ne vynášet do nebe produkty které prodáváš a uvádět u nich nepravdivé údaje.

          0 0
          • Jokr.X  

            Jestli napadáte někoho – kdo chce stavět kola. Naprosto stejně jako Scalar, jen pro to,že chce stavět na rámech Polygon.Tak to je tady něco špatně . Na jednu stranu trpíte neustálou reklamu Scalara a jeho poskoků a na druhou odsuzujete někoho,kdo s žádnou reklamou ani nezačal a jen prohlašuje,že se bude chovat naprosto stejně jako Scalar.

            Pokud nedokážete měřit stejným metrem všem,tak je to jenom vaše ubohost a ostuda.

            0 0
            • McBlacky  

              nejdřív si zjisti o co jde a pak tady uděluj ubohosti a ostudy

              aktivity Polygonu zde na BF vychází od zaměstnanců dovozce kol a rámů Polygon do ČR. Regulérní firmy, kamenná prodejna, eshop…

              0 0
            • Vilém  

              To jsem zvedav kdy zmizi i tento nick, spolecne se vsim co napsal.

              0 0
            • scret  

              a ty jses kdo? Mily Jokr.X, vypln si nejdrive profil, pak zacni soupat nohama, prtze jses pravdepodobne akorat zase dalsi alterego polyklonu a pokud ne, jses tu mesic a uz si myslis, jak se tu orientujes?!?:)

              0 0
              • Jokr.X  

                Stačí pár dnů a udělal jsem si názor jáká jste to tady banda. Jen poučovat a urážet. Právě pro to nemám žádnou potřebu si vyplňovat profil. Zatím jsem tady viděl dost reklam na Scalara a žádnou na toho co napadáte. Jen samé urážky,to se máte čím chlubit a o čem poučovat.

                0 0
                • Frostty  

                  Tak co tu teda děláš???

                  0 0
                • scret  

                  nemusis sem chodit, nikdo te nenuti…

                  Bohuzel jsi tu chvili a tak neznas historii a hysterii, ktera se tu diky Zlatce a jinym nickum polyklonu ztrhla:( Uz jednou tahle osoba dostala BAN, to o necem si myslim svedci, a ji tu tenkrat jeste jakstaks lidi brali…

                  Pak i rozumnym uzivatelum, vcetne mne, dojde trpelivost a bouchnou kamna…

                  0 0
                • Medunka  

                  Admin to maže, protože je to neúnosné

                  já si třeba žádné reklamy Scalara nevšimla

                  0 0
                  • scret  

                    Taky nemam se scalarem, Hnojem, maajkeem atd. zadny problem, vzdy je to v ramci mezi!

                    A myslim, ze kdyby se tak chovali i polyklonaci, nikdo by si jich ani nevsiml…

                    0 0
                    • McBlacky  

                      já bych Hnoje neházel do pytle k Majkeemu a Scalarovi. On většinou doporučí osobní kontakt a pak to řeší bokem. Dřív sem dal dvě svoje stavby, po nesouhlasu minority přestal. Navíc on má eshop, umí sehnat leckdy nestandart a nabízí i servis, který pak tady doporučují existující zákazníci, žádní doublenickers.

                      0 0
                      • maajkee  

                        Jestli sis nevšiml, tak já už tady hodně dlouhou dobu nědělám narozdíl od scalara žádnou reklamu, protože jsme byl taky pořád napadanej. Mám taky e-shop, i když funguju spíš přes mail, protože bych při práci a stavění kol e-shop už nestíhal. Servis samozřejmě dělám taky. Tady v HK už jsem si udělal i nějakou tu klientelu.

                        0 0
                      • scret  

                        tak nechtel jsem nikoho „hazet“ do jednoho pytle… Hnoj ma hodne zkusenosti a nezavazne dost lidem poradi, B-Fko ho spis zdrzuje od prace, nez ze by mel tady kseft…

                        Jinak se vsemi jmenovanymi jsem nekde v email.kontaktu a nemam ani s jednim problem nebo jeho nejakou „reklamou“ na B-F… Osobne ji nejak teda nevnimam, pokud nejaka je…

                        A vyjmenoval jsem je jen z duvodu, ze mne napadli jako prvni adepti:)

                        0 0
                        • maajkee  

                          Ano, hnoj poradil párkrát i mě, barozdíl od scalara si Hnoje vážím. On si taky za svou práci nechává patřičně zaplatit. Já jakožto zelenáč si říkám za různý úkony mnohem míň. I když jsme to za to pak párkrát od hnoje schytal, že dělám matku Terezu :)

                          0 0
                      • kesu  

                        no to rozhodně necházet, hnoj díky svojí upřímnosti a prostořekosti si zvládá dělat na foru dost slušnou antireklamu

                        :DDDDD

                        0 0
                  • jIrI___  

                    „já si třeba žádné reklamy Scalara nevšimla“

                    To nemůžeš myslet vážně… :D Ale je fakt, že není tak agresivní jako reklama Polygonu apod.

                    0 0
                • JakeF  

                  Jorge je zpět :)

                  0 0
                • scalar  

                  Chybka, teď jsi se přihlásil pod IP adresou, jako výše uvedené smazané nicky sloužící k propagaci Polygonu a navážení se do mně.

                  Jinak nechápu, o co vám jde. Mezi mnou a Polygonem by neměl být konkurenční vztah, ale vztah dovozce – zákazník. Tedy pokud by Polygon vystupoval jako zdravě fungující importér. Nechápu, proč má zapotřebí taková velká značka dělat si trapnou propagaci z uměle vytvořených nicků. Chovejte se normálně, máte snad slušná kola za dobré ceny, tak se úspěch musí dostavit.

                  Už vůbec nechápu, proč se navážíte do mně, mohl bych být Vašim skvělým zákazníkem, rámy beru klidně po 50 kusech a platím hotově a Vy se přece chystáte vozit rámy a OEM díly, ne?

                  0 0
                  • scret  

                    *1

                    0 0
                  • Medunka  

                    Třeba to mají jako náplň práce, změnit názor na Polygon na BF

                    Být Adminem, tak zablokuji IP adresu

                    0 0
                    • Vilém  

                      no ale kdyz kouknes, tak je ta zobrazovana IP pokazde jina, stejne jako u tech smazanych nicku, takze to zenou pres nejaky anonymizer ap.

                      Proto jsem se taky vyse ptal, ze by me zajimalo, za jak dlouho zanikne.

                      0 0
                    • Kubiczech  

                      Kdyby radši koupili někoho na fóru zavedeného. Trocha peněz a místo Ibisu a Liteville by tu vládl Polygon.

                      0 0
                    • McBlacky  

                      to nejde, kdo má dneska pevnou IP.

                      0 0
                  • McBlacky  

                    víš jak v marketingovém plánu máš položku sociální sítě. Jenže na to nejsou prachy, neboť A4 ve Velu je prostě masáž, zatímco promo postu na FB nebo nějaký adwords cílený podle geo IP to je jen pro ty teenagery a platit za to? no kde to jsme, atd, atd (prostě idioti na obou stranách plánování komunikace)

                    A chytrá hlavička navrhne, pojďme diskutovat pod vlastními nicky a nenápadně jim to budeme podsouvat. To je zadarmo. Dá se to hrotit ještě dál – Placení diskutéři, to je dnes regulérní zaměstnání.

                    jenže pak do toho vstupuje Zlatka a pár jejích nicků a nicků kolegů a snaží se tady vést Polygon Jihad. Akorát, že základem této nenápadné komunikace jsou úplně jiné principy a hlavní je se neproseknout a nenechat vyhodit z konceptu. Chybka, že jim to agentura neřekla. Možná to ani nevěděla, nebo jim to poradil nějaký markeťák junior, co jim spíchl plán po večerech jako melouch.

                    0 0
                    • Zlatka  

                      Blacky já tady mám ale jen můj jediný nick a tak bych byla ráda, abys sis to odpoustil.

                      0 0
                      • karliner  

                        Asi ho zařadíš na svůj seznam nemocnejch lidí, co by se měli jít raději léčit. To by pro něj byla ta lepší varianta. Tou horší by bylo, kdybys ho začala o své pravdě přesvědčovat svým oblíbeným e-mail stalkingem…

                        0 0
                        • Zlatka  

                          Reakce na člověka jako jsi ty je jako házet hrách na zeď, já jsem nikoho nikdy nestalkovala.

                          0 0
                          • karliner  

                            Moje babička říkávala, že ten kdo lže, tak krade a do pekla se hrabe.

                            0 0
                            • Zlatka  

                              Můj děd říkal, že lidi jako jsi ty patří na šibenici.

                              0 0
                              • jecnak  

                                To o tobe teda nemel valne mineni.

                                0 0
                                • Zlatka  

                                  Můj děda mne miloval a já jeho, byl vlastně moje rodina a ta samotná stála za velké kulové. Rozhádaná, půlka v rajchu, rozvedení, 3× stěhování, nikomu bych to nepřála. Nech si laskavě ty své připomínky.

                                  0 0
                          • Medunka  

                            :-D dobrý vtip od někoho, kdo o mé maličkosti a Ječňákovi rozeslal lživé emaily …

                            Vlastně ne, on se někdo za Tebe jen vydával!

                            No, každý strůjce svého štěstí, tak ať ho máš víc jak rozumu, který tady zrovna (ne)ukazuješ.

                            0 0
                            • Zlatka  

                              Tvá maličkost jak povídáš mne tady bezdůvodně urážela, vzpomínáš? Nebo si zase něco vymyslíš? Lživé emaily říkáš, hmm, zajímavé.. :)

                              0 0
                              • Medunka  

                                Tebe tady uráží kde kdo, že už z toho máš hlavu kolem, tak kdepak jsem já začla urážet Tebe?

                                Takže ty emaily byly pravda a psala si je opravdu Ty.

                                0 0
                                • Zlatka  

                                  Nevím o jakých to píšeš, ale to je vedlejší. Ano všimla jsem si, že mne zde uráží kde kdo a já si to nenechávám líbit a tak dokola, všichni se smějí, dobrá zábava. Toto „bike“ forum mne již nedokáže překvapit vůbec ničím, takže co tam máš za špínu dál?

                                  0 0
                                  • Medunka  

                                    Taky si jich napsala tolik, že mi je jasné, že si jen tak nevzpomeneš.

                                    Už jednou jsem Ti psala aby si se zamyslela, zda ta averze vůči Tobě není dána Tvým chováním. Zamysli se nad tím. Občas mlčeti zlato

                                    0 0
                                    • scret  

                                      myslis, ze je to mozne? Az se zlatuse zamysli, peklo zamrzne a zeme se prestane otacet…

                                      0 0
                                    • Zlatka  

                                      Obávám se, že se pleteš. Mlčeti není cností.. Ale samozřejmě ve „vybrané“ společnosti je to jistý zákon, ale zde předpokládám jsme na „bike“-foru, kde kdyby všichni mlčeli, nic nepsali, nic se nedovíme.

                                      0 0
                                      • Kouba_2005  

                                        Prosimtě. Jsi rozvedená nebo manžel sedí?

                                        0 0
                                        • Zlatka  

                                          Já ještě ne. :) A ty?

                                          0 0
                                          • Kouba_2005  

                                            Já šťastně ženatej, ale při čtení tvých výplodů začínám chápat ty, co ubodají protějšek ve spánku nebo se o to aspoň pokusí. Tohle fakt není normální. Být tvůj manžel, tak už to mám asi dávno odsezený a jsem spokojenej vdovec.

                                            0 0
                                            • scret  

                                              myslis, ze ma vubec chlapa? jeji fungovani na B-F je myslim dukazem, ze nejspis ne…

                                              0 0
                                              • Kouba_2005  

                                                Tak se se-sem se už taky hádá, takže už asi ani chlapa nemá. Ale stejně je to síla. Polygon je jistě hrdý na to, že ji má v týmu. To je pane reklama.

                                                0 0
                                                • scret  

                                                  myslim si, ze jsou urcite radi, urcite se ted o polyklonu mluvi o dost vic…:)

                                                  0 0
                                            • Zlatka  

                                              Hmm, drsňák..

                                              0 0
                                    • Zlatka  

                                      Kuře bude poučovat slepici, to opravdu miluji, zamysli se nad tím. Chováš se nadřazeně a to bude asi ten problém a přitom sama lžeš, jestli jsem někomu něco psala o Tobě, tak nejspíše pravdu..

                                      0 0
                              • scret  

                                nejaky dukaz?!

                                0 0
                                • Zlatka  

                                  Milý skřete od Tebe mi například stačilo, že jsi mne nazval bezdůvodně „ksindlem“. Také si to nepamatuješ? (pár dní zpět)

                                  0 0
                    • scret  

                      :)

                      0 0
                    • Zlatka  

                      jenže pak do toho vstupuje Zlatka a pár jejích nicků

                      Můžeš mi to nějak vysvětlit nebo se mne tu pokoušíš pošpinit?

                      0 0
                      • scalar  

                        Spíš to prosím vysvětli Ty, na začátku tohoto vlákna jsem vypsal pár nicků, které byly zalažony a použity k propagaci Polygonu nebo k napadnutí mně. U těchto nicků šlo vysledovat přes IP adresy propojení. Nenašel jsem ale propojení s Tebou, to bych tam napsal. Ty sama ses ale k nim přihlásila.

                        0 0
                        • Zlatka  

                          Přihlásila jsem se tam jen ze srandy, protože pokud je to někdo od Polygonu, tak abych tam nechyběla, nic víc.

                          0 0
                          • scalar  

                            Rád by Ti porozumněl…Tak Ty se nejdřív přihlášíš k Těm „polygoňáckým“ nickům a teď se ptáš, proč se Tě někdo snaží pošpinit tím, že Tě s nimi spojuje?

                            0 0
                          • scret  

                            jo, tak ted to hrajes na srandu?:))))

                            0 0
                      • McBlacky  

                        k tématu Polygon nemám zdaleka načteno všechno tady, ale co jsem postřehl je tady pár multiidentit hájící tuto značku, je to tady i vytýkáno. A celkem se mi zdá i shoda v tonu argumentace. Pokud máš jeden nick a zbytek je banda lidí. nebo vás je víc a máte víc nicků to je vlastně jedno pro pointu toho co jsem psal. Ta je, že promo pomocí diskuzní for formou ´nezávislý uživatel´ se Polygonu podařilo jen do té míry, že máte celkem slušné talking about, ale bohužel založené na negativních reakcích.

                        Jiná situace – podobný marketingový efekt

                        situace: Firma XY neplatí výplaty a dře zaměstnance.

                        A – nikdo to neví, nikdo o tom nemluví a když tam někdo nastoupí, no pozná sám.

                        B – všude se o tom mluví, každý to ví a firmu XY zná. Ale nenastoupí do ní ani tolik lidí co v případě A.

                        takže tolik k tvrzení, že i negativní reklama je reklama. Ať tak nebo tak, promo Polygonu zde je z hlediska marketingu fail.

                        Jak vidíš, nicky jsou v tom až hodně sekundární a není pro zaměřeno proti tobě osobně, ale proti strategii komunikace Polygonu obecně. Pokud se to do této formy vyvinulo náhodou, je to o to smutnější obraz reality image značky.

                        0 0
                        • Zlatka  

                          Uráží mne s Tebou vést komunikaci, protože pokud nemáš přehled o tom co se tu odehrálo, tak těžko tomu můžeš soudcovat stylem o oterý se nyní pokoušíš. Nemyslím si, že by zde někdo od nás dělal jakous reklamu, za kterou je to povážovano. To spíše tu vidím jakous přehlednou hysterii některých zaujatých lidí, kteří mají problém vždy a se vším co se pouze jim a je jeich pár nelíbí. Vždy stačilo si dáte některé vlákno nebo uživatele do blokovaných a nikdo neprudil k ničemu nikoho nenegoval, ale nyní je to tu praxe.

                          0 0
                          • Vilém  

                            Vzdy a se vsim? Ja tu vidim lidi, kteri maji problem jen a pouze s TEBOU.

                            0 0
                            • Zlatka  

                              Vilémku, jako vždy velmi milý a galantní, děkuji za sdělení, ale příště bych uvítala reakci toho, na kterého byl příspěvek psán/určen namísto vyjadřování někoho dalšího.. Děkuji.

                              0 0
                              • Vilém  

                                Tak si na ni pockej.

                                Tebe se rozhodne ptat nebudu, na koho muzu ci nemuzu reagovat.

                                0 0
                          • McBlacky  

                            tak se mnou nekomunikuj, není to povinné.

                            já hodnotím efekt a nahlížím na to z hlediska marketingu. Pokud to je všechno náhoda, viz poslední věta.

                            nic útočného v tom nehledej.

                            a to, že nemám přehled – sorry, ale Polygon je tady v každým druhým vlákně. To reálně neobsáhne nikdo. Psal jsem to proto, aby na mě někdo nevytáhl, něco co jsem nečetl.

                            0 0
                            • Zlatka  

                              Ale tak si to vyřiď s těmi, kteří to vytahují, já se snažím na nás nijak nepoukazovat a stejně to tu stále někdo postuje.

                              Mne jsi obvinil a posléze fabuluješ a předhazuješ marketing, mně je tento styl ukradený a do žádného školení mne také netahej, žádné jsem neabsolvovala. :)

                              0 0
                        • scalar  

                          To, co se děje teď¡, už není náhodné a úplně naivní. Princip je takový, že se používají nicky, které byly založené dříve (většinou před dvěma měsíci), aby nebyl dojem nováčků. Také se s nimi nepracuje donekonečna, prostě se použijí párkrát a pak nastoupí jiný nick. Nezakládají nová vlákna, jenom propagují v již založených. Případně útočí na někoho, v kom cítí konkurenci.

                          Že tu někdo ulítnul, založil nový nick a pod ním hodně naivní reklamní vlákno mne docela překvapilo.

                          0 0
                          • Zlatka  

                            A o co vlastně šlo, pokud jsem to nepostřehla.

                            0 0
                            • scalar  

                              O to, co popisuji, admin to už smazal.

                              0 0
                              • Zlatka  

                                Aha, tamto vlákno, hmm flame nic než flame. A navíc to, které jsem údajně nechala smazat já.

                                0 0
                  • Tuning MTB  

                    Jseš trochu mimo. Za dovozem OEM dílů stojím já ve spolupráci se skupinou západoevropských kolařů. Financuju to sám a nestojí za tím Polygon. Nevylučuji že s Polygonem vznikne nějaká užší spolupráce,ale zatím jde pouze o nákup rámů.

                    Nijak jsem Polygon nepropagoval a původně mě ani nenapadlo,že mě bereš jako konkureci a ihned jsi mě začal napadat. Pouze jsem chtěl zdokonalit tvůj způsob prodeje,který ti tady na BF trpí. Rámy ti mohu klidně zprostředkovat,ale nejsou tak levné jako třikrát zeslabované MRX.Klidně ti dám kontakt na stejné rámy.které se dají v číně koupit za 5O-60 USD.

                    Nechápu proč se do mne navážíš.

                    0 0
                    • Vilém  

                      Ty pudes, driv nebo pozdeji.

                      0 0
                    • maajkee  

                      Můžu ten kontakt na ty rámy taky dostat? :)

                      0 0
                    • JakeF  

                      Ty něco zdokonaluješ? :D Zatím jsi tu napsal akorát pár nesmyslů a nabídnul kolo jednoho německýho lepiče nálepek na čínským rámu… Trochu mi připomínáš lidi, co se snaží prodat věci nakoupený na Dealextreme :D.

                      0 0
                • JSt  

                  tak ono alespon misto by bylo fajn vedet, jestli nam sem treba nepises z nemecka apod. ;-)

                  0 0
    • buba CZ  

      Tak na tohle jsem zvědavej,hlásím že já žádnej jinej nemám a mít nebudu.

      0 0
    • kubad  

      bude veselo:D

      0 0
    • Turbo  

      Turbo = Orbea = 29 nebrat!

      0 0
    • scalar  

      maajkee = schalter = Honza 729

      • nepotvrzený, odmínatý a věhlasný Fofr75 :-)
      0 0
      • Bafoon  

        tu vaši válku s maajkeem trošku chápu, ale ze začátku jsi měl víc nadhledu a bylo to od tebe vtipnější. Být tebou dal bych si bacha – ta hranice kdy ti tohle začne škodit je tenká :-)

        (reaguju na srovnání s Honzou)

        0 0
        • scalar  

          Fofra jsem dal mimo, nikdo ho nepoužívá a jeho majitel prokázat, Honza 729 je maajkeeho, (je registrovaný na jeho e-mail a maajkee se k němu přihlásil).

          0 0
          • scalar  

            aby nedošlo k omylu, Honza729 (bez mezery) je jiný nick

            0 0
          • Bafoon  

            Honza729 je maajkeeho!? a ty další nicky honzy – bomba, bomba+ tedy taky? Nebo nástupce bomby Lapiér?

            nějak tomu v tom případě přestávám rozumět :-)

            0 0
      • maajkee  

        Souhlas. Jenže já nediskutuju sám se sebou a za nicky se neschovávám.

        Maajkee jsem já.

        Schalter jsem založil z ****** kvůli jednomu vláknu, což bylo jasný a v žádným jiným vlákně jsem ten nick pak už nepoužil.

        Honza 729, ano, to jsem založil už snad před 2 roky v dobách nejhorlivějších diskuzí s Honzou729, nikdy jsem z toho nicku nic nepsal což je vidět podle datumu registrace nicku a posledního příspěvku, jen jsme měl v tu chvíli nějakej pocit, že se mi ten nick v boji proti němu pak budě nějak hodit.

        Každopádně se tu s nikým nebavím a nikomu nenadávám pod jiným nickem, to nemám rozhodně zapotřebí a taky se nebavím sám se sebou pod jinýma nickama.

        Máš tam na mě ještě něco páprdo?

        0 0
        • karliner  

          zapomněl jsi vysvětlit fofra a další svoje nicky :-)))

          0 0
          • maajkee  

            No to je sranda :)) hehe, za břicho se popadám!! Dneska máš formu!

            0 0
            • mikryn  

              mlceni vzdycky znacilo souhlas :) fofra jsi nezamítnul :)

              0 0
              • maajkee  

                Myslíš, že to asi 150× v historii už nestačilo?

                0 0
                • mikryn  

                  kdyz uz jsi byl u tech ostatnich nicku

                  0 0
                  • maajkee  

                    Na Fofra75 prostě už nereaguju, je to jeden velkej nesmysl, když mě někdo z toho obvnil, že jsem to já, tak ten by to měl nějak dokázat.

                    Jediný co já můžu je napsat, že to můj nick nikdy nebyl, nemám zapotřebí někomu nadávat pod jiným nickem. Každej si věří stejně čemu chce on.

                    0 0
                    • mikryn  

                      máš pravdu :) ale v budoucnu si rad rypnu, sorry

                      0 0
                    • Smazaný účet  

                      nenene! to máš jak s tím Armstrongem – pěkně ty dokaž, že to tak není! :-)

                      0 0
                    • karliner  

                      Mno, kolikrát jsi o něčem psal, že to je jeden velkej nesmysl a po čase se provalilo, že to zase tak velkej nesmysl nebyl…

                      0 0
                    • Bafoon  

                      nemám zapotřebí někomu nadávat pod jiným nickem – pak se ovšem nabízí otázka proč sis zakládal nick honza 729 aneb jak sám říkáš myslel jsem že by se mi mohl hodit – sorry, ale nějak se v tomhle přestávám orientovat, děláš v tom sám pěknej guláš

                      0 0
                      • maajkee  

                        Nedělám, udělal jsem si ho proto, že jsem chtěl z ****** někde napsat nějakej super názor za něho, což by ovšem bylo hned jasný. Prostě to měl být nick na pošťuchování Honzy, ale stejně jsme ho nikdy nepoužil, protože se pak vytratil.

                        A stále platí to jsi sem citoval, že nemám zapotřebí někomu nadávat pod jiným nickem. Já jsem naprosto přímý a velmi rád nadávám sám za sebe. Za to, že někomu, kdo mě sere, nadávám, se nestydím.

                        0 0
                        • Bafoon  

                          hele já nepíšu že jsi h…l jen je to takový kostrbatý no :-) ideální téma na pivní moudra, někdy někde

                          0 0
                      • Smazaný účet  

                        tak on je asi rozdil, kdyz si nekdo udela druhy nick jenom aby vyuzil aktualni situace a trochu zafoukal do ohne a kdyz neksou soustavne vyuziva vice registraci (aby se obhajil, dal si zapravdu nebo tak…)

                        bych se na to uz vysral…

                        0 0
                        • JSt  

                          takze jaka je tva dalsi prezdivka pro vyuziti situace? :-P

                          0 0
                          • Smazaný účet  

                            ne, ja se ho zastal protoze si o vikendech hulime curaky a ted bych chtel aby pritahl i manzelku…

                            0 0
                            • alinceb  

                              :D Ty si lítáš na víkendy užít do Mechova? To se vyplatí…;)

                              0 0
                            • Martin  

                              ty jeden labužníku…

                              0 0
                              • Smazaný účet  

                                kdo nemel maajkeeho neni chlap!

                                0 0
                                • Martin  

                                  a *****… kde je ten Mechov? musím si domluvit rande :D

                                  0 0
                                  • JSt  

                                    mechov je nejakej rus s velkym perem. od toho ruce pryc. ;-)

                                    0 0
                                • Frostty  

                                  Rozumím, jde ti o titul buzní královny.

                                  0 0
                                  • Smazaný účet  

                                    dneska je den k*rev a ja se v kanclu citim jako devka pro vsechny…tak si z toho delam aspon prdel…Je treba preklenout nutne obdobi nez blbka vyslovi nejake technicke, sdeli vsem ze nic nechapou a na konci(po nekolika hodinach) prohlasi, ze je to vlastne jinak, ze to spatne popsala a obhaji si to ve stejnem duhu, jako byl prispevek pred dvema hodinama, ktery naprosto negovala.

                                    A ti schopnejsi z vas se muzou pokusit o vetny rozbor predesle vety:)

                                    0 0
                            • JSt  

                              tak to dzim palce ;-)

                              0 0
        • JakeF  

          Lol, tak teď jsem zvědavej, jak vysvětlíš tohle :D. To je tak, když si někdo píše souhlasný komentáře a zapomene si přepnout nick… Začínám chápat, proč se zastáváš Zlatky, ta taky dokáže popřít nos mezi očima.

          0 0
          • Smazaný účet  

            heeeeeeem:DDD

            0 0
          • maajkee  

            Kdybys použil alespoň špetku mozku a logicky uvažoval, tak jsem psal blackymu ohledně toot že psal že to je lepší než normální záplety. Jiří se mě ptal jestli bych zapletl něco lepšího a já Jiřímu odpověděl. Jen jsem chtěl zkopnout jeho nick do reakce, ale skopčil jsem svůj, pak jsem psal příspěvek a už se na to nekoukal.

            Jaká by byla logika aby jinej nick odpovídal na otázku jiřího maajkeemu :)

            Fakt, už tady z toho degenerujete!

            0 0
            • JakeF  

              Chceš říct, že si nevšimneš, když kopíruješ do odpovědi svůj nick? :) Ale mozek podle tebe nepoužívaj všichni ostatní, jako obvykle…

              0 0
              • Smazaný účet  

                ne vsichni jsou tak poctivi a kazdy radek po sobe ctou 10×…nekdo to proste namlati, odesle a sere na to…

                0 0
              • maajkee  

                Ne, ctrl+c a ctrl+v, dvojtečka, příspěvěk, enter a nazdar, ty začínáš být trochu paranoidní se mi zdá.

                Normálně se logicky koukni na co se mě ptal jiří, moje odpověď přímo na jeho sedí. Kdyby to psal někdo jinej mně, nedávalo by to vůbec žádný smysl.

                Opravdu zamysli, ono vysoká škola je vysoká škola, ale elemntární logika je v životě důležitější ;)

                0 0
    • lidumil  

      Že tě to baví furt tady takhle popichovat, začínáš bejt trapnej a na rozdíl od Bafoona si myslím, žes tu hranici už překročil. Di s tím už do pr.e.e!!!

      0 0
      • jIrI___  

        No co, mapování konkurence je jeden ze základních faktorů úspěšného byznysu :)

        0 0
        • scalar  

          Tady nejde o byznys a konkurenci, myslím, že dost lidí tu štve, že si někteří udělají víc nicků a zneužívají to v diskuzích, viz. třeba včera racetiger.

          0 0
      • Kubiczech  

        Tohle vlákno mi přijde naopak celkem přínosné a nevidím v tom úmysl popichovat, ale informovat. Že si to někdo vezme osobně a potrefeně zakejhá, to je je jiná story.

        0 0
        • lidumil  

          Tak jestli ta husa byla na mě, tak viz níže a jak může informovat, když jsou to jen jeho dohady a navíc cílené určitým směrem – kam? No …hloupého trkni…

          0 0
          • Kubiczech  

            Ne, ta husa na tebe nebyla. Jestli měla být, tak promiň, nemám tu v tom takový přehled. (: Máš recht, že scalar není tím pravým, kdo by na podobné jednání měl poukazovat, ale on a mnozí další obchodníci si tu aspoň nepočíná takovým stylem jako konkurence od Polygonu.

            0 0
            • lidumil  

              Já jen žes to zařadil jako reakci na mě, ale máš pravdu, na mě fakt ne, vystupuju na všech forech vždy pod jedním nickem, i když různým a neomlouvej se, v pohodě. Nesleduju to tu až tak moc, takže nevím, jak si kdo počíná a reklamy typu – koupili byste si… znáte… hned blokuju. Bohužel se to tu zvrhává do diskuze formátu „Cyklodiskuze“ a to je docela škoda.

              0 0
    • Smazaný účet  

      A já si naivně myslel, že je to tady lepší než cyklodiskuze.cz…

      0 0
      • soc  

        Tak cd už nemá šťávu, bez olkyče a mrni v plném nasazení je to prostě nuda…

        0 0
        • soc  

          I kdyz ted tam nekdo pod nickem Olkyc zase radi… ten clovek je vazne idiot…

          0 0
          • Vilém  

            neni to nahodou jds?

            0 0
            • soc  

              No podle je tam olkyc pod nickem jevgenijlazar a JdS pod nickem Olkyc, cimz vznika nepekny zmatek…

              0 0
    • Tina  

      Čestne prehlasujem, že mám na B-F zaregistrovaný jediný nick. Registrácia a prihlasovanie sa pod viacerými nickmi je fakt úbohosť, ktorá svedčí o duševnej nevyrovnanosti prípadne o postranných (nekalých) úmysloch užívateľa. Toť môj názor na viacero nickov jednej osoby.

      0 0
      • Zlatka  

        Možná časem zjistíš, že duševně nevyrovnaných a těch co mají nekalé úmysly je zde bohužel naprostá většina, jak se k tomu postavíš?

        Ale ty to nemusíš zjišťovat, protože jsi to dávno zjistila, ale otevřeně svůj názor nenapíšeš, neb si nechceš „pálit“ ruce. A takových je tu také většina, kteří zaujímají názor co tě přímo nepálí rozhodně nehas.

        Ale jak se pohybovat mezi těmi, kteří svévolí ničí pověst dobrého člověka, svévolně si dělá na anonymním fóru co se mu zlíbí a tiše se zde toleruje více registrací a přitom se třeba i dobře ví o koho asi jde nebo co má ten člověk za lubem. Jde především o zmíněné „reklamy antireklamy“ (ale to tak může mnohdy pouze působit) a pak dehonestaci vybraného uživatele, využití anonymity fóra k osobní mstě, šikaně nebo napadání něčeho co se zrovna jemu nelíbí a snaží se druhé zmanipulovat, což se mu tady i lehce daří, jak jsem tak vysledovala.

        Málo lidí zaujímá svůj vlastní názor se kterým se nebojí přijít.

        Stále je to o tom, že možnost být zde anonymní je tu podporováno (tím je to prostě dané) a dělá to žumpu z jinak dobrého záměru a společného koníčku.

        0 0
        • Soreno  

          Vlastní zkušenost?

          0 0
        • Kamikaze 591  

          duševně nevyrovnaných a těch co mají nekalé úmysly je zde bohužel naprostá většina

          Pane dokotore, pane doktore, oni jsou všichni blázni jenom já jsem normální :D

          0 0
          • lidumil  

            Dochtore, oni jsou všichni úplní blázni, jen já jsem letadlo!!

            0 0
            • winter78  

              Príde inšepekcia do blázinca a riaditeľ blázinca otvorí prvé dvere od cely, kde chlapík šliape na stacionárnom biku ako divý.

              Riaditeľ hovorí:" Tento šliape celý deň a preto je kľudný, má čo robiť a potom celú noc spí."

              Otvoria dvere do druhej cely, tam takisto blázon šliape ako ďábel na stacionárnom biku.

              Riaditeľ hovorí:„Aj tento šliape rovnako ako ten prvý a tiež s ním nemáme žiadne problémy.“

              Inšpektor nešetrí slovami chvály, ako pokne to tu majú zariadené. Otvoria dvere do tretej cely, kde chlapík sedí na posteli a nič nerobí.

              Inšpektor sa ho preto pýta:„A vy čo, nejdedte sa pobicyklovať ??“

              Nato chlapík vyskočí z postele a zreve:„Čo ???? Oni už išli a mňa nepočkali ???!!!!“

              0 0
        • DaSnail  

          tvoj osud je podobný osudu medveda z cirkusu na kole.

          0 0
          • Zlatka  

            Aneb jaké si to uděláš takové to máš.. No nic, tak rychle popoběhni ať ti stádo neuteče na konec zahrádky.

            0 0
            • DaSnail  

              mluvíš z cesty.

              ale ty si tiež mala niekolko nickov a navzájom sa podporovali a bojovali proti neparajníckym anonymom, ne?

              bolo to a inom fóre, nick xxx alebo taknejak

              0 0
              • Zlatka  

                Neříkej, nebo nepiš namísto mluvení. :))

                0 0
                • DaSnail  

                  berem to jak ano ;o)

                  0 0
                  • Zlatka  

                    Když budeš hledat chyby, začni u sebe.

                    0 0
                    • ClAyD  

                      Jenže teď se řešíš ty, ne on… Zajímavý, jak přijde řeč na tebe, nejsi schopna podat žádný argument a jen kolem sebe mácháš a mluvíš z cesty…

                      0 0
                      • Zlatka  

                        Tam kde nejsou žádná fakta nemohou být logicky žádné argumenty.

                        0 0
                        • nox159  
                          Obsah tohoto příspěvku je blokován zakladatelem diskuse.
                          0 0
        • buba CZ  

          Je zde registrovaných 29592 uživatelů a Ty tvrdíš,že většina z nich(nás) je duševně nevyrovnaná a mamé nekalé úmysly?

          Sakra Ty máš odvahu a sebevědomí.

          Kdyby Ti z té většiny jak píšeš dal každý facku tak jseš už mrtvá!

          0 0
        • scret  

          mluvis o sobe?!

          0 0
        • kolda  

          nemáš pravdu, duševně vyrovnaní jsou početně pořád ještě v převaze. akorát většinou nemají čas ani chuť tady celý den sedět a kafrat pi..viny.

          takže ta duševně nevyrovnaná menšina to tu celý přehlušila :(

          0 0
          • karliner  

            Mno, ještěže občas se najde někdo z té duševně vyrovnané části, urve si trochu času a zase to tu nahodí na koleje..

            0 0
            • JSt  

              :-DDD

              0 0
            • kolda  

              ne že bych pochyboval o tvé duševní vyrovnanosti, ale moc konstruktivního nahozeni do těch správných kolejí jsem tu od tebe neviděl :))

              dospělo to do stavu, že počet userů, jejichž příspěvky beru v potaz, bych pomalu spočítal na prstech 1 ruky…

              0 0
              • JSt  

                napsals to pekne, nicmene smysl prispevku, na ktery reagujes ti zustal utajen. ;-)

                0 0
              • karliner  

                Pak je otázka, proč sem tedy chodíš, to už je lepší s nimi volat nebo esemeskovat, ne ;-)

                Jinak já to tu chápu jako zdroj zábavy a kalendář vyjížděk, že by mi zde někdo poskytl nějakou relevantní technickou radu, na to jsem rezignovnal už dávno..

                0 0
                • kolda  

                  jasne. kdyz potrebuju relevantni info, tak jsem nuceny vyuzivat jiny informacni kanaly nez B-F.

                  informacni hodnota fora se blizi nule a uz ani ty vyjizdky se kolikrat nedomlouvaji tady. ale jestli ti to tak vyhovuje…

                  0 0
                  • karliner  

                    Ale já s tebou nejsem ve při :-). Jen si myslím, že pokoušet se moralizovat tady nemá moc smysl no..

                    0 0
      • Kubiczech  

        Někteří zvládnou prezentovat své postranní úmysly (povětšinou ryze obchodní, ale i jiné) i nickem jedním. Pár příkladů mě napadá.

        0 0
        • Tina  

          panáček nepochopil zadanie vlákna, resp. chceš týmto povedať, že pod svojim jedným nickom prezentujem svoje postranné úmysly?

          0 0
          • jIrI___  

            A stále mě překvapuje, že snad vždycky platí to pořekadlo o potrefené huse :D

            0 0
            • Tina  

              Máš pravdu. Práve si sa ozvala :)

              0 0
              • miki  

                Kdyby ses neozvala tak by mě to nenapadlo ale když koukám na Tvůj web tak stále klameš lidi .

                0 0
                • Tina  

                  Milanko, špatne si sa vyspinkal? Blbý deň v práci? Povedz mi ako „klamem“ ľudí?

                  0 0
          • Kubiczech  

            Proč si to panenka hned vztahuje na sebe?

            Nikoho konkrétního jsem nejmenoval a ani jsem nechtěl, ale když ses ozvala, tak ano, prezentuješ (možná je už spíš na místě minulý čas) tu své postranní/obchodní úmysly. Pamatuji si, a myslím, že nejsem sám, že tu čas od času přihodíš polínko pod kotel svému kšeftu.

            Věř, že původně jsem na tebe nemyslel, od tebe jsem tu poslední dobou nic takového neviděl. Je tu spoustu jiných adeptů a tohle vlákno jasně ukázalo, jak jsou vnímáni.

            0 0
    • Talaj  

      Kolik máš účtů na BF, tolikrát jsi člověkem!

      0 0
    • lidumil  

      lidumil – scalar – zlatka – Tina – kublaj – kubad – no prostě většina nicků jsem tu já!!!!!!!! Kocour Mikeš a Milouš Jakeš

      0 0
      • scalar  

        Sice jsem lidumil, ale tenhle nick mi bohužel na BF nepatří :-)

        0 0
        • JSt  

          sak to se nikde nepise. lidumilovi patri prezdivka scalar. ;-)

          0 0
    • Janes  

      No, tak já jsem zřejmě kuriozita, začínal jsem tu pod nickem Big Ben a cca po dvou letech jsem ve spolupráci s adminem sjednotil svůj nick s nickem, co používám na pinecových forech a přestal tím trpět rozdvojením osobnosti.PS: pod původním nickem nic nenajdete, přejmenování proběhlo i zpětně :-)

      0 0
    • xshreck  

      boze, proc tu resite picoviny. To snad neni mozny. Jinak mam tu dva nicky, z mojeho mi totiz nejdou na bazar davat inzeraty

      0 0
    • Smazaný účet  

      Dříve na začátku Kentaur, pak Mr.PŠ, pak Mr.Pavka :)

      0 0
      • Smazaný účet  

        Ztracený hesla? Nebo ses diskusně zahrabal a zkoušíš to s čistým štítem? :0)

        0 0
        • Smazaný účet  

          Ne ne.

          První méno bylo z machroviny.

          Pak sem začal prodávat a servisovat kola a Mr.PŠ byl můj podpis do záručáku toho kdo ho stavěl.

          Kola už nějakou dobu nedělám profesionálně, tak sem si ho změnil na stejný jméno jak můj e-mail.

          Všechny změny probíhaly tak, že sem měl stejnej zakládající datum(kvůli tomu, že kdybych si založil novej nick, tak bych podle datumu založení působil na ostatní jako nováček).

          A Pan Raška-administrátor mi to na mou žádost změnil. Doufám, že sem ho tim teď nenaštval.

          0 0
          • oddie  

            Převlékač kabátů :) Jak dopadl ten tvůj vlastní rychloupínák nebo cos to chtěl vyrábět?

            0 0
            • Smazaný účet  

              Převlékač jmen. Politickou příslušnost bych radši nerozebíral, ta je stále stejná.

              Ale nevzpomínám si, že bych měl důvod takovej, abych tu někoho extra naštval ani že bych dělal komerční reklamu pro svůj finanční prospěch.

              Jinak sem už ten (zatim jenom přední) rychloupínák vystavil s poděkováním tobě v kategorii „kola a komponenty“.

              Jenže poté, co se na mě snesla vlna kritiky za to, proč se s takovou věcí peru doma v dílně a nekoupim si jí, tak sem to radši smazal.

              Ještě jednou ti děkuju, ten přední bych fakt doma nedal.

              Na zadním se ještě pracuje a ladim ještě pár zlepšení.

              0 0
              • oddie  

                Vidíš, to jsem ani nepostřehl, já to tu zase tak moc neprohlížím. Pěkné, jsem rád, že jsem mohl pomoct. Tchán říkal, že se u Huberta stavoval, zrovna kdyžs tam byl.

                0 0
              • Smazaný účet  

                jinak teda pokud jsi ten tisicihran krouhal rucne, tak smekam, dobra prace:)

                0 0
                • Smazaný účet  

                  Hrozná pakárna, ten tisícihran, 5 hodim práce s jehlovýma pilníčkama, pilkou, bruskou, šmirgl plátnem a česací houbičkou.

                  Funguje to, ale vznikly tam při výrobě určité nepřesnosti. Tak sem si dal opáčko a udělal ještě jeden lepší přesnější poučen z předchozích nezdarů…

                  0 0
                  • jIrI___  

                    Není lepší rovnou koupit origo RWS?

                    0 0
                    • Smazaný účet  

                      Sem hrdej, že umim vyrobit v provizorních podmínkách to, za co ostatní platí docela dost peněz. A navíc mám originál.

                      Další věc je ta, že mám dojem, že u origo RWS osy závit pro matku zasahuje až do styčné plochy patky rámu/vidlice-to pro mě neni žádoucí.

                      A navíc v dílně relaxuju.

                      0 0
                      • scret  

                        „Sem hrdej, že umim vyrobit v provizorních podmínkách to, za co ostatní platí docela dost peněz“

                        tak pokud beres, ze tvuj cas je zadarmo, stejne tak material a naradi…

                        Ale kazdopadne palec nahoru, zes to dokazal…

                        0 0
                        • McBlacky  

                          měřit čas na peníze je dost americký myslím. Když si déle posedím u kávy tak to taky hned prodělávám? Je to jeho relaxace a koníček, tam čas neměříš ne?

                          0 0
                          • scret  

                            tak pokud to ma jako relax, proc ne… ale ja to beru tak, ze pokud me prijde levnejsi si to koupit nez vyrobit, bastlit a pak pripadne neco zmrvit, radeji to koupim… Usetreny cas muzu vrazit do nejake aktivity, ktera bavi zas mne…

                            Slo mi vylozene o tu cast vety „…za co ostatni plati docela dost penez…“ – to je silne subjektivni… v mych ocich malo penez, v jeho treba hodne…

                            A merit cas penezi je mozna dost americky, spis jde o to uvedomit si kolik casu vlastne clovek ma a tak ho ucelne vyuzit podle sveho, na dosazeni svych cilu atd.

                            0 0
                            • oddie  

                              No, ježdění na kole se mi taky nevyplatí a je strašně drahý, normálně by se mi vyplatilo, abych si najmul někoho, kdo bude jezdit místo mě, a já budu sedět v práci.

                              Asi tak. Je těžké pochopit, že je pro někoho dílna koníčkem? Jako pro jiného třeba to ježdění? Z té dílny vypadne aspoň hmatatelný výstup, byť třeba nesmyslně drahý. Já bych to, co dělá, asi taky nedělal, nebo dneska už ne, on by zase třeba nepěstoval jahody a rajčata, které spočítáno do všech důsledků vyjdou třeba na osm stovek za kilo, jako to dělám já.

                              0 0
                              • McBlacky  

                                já to naopak oceňuji. Dneska dost lidí umí jen sedět v práci u kompa a to je ve většině případů hodně zbytná činnost. Ty rajčata nebo domácí RWS jsou úplně jinde.

                                0 0
                                • oddie  

                                  Kdysi to byla nutnost, koupit se nic nedalo, všechno se muselo dělat či dodělávat doma. Kolo na cykloturistiku jsem si taky kdysi musel postavit, na favorita se tehdy malej tác dělal z tácu dětského kola stočeného na soustruhu, kdo si to dneska dovede představit? Reprobedny a zesilovače, zase, kdo chtěl něco rozumného, musel stavět. Atd… Dneska je výhoda, že člověka nic nenutí, může to dělat pro radost a když nemá čas a náladu, má možnost si to koupit. Ale furt je radost si třeba zbastlit kolo dle svých představ, vyrobit jednodušší nábytek podle vlastních představ, prostě co koho baví. Pro mě to třeba znamená držet dílnu všude kde bydlím, což jsou sakra náklady navíc než jen oproti samotnému bytu, ale co už, je to hobby a opravy aut ji aspoň částečně zaplatily.

                                  0 0
                                  • McBlacky  

                                    absence dílny je jedna z věcí co mě nebaví doma, ale snažím se překopat na dílničku kumbál. jenže na necelých 2*3m co chceš :(

                                    0 0
                                    • Manas  

                                      Stavím si dílnu doma, kámo to je radost. Soustruh, hoblovka, stojanová vrtačka, bože jak se těším na příští zimu :-)

                                      PS: Je pravda, že asi příští zimu mít čas nebudu … šklebič mi pravděpodobně nedá odpočinout :D

                                      0 0
                                      • jIrI___  

                                        Dílna se soustruhem, to už je teda vyšší level :)

                                        0 0
                                        • Smazaný účet  

                                          Kolikrát sem při tom svém mrnění a nepovedeným pokusu o výrobu hořce zaplakal, že nemám soustruh.

                                          Aspoň motorem poháněná třípacková univerzálka tak na max materiál R 30mm a proti ní souose uloženej koník na posuvných lyžinách s možností upínání sklíčidla na vrtáky. Suporty se stupnicí nepotřebuju.

                                          0 0
                                          • oddie  

                                            Stolní soustruh se ale dá pořídit za celkem přijatelné peníze, už jsem o tom před časem taky uvažoval.

                                            0 0
                                          • Georrge  

                                            apsoň větší sklíčidlo do vrtačky by se hodilo :) takové které umožní upnout kulatinu tak 50ku a do které se dají upnout i trubky zevnitř. Nemusí to být moc pevné, ideálně tak na polítání smirkem :) ale nenašel jsem.

                                            0 0
                                            • Smazaný účet  

                                              Můžu max 13mm. By mi stačilo chytit do vrtačky tak 16ctku aspoň. Místo nože soustruhu používám flexu. :)

                                              Ale pořád to neřeší ten koník na vrtání děr…

                                              0 0
                                          • Smazaný účet  

                                            jj, pračku a soustruh do každé rodiny. každou chvilku narazim na nějakou drobnou kravinku, co by na soustruhu zabrala pár minut, bez něj 2h pižlání s nicmoc výsledkem. naštěstí si můžu skočit k bráchovi, ten už je vybavenej.

                                            0 0
                                      • Medunka  

                                        koukám, že se příští rok budou řešit pláště na kočárky než na kola

                                        0 0
                                      • Georrge  

                                        jeste nejake mini CNC a bude to dilna snu :D

                                        0 0
                                      • oddie  

                                        Co nedá odpočinout, větší sranda je, když ho začnou zajímat ty tvoje hračky, to je teprv mazec. Moje dítě třeba umělo šroubovat (opravdovým šroubovákem) dřív než chodit. A nářadí, co mám doma, postupně stěhuju výš a výš, protože ani vrátka, co jsem do skladu udělal, neodolávaly příliš dlouho, docela rychle chápe systém zavírání a přijde na to, jak si s ním poradit. No a to je pak překvapení, když si říkáš, jaký je to doma konečně už asi půl hodiny klid, a najednou vítězoslavně vypochoduje dítě s akuvrtačkou v ruce :) A co teprve ty čínský světýlka, co jsem tu taky nabízel, to je panečku Lego, díly z nich nacházím všude možně.

                                        0 0
                                    • oddie  

                                      Před 12 lety jsem si pronajal garáž v řadovkách, s elektrikou, z dnešního pohledu by se bývalo vyplatilo ji koupit, ale kdo to tehdy věděl… Teď budu mít garáž přímo v domě, takže tam dám i kola, surfy atd., na jednu stranu výhoda, na druhou stranu se tam nemůžu uklidit, budu snadno dosažitelný :) Jinak byt s garáží přímo v domě je v Praze fakt za raketu oproti bytu bez, ale zase, co by pro to člověk neudělal.

                                      0 0
                                  • Smazaný účet  

                                    No mě na tohle inprovizování přived můj děda.

                                    To byl PAN KOUMÁK.

                                    0 0
                              • alinceb  

                                800 za kilo rajčat?!? To hnojíš zlatým prachem, ne?:D

                                0 0
                                • oddie  

                                  Náklady na pořízení vs výnosy, čas strávenej údržbou vs výnosy, cesta tam, kdybych si tohle někdy zkusil nasčítat fakt do detailu, bylo by to možná ještě víc. V přímých nákladech je to samozřejmě prd, pár rostlin za pár pětek, koňskej hnůj za odvoz, ještě vlastně voda, nájem atd. vyjde docela na dost, skoro 5 tis ročně.

                                  0 0
                              • scret  

                                pisu neco jineho?:)

                                pokud to ma jako konicek, proc ne…

                                Btw. jestli za mne budes chodit do prace, ja budu klidne za tebe bikovat:D

                                0 0
                                • oddie  

                                  No, já bych nejradši nechodil do práce vůbec a dělal jen to, co mě baví, jenže v tom je trochu problém, sice by to bylo trochu výdělečné, ale rodinu bych z toho neuživil :)

                                  0 0
                      • Georrge  

                        a váha je stejná jako DT?:)

                        0 0
                        • Smazaný účet  

                          Krapet větší. Je to nerez no.

                          0 0
                          • Georrge  

                            v tom pripade to ale neni stejne jako DT a tim padem rozdil cen neni adekvatni :) kdybys to delal z duralu a jebal se s jeho tepelnou upravou pro pevnost a s eloxovanim, asi bys byl na jine cene :)

                            ale i tak ocenuju tvuj zapal, taky si rad vyrabim veci pro pocit ze to je moje prace, ikdyz to je obcas nakonec drazsi jak original :D

                            0 0
                            • Smazaný účet  

                              Kdybys do toho chtěl taky jít, tak mi písni. Ti poradim technologickej postup a na co si dát bacha…

                              0 0
          • AsiJura  

            Jsi jako machroval s tím, že jsi na půl člověk a napůl kůň?

            0 0
    • in4mator  

      Téměř 30 tisíc registrací uživatelů BF obsahuje přes 25% duplicitní výskyt identity pod jiným nickem, kolem 7% jde o triplicitní výskyt a asi 3% se chlubí dokonce qadruplicitním výskytem. Několik jedinců ovšem zašlo mnohem dál a vlastní přes deset různých nicků, i když většina je neaktivních. Navrhuji proto kompletní přeregistraci všech členů s uvedením skutečného jména a příjmení a v případě podezření na provázanost s jinou registrací doložení průkazu totožnosti na vyzvání pod hrozbou zrušení všech účtů dotyčného. Ideální by samozřejmě bylo při registraci navíc prokázat morální bezúhonnost a vykázat majetkové poměry.

      0 0
    • Breakpain  

      mam jen tento nick, ktery pouzivam vsude a jiny pouzivat nehodlam :-)

      0 0
    • česílko  

      Otázkou je,proč má někdo více nicků?

      1)asi něco skrývá.

      2)pravděpodobně zapomněl,že se již registroval.(ztrá­tou paměti zde někteří jedinci skutečně trpí)

      3)někoho chce vochcat…

      0 0
    • nox159  

      scalare to si me blokl ty ? nebo admin zacal taky chodit na bazen? :(

      nic vulgarniho ani urazliveho v mem příspevku nebylo!!

      0 0
      • mr.nikdo  

        To uz tady jednou bylo, kdyz jsi psal cele jmeno s tim Facebookem… Nakonec se prispevek objevil, ale poupraveny :-)

        0 0
        • nox159  

          celkem bordel se mi zda, zajimalo by me co ma admin se zlatkou kdyz vidim jak se tady chova, ze ji to toleruje a kdyz se ji jen na neco zeptam tak je to blokovane? :(

          0 0
          • mr.nikdo  

            Tak asi o to pozadala no…

            Asi se ji nelibi utoky na jeji osobu no…

            Asi doufala, ze se za ni stavis na kole no… A tys nedojel :-(

            0 0
            • nox159  

              to prece nebyl utok na jeji osobu ne? ja se ji slusne zeptal tak jsem cekal slusnou odpoved, pokud odpovedet nechtela tak odpovidat nemela…

              BF a polygon musi byt nejak propojeni jinak si to nedokazu vysvetlit :(

              0 0
              • mr.nikdo  

                No jo no. Tak asi je o to o lidech. Cast lidi by ti dokazala odpoved, ze to mela i od psa (Jedna ruka netleska) – povznest se nad to…

                Anebo te ma plne zuby :-D… Me to je celkem putna. Stejne mam svuj nazor na problem v tomto vlakne, tak si z toho tady delam jen srandu :-D…

                Mozna je provoz serveru a domena placena z Polygonu :-)

                0 0
      • scalar  

        Chtěl jsem to trochu pročistit od blbostí, smazal jsme jeden příspěvek a zmizelo toho nějak moc.

        0 0
        • nox159  

          scalar = zlatka!

          FUJ!

          0 0
        • Vilém  

          Nezmizelo, zbytek vetve tam je.

          0 0
          • scalar  

            Není, chybí tam velmi hodnotná část věnovaná orálnímu sexu…

            0 0
            • Vilém  

              Aha, tak ted nevim, kdyz to rozkliknu, tak tam resi neco o vedeckem vyzkumu, co je pasivni oral atd.

              0 0
              • scalar  

                Už se mi to taky načetlo, tak jsem to smáznul celé, ať si vědátoři nezávidí :-)

                0 0
      • Vilém  

        kdyz jste u toho blokovani. Pul dne jsem tu nebyl a posledni vlakno o polygonu neni k nalezeni:(

        0 0
        • scalar  

          To by byla škoda :-)

          0 0
          • Vilém  

            No prave, ja se tesil, co si prectu za novinky.

            0 0
            • scalar  

              Klasika, no Zlatka mně tam bezdůvodně napadla pod jedním z výše vypsaných nicků, ohradil jsem se a vypsal všechny nicky příslušné Polygonu, vlákno zmizelo, nic nebylo, já jsme teď ten zlej :-)

              0 0
              • scalar  

                A už mizí všechny příspěvky od nicků Jakamodo, Guru 77 atd.

                0 0
                • nox159  

                  zametani stop jako vzdy, zacinam se bat at u me zitra nezaklepou tihle panove :D

                  0 0
                • JakeF  

                  Tak už víme, kdo je ten tajemnej člověk, co se Zlatkou chodí na bazén :D.

                  0 0
                • jecnak  

                  Admin vsechny tyhle nenapdane reklamni vlakna smazal. Byly ze stejne IP a ruznych nicku. Bud se nekdo Polygonu msti a nebo jsou tak pitomi.

                  0 0
                  • nox159  

                    pokud zamestnavaji zlatku ktera jim tady dela taky „povedenou“ reklamu, tak Bé je spravně ;-)

                    pokud si tu napul admin tak se zeptam, reklama kterou tady predvadi zlatka adminovi nevadi?

                    0 0
                    • jecnak  

                      Nejspis ne. Ono je to sporne, jsou tu i jini podobni. Stejne jim prokazuje hlavne medvedi sluzbu.

                      0 0
                      • ememem1  

                        tak ale snazia sa :-)

                        http://www.bike-forum.cz/…ro-team.html#…

                        ci je to medvedia sluzba bych si nebol az taky isty, kazda reklama je reklama a takmer bych sa stavil ze ked niekto dnes u vas povie ze by rad nejaky lacny carbon, lacny full super vybaveny nie moc drahy bike a pod. tak skor ci neskor sa k pojmu „polygon“ dostane.

                        0 0
                        • jecnak  

                          Jak jsem psal jinde. Pokud se nejaka znacka/prodejce chova podobne nestandardne pri propagaci a reklamne, bude se podobne chovat i pri problemech a reklamacich.

                          0 0
                          • Zlatka  

                            Ty klesáš.

                            0 0
                          • ememem1  

                            o tom niet pochyb.

                            0 0
                          • oddie  

                            Pravda je, že zdejší působení vláken o Polygonu u mě způsobilo, že když už uvažuju o novém kole, tuto značku rovnou už předem z výběru vynechávám. I když by třeba nakonec vycházelo nejlépe, prostě to ani nezkoumám, díky tomu, jak mi tu to jméno místní vlákna znechutily. A docela bych odhadoval, že zdaleka nebudu jediný.

                            0 0
                            • Zlatka  

                              No ty toho člověče také napovídáš, ale cyklistou jsi druhý rok nebo možná poté co jsi se zde zaregistroval?

                              Ještě další dotázek, jestli ti nějaká internetová vlákna znechutily výběr kola, tak to jsi pak skutečně velmi omezen, neb vnímáš diskuze jako skutečnost a ty kteří pomlouvají jako světce či pravdoláskaře, takže specialized je pro Tebe jasnou volbou.

                              0 0
                              • jecnak  

                                Jeste ze nemas s Polygonem nic spolecneho, jinak bych si musel myslet, ze tam pracuji podobni lide jako ty.

                                0 0
                                • Zlatka  

                                  Na Tvé posudky nejsem rozhodně zvědavá, jediné co mne aktuálně zajímá je to, jak ti co nejlépe a neúčinněji sdělit, že nejsi dobrý chlap, nebo kluk, na chlapa jsi totiž ještě mladý s velmi slaboduchými názory, kterým tady vynikáš, ve společnosti Tobě rovnými. V PLG jsem tehdy ještě nedělala, když jsem to napsala a nyní skutečně dělám a jsem tam šťastná, což se rozhodně nedá říci, když se pohybuji ve společnosti Tvé a Tobě podobných. A to jsem o Tobě měla daleko jiné mínění, bohužel se častěji pletu, ale to bude tím, že jsem stále naivní a naivní zůstanu, je to má špatná vlastnost.

                                  0 0
                                  • Vilém  

                                    V plg jsi nedelala kdy? V jake te dobe? jako pred tim, nez admin smazal ty vlakna? Nebo o jake dobe je vlastne rec?

                                    0 0
                                  • ememem1  

                                    tak odtialto chod do pice a mas po probleme. ak si si to nahodou nevsimla mas tu problem uz uplne s kazdym okrem seseho a tiny a zacina to byt otravne kedze 50% threadov nech su o comkolvek sa zvrhnu na tvoje sociopaticke problemy. nechces sa vratit nakole.cz?

                                    zas je fakt ze si tu take ozivenie na zimu jak bol olkyc alebo jsd ale na rozdiel od nich si navyse blba jak poleno.

                                    0 0
                                  • jecnak  

                                    Promin, nechtel jsem te urazit, jen se v tech tvych lzich uz prestavam orientovat.

                                    0 0
                                    • Zlatka  

                                      Promiň, také jsem Tě nechtěla urazit, jen se v těch Tvých lžích už přestávám orientovat. Jako bys mi četl myšlenky.

                                      0 0
                              • nooski  

                                Cyklistice se letos věnuju 14. rokem a kdokoliv se mě ptá na radu ohledně nového kola, tak díky nechutné masírce Polygonu jsem každému tato kola rozmluvil. A budu v tom pokračovat. Osobně kola raději skládám po dílech, ale s většinou značek, prodávající celá kola, nemám problém. Polygon je krásná výjimka.

                                0 0
                                • jIrI___  

                                  U mě to je přesně naopak :). Ač je to smutné, tak před místní masírkou jsem o Polygonu nevěděl a až pak jsem zjistil, že mají většinou slušný poměr cena/osazení.

                                  0 0
                                  • Kubiczech  

                                    Před tou masírkou žádný Polygon neexistoval, takže jsme ho díky ní zaregistrovali všichni. (:

                                    0 0
                                    • Zlatka  

                                      A to je dobře nebo špatně, přestávám se v tom orientovat.

                                      0 0
                                      • Kubiczech  

                                        To nechť si zváží každý sám.

                                        Ze strany Polygonu je ten zvýšený zájem hodnocen jako dobře nebo špatně?

                                        0 0
                                        • Vilém  

                                          Ze by mela nejaky kacky z navstevovanosti stranek? Taky moznost.

                                          0 0
                                        • Zlatka  

                                          Žádné změny nebo zájem jsem nezaznamenala.

                                          0 0
                                          • Kubiczech  

                                            V tom případě nechápu vaše zdejší počínání, když nenese vůbec nic. Člověk by řekl, že se značka dostane díky pravidelné diskusi do povědomí spousty lidem (ať už v pozitivním či negativním světle) a třeba se to odrazí, byť minimálně, i v prodejích, ale když tomu tak není…

                                            0 0
                                            • Zlatka  

                                              Čí Vaše? Já nevím kdo tady dělá reklamu nebo antireklamu nám, já se s nimi nespolčuji, nic o tom nevím, že by semka z nich někdo chodil. Ano, mohu se domnívat, ale to je vše. Jestli jsou to nějací jejich kámoši nebo zpřízněnci je věc druhá a mně do toho nic není. Já jsem ráda, že jsem se s nimi setkala a děůlám tam, jsou to fajn lidi, kteří něco dokázali a denně mne o tom ubezpečují narozdíl od místní „komunity“. Kde panuje chaos a nic jiného než kopance a naschvály.

                                              0 0
                              • oddie  

                                Ano, skutečně jsem velmi omezen a cyklistou jsem se samozřejmě stal až poté, co jsem se zde zaregistroval, jinak to přeci ani nejde, do té doby, než jsem se zde zaregistroval, jsem přeci ani nemohl vědět, že nějaká kola vůbec existují.

                                0 0
                              • JSt  

                                proc by mel byt omezeny. kdyz je ti nejaka pica nesympaticka, taky ji nedas utrzit jen proto, ze se podbizi cenou, ne?

                                0 0
                              • scret  

                                blablablablabla­blablablablabla­blablablablabla­blablablablabla­blablablablabla­blablablablabla­blablablablabla­blablablablabla­blablablablabla­blablablablabla­blablablablabla­blablablablabla­blablablablabla­blablablablabla­blablablablabla­blablablablabla­blablablablabla­blablablablabla­blablablablabla­blablablablabla­blablablablabla­blablablablabla­blablablablabla­blablablablabla­blablablablabla­blablablablabla­blablablablabla­blablablablabla­blablablablabla­blablablablabla­blablablablabla­blablablablabla­blablablablabla­blablablablabla­blablablablabla­blablablablabla­blablablablabla­blablablablabla­blablablablabla­blablablablabla­blablablablabla­blablablablabla­blablablablabla­blablablablabla­blablablablabla­blablablablabla­blablablabla

                                0 0
                            • kesu  

                              Ahoj,

                              prohlížel jsem si předloni stánek Polygonu na Eurobiku a předtím ještě v Brně, když s tím úplně začínali, měli tam tenkrát pár rámů. V tý době mi přišel Polygon jako docela slušná low-end možnost.

                              Dneska, když vidím jejich politiku slev, klamání zákazníka a propagaci tady bych na kolo od nich ani nevlezl a totéž doporučuju i ostatním. Osobně bych jezdil radši na jakýkoliv jiný značce na Deorku než na Polygonu na XTR

                              0 0
                            • AsiJura  

                              Vidím to dost podobně, o polygonu bych ještě před rokem uvažoval, ale když vidím jak se předvádí ta banda kolem, tak mi to za to riziko nestojí + jsem v praxi viděl, jak funguje jejich prodej, tedy v jakém stavu ti dojde kolo domů:D

                              0 0
                            • miki  

                              Když čtu jak Zlatka vysvětluje proč mají jejich kola kliky 170 tak nevím jestli je to vůbec oficiální dovoz.Třeba se za čas v tichosti vytratí z trhu.

                              0 0
                              • McBlacky  

                                tady by sedla jedna myšlenka, která se váže k výměně ředitele Opel pro ČR (pár let nazad se měnili dost zhurta).

                                Poslali ho, prý za odměnu, prodávat do ČR, ale zapomněli mu říct, že to je velmi obtížný trh.

                                Polygon na nějaký ČR může z vysoka *****, jestli tady prodá 50 nebo 500 kol měsíčně, to ho fakt nespasí globálně.

                                0 0
                          • scret  

                            *1

                            0 0
    • Hynas  

      Hynas = 29 NEBRAT! (není nick, je heslo).

      0 0
      • McBlacky  

        z toho vyrosteš neboj :)

        0 0
        • Hynas  

          Slibuješ?!?

          0 0
          • McBlacky  

            určitě, není logicky možné, aby to marketingově vydrželo na věky.

            my ti řekneme na čem se ti dobře jezdí, jasný! :)

            0 0
            • Hynas  

              Nové kolo budu pořizovat v 2-měsíčním výhledu. Původně jsem uvažoval, že si nechám poradit ve zcela samostatném vláknu, nicméně…co radíš ty?

              0 0
              • Martin  

                polygon 650b

                0 0
              • McBlacky  

                záleží kolik do toho chceš vrazit, jestli jezdíš seriovku nebo to hodně překopeš, jestli hlínu nebo carbon…

                když teda odfiltruju SJ, tak bych zařadil do výběru

                Tallboy, Trance29, SuperBud29R, Athem

                0 0
                • Hynas  

                  29 carbon, XC (100–120mm).

                  Buď sériovka nebo i stavba, komplet na SRAM, manuální ovládání pružení z řidítek, taper, pevné osy, bezduše, vyhlídkově vedení lanek vnitřkem.

                  Užší výběr: tallboy, superfly, spark, anthem, scalpel.

                  0 0
                  • Bafoon  

                    Niner JET RDO :-)

                    0 0
                    • Hynas  

                      Nelíbí.

                      0 0
                      • Bafoon  

                        Zhyň :-)

                        Osobně bych při změně zůstal u Nineru, trail biků, i když chrťácký 100mm FS se mi taky líbí. Hodně by mě lákal ten ruský šikula co vaří z titanu, zkus někde dohledat, párkrát se to tu zmiňovalo.

                        0 0
                        • alinceb  

                          Triton Bikes. Ale nepamatuju si, že bych něj někde viděl full…

                          0 0
                  • McBlacky  

                    já osobně bych z tohoto bud ušetřil na Tallboy nebo vzal Anthem.

                    scalpel ne protože to není moc vychytaný zatím a praská to víc než to kdy praskalo (takže hodně)

                    Scott ne protože jejich reklamační politika mi nesedí

                    Superfly ne protože starší generace měla problémy s uložením čepů

                    ale je to tvoje volba, ani jedno není špatný kolo

                    0 0
                    • JakeF  

                      Superfly ne, protože poslední, co jsem viděl, byl 2012 rám na 2011 osazení, proč asi? :D

                      0 0
                      • McBlacky  

                        v dnešní době při extra krátkém cyklu výrobku se totiž vyplatí tvářit, že se nic neděje a půl reklamací poslat do ******, druhou uznat, další část si to opraví domů a za dva roky je tu novej model, který má tohle vyřešeno (leč často má problém jinde)

                        Proti tomu vymýšlet a marketovat vylepšení modelu po roce je daleko větší problém.

                        0 0
                • Hynas  

                  29 carbon, XC (100–120mm).

                  Buď sériovka nebo i stavba, komplet na SRAM, manuální ovládání pružení z řidítek, taper, pevné osy, bezduše, vyhlídkově vedení lanek vnitřkem.

                  Užší výběr: tallboy, superfly, spark, anthem, scalpel.

                  0 0
    • Petr.T.M  

      Proč mám dojem, že celý tohle vlákno ztrácí smysl? Po 163 příspěvcích jsem se vlastně dozvěděl o více nickách snad jen dvou či tří lidí. A jaký význam vlastně má takováto informace?

      0 0
      • Martin  

        je zima, lidi se nudí :)

        0 0
      • Zlatka  

        Scalar tím chtěl naznačit, že on je čistý jako lilie a všichni okolo něj jsou parchanti s tucty nicků jako prý PLG a konkurenceschopný Maajkee a on jen s tím jeho jedním, se kterým si rozhodně nedělá žádnou reklamu. :D Stačí si například všimnout jeho příspěvku na mojí adresu.

        0 0
      • Lister  

        Tohle vlákno nikdy žádný smysl nemělo :-)

        Já jsem jenom já, a to nejen tady, ale i všude jinde. Jen ty kola mám ukradnuté z netu – nejsme takový magor, abych si něco takového koupil a nedejbože na tom ještě jezdil.

        0 0
        • Smazaný účet  

          Tvuj hlavni problem je, ze Syntace nedela postrani kolecka pro LV..jinak by ses mohl na tom kole i projet:)

          0 0
          • scret  

            je videt, ze jsi dnes ve forme:))

            mam bohuzel stejny problem…

            0 0
        • alinceb  

          S těma kolama nám to bylo jasné už od začátku…;)

          0 0
    • ememem1  

      biky robis pekne a do istej miery chapem o co ti tu ide ale podobne jak som to napisal pred casom maajkeemu zacinas sa zhadzovat a mal by si na to hodit bobek. hranica je tenka a imho si uz za nou.

      0 0
    • Jamin  

      Já má jenom jeden nick. Otázkou je ale proč vlastně.

      0 0
    • maajkee  

      A když se to tak vezme, je někde zakázaný používat více nicků? V podstatě má každej svobodu a může mít třeba 300 nicků a každýmu to vlastně může být jedno.

      Jediná možnost je zavést registraci jako na aukru pomocí doporučeného dopisu s heslem potřebným k registraci.

      Každopádně je to tohle zase jen další vlákno o hovně se spoustou hejtu a flejmu.

      0 0
      • nooski  

        A podle tebe je normální vystupovat na jednom foru současně pod několika nicky? Podle mě rozhodně ne. Pokud někdo zapomene heslo, nebo mu přestane fungovat nějakým způsobem účet, tak je to pochopitelné, ale pokud to někdo dožene do takových extrémů, jako je samomluva a potvrzování si vlastních „pravd“ pomocí mnohonásobných účtů, tak je dotyčný pako.

        0 0
        • roman 3D  

          a kdo je pako ten lže a kdo lže i krade a mohl by i vraždit:-)

          0 0
        • maajkee  

          Ano, je to pako, ale nedělá vlastně nic co se nesmí nebo něco co mu neumožňuje tohle fórum.

          Člověk se může bavit jen s tím koho zná a podezřelý nicky nebo ty co ho serou si může bloknout.

          0 0
        • karliner  

          Já bych na maajkeeho nebyl tak zlej, on to přeci se svými několika nicky myslel dobře. Vždyť to tady vysvětlil.

          0 0
          • maajkee  

            Nemyslel jsem to dobře. Hoznu jsem si regostroval, protože jsme to s ním myslel velmi zle. Schaltera jsem si založil z ****** dokonce jsem hned do profilu vypsal komplet sovje nacionále aby bylo vědět hned že to jsem já. A tím to z mé strany končí.

            Já tím žádný pravidla neporušil.

            0 0
          • nooski  

            Já ale neútočil přímo na maajkeeho. Jen jsem reagoval na to, že více nicků u jednoho člověka není zakázáno. Ono má toto fórum nějaká pravidla či desatero, ale ještě existují různé kodexy uživatele internetu, kde by se toto chování už dalo hodnotit negativně. Pokud jde o ty exempláře, o kterých píšu na konci předchozího příspěvku, tak to už je opravdu na nějakou odbornou pomoc.

            0 0
            • maajkee  

              Žumpa jménem internet má nějaký kodexy?

              0 0
              • Zlatka  

                Ano plavají tam, otázkou je jejich stáří, zda z nich něco ještě vyčteš. Ale jsou i čisté a očištěné žumpy.

                0 0
          • JSt  

            killer jako prase :-DD

            0 0
      • Kubiczech  

        Zkusil bych se udat a počkat, co ti admin odpoví. Prý to někde zafungovalo. (:

        0 0
        • Zlatka  

          Ježiš, proč jej nenecháš být. Vždyť tím ukázal svojí bezúhonnost, přesvědčil všechny o svých čistých záměrech, očistil se.

          0 0
        • maajkee  

          Jak udat, vždyť to není nikde v pravidlech právě. není co udat. To je prostě internet.

          Pokud si chce člověk normálně popovídat musí jít do hospody s kámošema, tam je každej sám za sebe.

          0 0
          • nooski  

            Naprostý souhlas s poslední větou, ale proč se teda na síti chovat jinak? Proč si i na netu pevně nestát za svými názory?

            0 0
            • maajkee  

              Já si za svými názory stojím, jestli někdo ne, je mi to uplně jedno, to je jeho boj.

              0 0
          • Kubiczech  

            Tak nic. (: Příště ty ksichty napíšu dva. (:

            0 0
          • JSt  

            v hospode ti kamosi podstrci k prodeji kradeny kolo, tam bych nechodil. ;-)

            0 0
            • karliner  

              To nevadí, střelí se na internetu a life goes on…

              0 0
              • Zlatka  

                Proboha udělal to jednou (spálil se, důvěřoval) a již to neudělá, tak proč ho tím dál trápit?

                0 0
                • maajkee  

                  On je nemocnej, nech ho.

                  0 0
                  • karliner  

                    Mno, když si maník, co tu má X nicků a vzájemně si jimi píše, notuje se Zlatkou o tom, že jsem nemocnej, nechává mne to v naprostém klidu. Zarazilo by mne spíš, kdyby to bylo naopak :-)))

                    0 0
                    • maajkee  

                      No a co? Koho to zajímá? :)

                      0 0
                    • Zlatka  

                      Odkázala bych tě na nějaké kapacity v oboru psychiatrickém, ale bohužel nikoho takového neznám a tak si budeš muset poradit sám, jsi dospělý snad, z toho co uvádíš v profilu to lze vyčíst tedy pokud to není tak, že máš ?náct a děláš ze sebe staršího, velmi přechytralého až sprostého, (abys něčím vůbec zaujal, když se ti to v životě nedaří, (který si tady nárokuje obdiv a úctu ke stáří.

                      0 0
            • maajkee  

              Že tě to pořád baví.

              0 0
    • maajkee  

      A vůbec, proč to má tak buznovskej název? Cožtakhle normálně převodník nicků, nebo ty jsi gay? :)

      0 0
    • Bafoon  

      Bike-forum, diskuzní forum o kolech – chápu, že se tu řeší leccost, že občas někdo zasmrádne, ujede, není všechno k tématu, řeší se tu osobní antipatie, ale ptám se sám sebe – proč je tu Adminem tolerována Zlatka? Nevím… všichni velcí offtopic hráči po čase dostali ban nebo je to přestalo samotné bavit. Smysl její existence na BF, kde ji většina nesnese, s málokým si má co říct, nechápu.

      Jen takové povzdechnutí, jsem znaven prací :-)

      0 0
      • Zlatka  

        To musí být strašné, myslím tu práci samozřejmě..

        0 0
      • scret  

        taky je mi to zahadou…

        0 0
      • maajkee  

        Já spíš nechápu smysl toho proč si Zlatky pořád všichni všímáte, furt do ní rejete, je přeci jasný, že ona bude reagovat a taky rejt.

        Máte to zapotřebí?

        Když pročítám tohle vlákno a i další, tak mi příjde, že většině lidem z fóra dost hrabe :)

        0 0
        • Vilém  

          Nesere te spis, ze tentokrat nejsi stredem zajmu ty?

          0 0
        • scret  

          pojdme se na to hromadne vy..at!:) Kdyz na ni nikdo nebude reagovat, zklidni se to… ale to se musi hromadne…

          0 0
          • maajkee  

            Přesně tak, jenže to tady hodně lidí nedokáže. Hondě lidí prostě má potřebu vyvovlávat flame a hádat se s ní. Je to pro ně zábava, bohužel.

            Jako je pro Karlinera zábava pořád do mě rejt. Je to sice divná zábava, pro mě hraničící s duševní nemocí, ale prostě to tak je. Těžko si takovej člověk pomůže sám. Jediný řešení je prostě se na flame ******.

            A tímto se zaříkávám, že už mě nechají hate hlášky karlinera a podobných na moji osobu chladným. Zrovna tak jako mně je volná Zlatka a její Polygon.

            0 0
            • karliner  

              Máš naprostou pravdu.

              Lepší je kšeftovat s kradenejma kolama, když se to provalí, blbě se vymlouvat a pak to hodit na jiný (já nic, já muzikant.., to mě navedli oni pani učitelko…)a když to někdo připomene, tak ho honem označit za duševně nemocného. Proč ne, je to takový český trend. Stejně naprosto normální je mít x různých nicků nebo se snažit nabořit cizí nick a škemrat u admina, aby k němu prozradil heslo a když na to dotyčnej přijde, dělat potom ze sebe blbýho, vymluvit se na nějakej trapnej důvod, ale přesto to průběžně zkoušet dál. Máš pravdu, tohle všechno mi přijde nenormální, proto jsem asi v tvém vidění (stejně jako ve Zlatčině) duševně nemocný… A vůbec mi to nevadí.

              0 0
              • scret  

                muzu se te zeptat karlinere, ciste bez nejakeho umyslu, bez zaujatosti, ty delas v kolarine taky?? diky

                0 0
              • maajkee  

                Nenapadlo tě, že to s tím heslem jsem ti udělal naschvál, protože jsi mě sral svýma kecama? A není to žádný hackování, jsi uplně mimo.

                Je to naprosto jednoduchý, já to to vysvětlím.

                Vlevo na liště, dáš odhlásit. Pak tam je zapomenuté heslo, do kolonky napíšeš jméno usera a ono ti to napíše na jakej mail to heslo odeslalo. Tak zjistíš po jakým emailem je jakýkoliv nick registrovaný. Je to prostě jen nedokonalost BF, kterou už mohl admin dávno odstranit.

                Takže opravdu žádný hackování.

                Aby ostatní věděli, Karliner mi pak psal mail s tím, že jsem nějakej hacker :)

                S tím kradeným kolem. To je pořád dokolečka. OK, stalo se, nesu na tom podíl viny, což jsem několikrát uznal. Všechno jsem vyřešil, kolo předal, byl jsem na výslechu na policajtech a tím to skončilo.

                Nevím co chceš dokázat tím, že mi to v každým vlákně budeš pořád psát, jako kolovrátek dokola.

                Máš pocit, že je to vtipný? Nebo já fakt nevím čeho chceš docílit.

                Tím, že to pořád opakuješ dokola a pořád to zas znovu píšeš, tím mi připadáš duševně chorej. Všímám si já tebe? Ty tady taky meleš pořád dokola hovadina a já ti furt nepíšu. Ty na mě reaguješ pořád, ale vždyky zas a znovu o tom kradeným kole.

                Pro mě jsi fakt trapnej a co mi psalo dost lidí, tak ne jen pro mě.

                Nemůžeš si mě prostě jen nevšímat? Já si nebudu všímat tebe a bude tady mnohem lepší atmosféra?

                0 0
                • maajkee  

                  Hmm, to jsem čekal, rozumné diskuze se s tebou člověk nedočká.

                  Ono popravdě, je to tak, že cokoliv řeknu a cokoliv udělám, tak ty mě stejně budeš dál prudit viď? Ty mě poslouchat vlastně ani nechceš. Jednodušší je mě hejtovat, chápu.

                  0 0
                  • jIrI___  

                    Zapomněls přepnout nick? :)

                    0 0
                  • Frostty  

                    tohle mělo být za jaký nick?

                    0 0
                    • maajkee  

                      Za ten za který to je psané. Logicky. A už jseš třetí, třetí člověk se stejným vtipem, nevim nevim.

                      0 0
                  • Medunka  

                    Ha ha ha, chlapče, ty seš magor :-) Jako když někdo netráví večer u PC, protože má 100× lepší program, znamená to, že s tebou nechce diskutovat, dobrej vtip :-D

                    0 0
                    • maajkee  

                      Nejsem. On tady byl, psal zase svoje žvásty, ryl do mě, jakmile jsem se začal snažit rozumně diskutovat, psát přestal.

                      Udělal to již několikrát. On totiž nechce diskutovat, bohužel. On chce prostě jen prudit a ***** se do mě.

                      A za druhé pak ještě někde jinde psal. Za třetí dneska taky psal, ale na mě už neragoval.

                      A opatrně s tím magorem, nadávám snad tobě nebo se bavím s tebou? Já neznám tebe, ty neznáš mě, není na místě abychom si nadávali.

                      0 0
                      • Kouba_2005  

                        … a on psal jinde a pak ještě jinde … a se mnou si nechce hrát … hele Maajkee, tyhle řeči máme na denním pořádku cestou ze školky u naší čtyřleté dcery. Překvapuješ mě.

                        0 0
                        • maajkee  

                          Myslím, že jsi mě nepochopil, já si nestěžuju ani nemsutním z toho že si semnou nechce psát. Spíš mi jenom dokazuje jakej je to blbec.

                          0 0
                          • Kouba_2005  

                            OK. Neznám ani jednoho z vás, ale jako nezúčastněného mě jeho často trefné příspěvky spíše pobaví. Ty tvoje si čím dál častěji čtu několikrát, jestli to tak myslíš nebo si děláš prdel.

                            0 0
                            • maajkee  

                              Ano, on se dost často baví na můj účet…

                              0 0
                              • Kubiczech  

                                Ono to není tak těžké, jestli sis poslední dobou stačil všimnout. Nic ve zlém, ale nabíháš si plnou rychlostí.

                                0 0
                                • maajkee  

                                  Nabíhám, jsem si toho vědom, protože kdekoliv něco napíšu, objeví se tam „on“ a reje a reje. Prostě nejsem tak dost trpělivý a nebaví mě pořád si nechat ***** na hlavu. Snažím se s ním navázat rozumnou diskuzi a doufám, že třeba jednou to doopravdy výjde :)

                                  0 0
                      • Medunka  

                        možná někde jinde :-) kde jsem to přehlédla

                        sorry, za magorem je smajlík, tak se trošku uklidni, seš jak čertík z krabičky

                        0 0
                        • maajkee  

                          Čertík z krabičky? Vždyť jen věcně reaguju a nikoho neurážím. Čertík z krabičky by vypadal trochu jinak.

                          0 0
                • Medunka  

                  A proč zjišťuješ tímto trapným způsobem Karlinerův email když ho má uvedený v profilu?

                  0 0
                  • maajkee  

                    Tak ještě jednou pro méně chápavé, psal jsem, že jsem to dělal prostě jen schválně Karlinerovi, aby se nasral, aby se lekl, což evidentě zafungovalo.

                    0 0
                  • Kubiczech  

                    Ty jsi něco jako tisková mluvčí, když tajemný pan K. nemůže? (:

                    0 0
                    • Medunka  

                      jj

                      Poslední info je, že si včera večer zablokoval vlákna ve kterých se to zvrtlo se Zlatkou, takže by tu dál Majkee mohl trpět samomluvou :-)

                      0 0
            • miki  

              Takovej pokus už tu byl :-))

              JakeF || || 24.02.2012 13:04:56 || || 146.102.124.xxx

              Na Zlatku nereaguju, ať si píše co chce ;-). Když to tak udělá každý, tak se můžeme bavit o Zlatce „bez“ Zlatky a její reakce zůstanou jenom jako její komentář k dění, ne jako začátek flamu :).

              0 0
              • JakeF  

                No a jak to dopadlo :D. Mám pocit, že v tý době ještě ani neprudila s Polygonem, to byla snad jen její „650B éra“. Když ono to je celkem sranda jak ona je schopná popřít, co sama napsala 10 minut předtím…

                0 0
        • karliner  

          Většině lidí z fora hrabe, jen ty jsi letadlo :-)))

          0 0
        • Kubiczech  

          Do Zlatky skutečně s pravidelností ryje docela úzká skupina uživatelů, kteří si k ní vypěstovali averzi, a konfrontační diskusi s ní berou jako sport. K tomu se připojí pár nováčků a je vymalováno. Pak jeden nadhodí, že proč ji vlastně nedat ban, další nabonzuje adminovi a bude klid. (:

          Kolikrát už to tu bylo? Mnohokrát. Výzvy k nereagování nikdy nefungovaly.

          Ale v podstatě chápu, proč tentokrát držíš basu. (:

          0 0
          • oddie  

            Moc úzká mi ta skupina uživatelů zrovna nepřijde.

            0 0
            • jIrI___  

              Já bych to shrnul na část LV kliky, noxe, karlinera (ti dva se nepočítají, protože ryjí do všech) a JakeF (ten se taky nepočítá, protože se jen snaží rozumovat a to rytí je takový nechtěný vedlejší účinek) :)

              0 0
              • AsiJura  

                A pak je tu předpokládám nemalá sorta uživatelů, jako jsem já, které flame se Zlatkou taky nechutně otravuje, akorát se nesnížili k tomu, aby do ni začli rýt taky, protože vidí, že to je zbytečné a žádný argument na ni neplatí. A ano, vidím i ty co do ni ryjou jen tak ze sportu.

                0 0
                • DaSnail  

                  a prečo si zlatku teda neblokneš? neni zlatka, neni flame.

                  sluníčkové bike forum ;o)

                  0 0
              • scret  

                no myslim, ze na zlatku jsem zacal reagovat snad az zas dneska nebo vcera…

                A proc nenapises primo muj nick, kdyz Jirko myslis me?:) hele, chapu, ze na tom mam svuj podil taky, ale myslim, ze jsem jeden z mnoha, tak cca ze sta?:)

                A jak jsem psal vys, zacina mne to tu uz neskutecne s..at, jsem tu bohuzel uz moc dlouho a tak mam asi takovy ten privlastnovaci pocit a stve me, ze nam nekdo z tohohle fora, kdysi pohodovyho, dela kulnicku na drivi a bordel:(

                Uz aby zkoncila okurkova sezona a zaclo se poradne bikovat, pak snad zavladne klid a mir… a tim bych to dnes uzavrel…

                0 0
          • nox159  

            mas pravdu…

            ja treba do te skupiny patrim, sem se nudil a bavilo me to samozrejme, teda drive me to bavilo vice, kdyz se snazila jeste realne argumentovat, ted kdyz nevi mele zcestne coz je teda skoro furt takze to zacina byt nuda, a dneska jsem byl zas po pul roce v praci takze uz neni tolik casu

            takze tyden na ni nebudu reagovat to jako prvni krok staci :D

            0 0
            • nox159  

              zatim se drzim a na slepici nereaguju, jsem dobry, vazne! :)

              0 0
          • Bafoon  

            Osobně jsem si k ní averzi nevypěstoval – byla mi vypěstována :-)

            0 0
        • Biker jak Pes  

          Být tebou jsem zticha, nebo scretovi těžce zprotivíš. ;)

          0 0
          • Zlatka  

            Ano Maajekee dávej pozor při výběru koho se zastáváš, ale neboj se, Tobě nadávat bezdůvodně do ksindlů nebude.. Nato on mít určitě nebude, on si vybírá na kom si dokázat, že 12cm je 25. ;)

            0 0
          • scret  

            to bylo dost ubohe, uznej sam

            0 0
            • Biker jak Pes  

              Ne, Majkee napsal úplně to stejné, akorát jinými slovy to, co jsem napsal já. Ignorovat Polygon a vše kolem. S ním souhlasíš a mi začneš nadávat. Máš pravdu, je to ubohé.

              0 0
              • scret  

                precti si laskave jeste jednou, co jsem psal! Pak pochopis, ze jsem nereagoval na tebe z duvodu kaslat na zlatku a spol.

                Me jen fascinovalo to, zes priznal, ze vlastne o tom moc nevis, moc to nesledujes, ale pritom mas hemzy na lidi, kterym nejsou jedno jeji lzi, prekrucovani atd.

                Radil jsi nereagovat, tak proc jsi mel potrebu tak hanit ostatni ty?

                Nechme to ale byt, psane slovo je dost casto zavadejici…

                0 0
              • Frostty  

                Nj, další Zlatčin nick..

                0 0
        • Bafoon  

          Takovýto směr úvahy mě u tebe překvapuje, ale jedině dobře, jdeš dopředu :-)

          0 0
      • felix.org  

        Vždyť to bije do očí… Zlatka je admin :-)

        0 0
    • pustipav  

      Moc dlouhý, může někdo poskytnout sumarizaci? :D

      0 0
      • maajkee  

        Zlatka je svině, já jsem hajzl, racetiger(serpico) je hajzl, pár nicků propagujích polygon jsou ******.

        0 0
        • pustipav  

          Kam já to chodím, já myslel, že se tu probíraj pastorky :D

          0 0
        • nox159  

          ja jsem sice rekl ze do zlatky ted tyden ryt nebudu ale…

          prosim, prosim, muzu vsude pod jeji prispěvky psat: „cituju maajkeeho: „zlatka je svine.“ “

          0 0
          • maajkee  

            To není můj názor, já jsem jen shrnul důležité inforamce z vlákna.

            0 0
            • nox159  

              prosim, prosim, muzu vsude pod jeji prispěvky psat: „cituju maajkeeho, jak shrnul dulezite informace vlákna: „zlatka je svine.“ “ :D

              0 0
            • Slavoš  

              Sakra to vlákno je dlouhý,už aby bylo teplo,stačí pár centimetrů sněhu a pár °C pod nulou a už se to zde mele.

              :-)

              0 0
              • Zlatka  

                Je fakt, že mi včera a dnes byla fakt už kossa a namlela jsem si, ale je to jen odřené od ledu.

                0 0
    • colombo1  

      No ty vo*e!!! Todle vlákno se teda zvrhlo – to se nedá číst… Je bohužel pravda, že takových vláken, kde se to zvrhne v nějaký debilní dohady atd., začíná přibývat :-D

      0 0
      • jesss  

        Spíš mi přijde, že se tu v párřádkách debatuje k tématu a pak je to stejný jako všude jidne. Jedno veliký téma :-D

        0 0
      • scret  

        bohuzel uz jen par vlaken se nezvrhlo..:(

        0 0
        • Georrge  

          protoze jsou o nicem a nikdo je necte :D podle flamu aspon poznas ktera temata jsou oblibena :D

          0 0
          • scret  

            :)

            0 0
          • scalar  

            Přitom je tu už delší dobu totálně mrtvý chat. Na BF je zvykem, že se prostě pár lidí sejde v nějakém vlákně a začnou si o něčem, co vůbeC nesouvisí s původním tématem vlákna, chatovAT :-)

            0 0
            • nox159  

              a co tady chces jinak teda resit.. ?

              0 0
            • JakeF  

              Vzhledem k tomu, že v různých částech vlákna se většinou diskutuje o úplně něčem jiným anebo minimálně různý lidi, tak kdyby to bylo na chatu, tak za chvíli nikdo neví, kdo na koho vlastně reaguje… Takhle to máš všechno hezky za sebou.

              0 0
    • Martin  

      šup, tomcatujeme

      0 0
    • Smazaný účet  

      vincek151 = vita151 ??

      0 0
    • scalar  

      Joekolo = Favf1

      0 0
      • Vilém  

        tipuju, ze uz se naucil zmenit IP a tentokrat je to Speedyhi.

        0 0
      • Ruprt2  

        A je to Hádě nebo není?

        0 0
        • kali222  

          to asi ne, neni mi jasne, proc kdyz mezi 100 trolovskejma reakcema v jednom vlakne polozi jednu o kolech, tak se x slusnych clenu bf, snazi odpovedet. jedina cesta je na takove nereagovat.

          0 0
          • jecnak  

            To taky nechapu. Delat si z nej prcu, proc ne, ale radit mu?

            0 0
    • xshreck  

      xshreck = xshreck

      0 0
      • TJK  

        to bude ňákej fejk ne? .. tomu nevěřím! :-DDD

        0 0
    • Pavel  

      Omlouvám se za asi OT, ale… Tak jsem se dozvěděl, že za ban Zlatky můžu jen a pouze já…

      Tož bacha na me!!! :-DD

      Zlatka | 15.12.2013 23:32:52 | IP: 78.102.---.---

      Ukážu třeba jen malou ukázku (sotva desetinu toho méně vulgárního.., většina je tam smazaná, ale já to mám všude po několika počítačích a discích 100× zkopírované to kdyby se mi semka někdo najatý chtěl vloupat) jak se mne hekynen snažil znemožnit a ponížit (a to dlouho poté co tam ode mne bylo vlákno „medvěd a cirkus NaKole“ kde jsem ukázala i na něho jaký je hovadský hulvát (bez tohoto upozornění to nešlo, neboť byl druhým hlavním aktérem šikany Medvěda), zesměšnit na bike-forum.cz abyste viděli čeho je schopen proti mně (on 40? nebo 15? já přes 40) veřejně před tou spoustou puberťáků a debilů co tam chodí.

      Což se mu také samozřejmě povedlo a nestačila jsem se dlouho bránit, byla jsem hnusná na admina a jeho „komisaře“ a dostala ban.

      0 0
      • JakeF  

        Tobě ta holka nedá spát, co? Tak posbírej odvahu a na ten bazén jí pozvi.

        0 0
        • Pavel  

          Spíše já nedám spát jí… ;-)

          No, to nepozvání na bazén, to asi bude ten problém… Faktem je (anebo snad náhoda?), že ta její „nenávist“ vůči mé osobě vygradovala, když vešla ve známost informace, že jsem se znovu oženil… :-DD

          0 0
          • nitraq  

            A tohle píšeš sem? Alou do konspiračního tématu!:D

            0 0
          • Medunka  

            Si na tebe dělala zálusk. Dobrá partie a nic z toho. Se má Serža na co těšit :-)

            0 0
          • oddie  

            Nebyla to spíš nějaká dezinformace? Nevěřím, že by si tě někdo vzal :P

            0 0
            • Pavel  

              Matení nepřítele… :-DD

              0 0
      • jIrI___  

        Co se škádlívá, to se rádo mívá ;)

        0 0
      • alinceb  

        Mg, ona je už zase tady?!?

        0 0
        • Vilém  

          Nastesti ne:) To se vyplakavala na medvedovejch strankach, teda aspon to mi vyplivl google.

          0 0
          • alinceb  

            Uuuuufff…to se mi ulevilo…

            0 0
            • Vilém  

              Ted jsem tam znova koukl a slusne to tam rozjizdi. O to radsi jsem, ze neni zde, ta pani ma zase nejakou ze svych schizofrennich fa­zi.

              0 0
              • Smazaný účet  

                pred vanocema ji dosly prasky…

                0 0
              • oddie  

                Hustý stránky, teď jsem si je našel a nevěřím svým očím.

                0 0
              • nitraq  

                Hoď odkaz, ať si taky případní zájemci počtou.

                0 0
                • Vilém  

                  Zde

                  Dole si sipkama prelistuj zpet, at vidis jak to postupovalo.

                  0 0
                  • nitraq  

                    To je zas slušnej průjem.

                    0 0
                  • MichaelSimek  

                    no ja Medveda neznam, ale precetl jsem si jeho „Kdo jsem“ a udelalo se mi mentalni nevolno

                    0 0
                    • Smazaný účet  

                      já si to přečet taky a jsem rád že ho neznám. :-)

                      0 0
                      • JakeF  

                        Prostě chce spravedlivou společnost, co je na tom špatnýho?

                        0 0
                        • Smazaný účet  

                          mozna z tveho pohledu spravedlivou…

                          0 0
                          • JakeF  

                            Všichni se budou mít stejně, spravedlivější už to být nemůže.

                            0 0
                            • Pavel  

                              Všichni se budou mít stejně BLBĚ…

                              0 0
                            • MichaelSimek  

                              chtel si rict nespravedlivejsi uz to byt nemuze, ze :)

                              0 0
                            • Smazaný účet  

                              hehe, uz jsem te prokoukl, trole zatroleny:)

                              0 0
                            • Peslezedirou  

                              Já to se*u na spravedlivější svět, já si žádám pomstu!!! :-)

                              0 0
                              • JakeF  

                                Pomstu kapitalistům!

                                Vždyť je to přeci krásný, budeme prosazovat energeticky úsporné chování pomocí použití klasických žárovek místo úsporných. A všude vysadíme lesy místo hospodářskýho využití půdy, abychom byli potravinově soběstačná země. Podle mě to má velmi dobře vymyšlený, to bude moc chytrej pán. Proto se s ním taky Zlatka kamarádí, to dá rozum.

                                0 0
                                • oddie  

                                  Náhodou je super, že nejezdí autem. Čím víc takových, tím bude na silnicích volněji ;)

                                  0 0
                                • Peslezedirou  

                                  Jsem pochopil, že by to mohlo být její mužské alter ego…

                                  0 0
                    • jIrI___  

                      Taky jsem četl „Kdo jsem“ a přišel mi jako sympaťák.

                      0 0
                    • Bafoon  

                      Mno :-D tolik „objednávek“ na prověření postojů pohromadě jsem dlouho neviděl. Radši si nebudu sepisovat ty svoje :)

                      0 0
                  • reza.traktor  

                    Otevřel jsem si evangelizační sekci (samo)otázek a (samo)odpovědí a šel do kolen – 330 normostran, lepší psycho už je jenom Mgr. et Mgr. Henryk Lahola. Taky doporučuju.:-)

                    0 0
                    • Tomínos  

                      jojo, v případě že automobil srazí v noci neosvětleného cyklistu muže za to řidič automobilu protože vůbec vyjel. Dost dobrý…

                      0 0
                • Ruprt2  

                  Vám se regulérně stýská :-)

                  (reakce na všechny výše)

                  0 0
              • JakeF  

                Jste suchaři, poslední dobou tu je nějak nuda… Zlatka by to hezky oživila, aby Vánoce nebyly svátky klidu a míru :).

                0 0
              • Murphy-HC  

                Kdepak, to ji jen lechtam na spravnem miste.

                Alespon ze se nekdo bavi. 8-)

                0 0
            • ELx  

              Zlatka = KOLOMECH Že by byla zpět?

              0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.