Přestříkání rámu v ČB a okolí

6 nepřečtených
  • bóďa

    Zdravím všechny bikerky a bikery. Rozhodl jsem se pro změnu designu mého biku a chci změnit barvu rámu. Mám GT IDXC (viz profil). Můžete mi prosím poradit, kde v Budějovicích a okolí můžu nechat přestříkat rám a udělat nějaké nápisy? A aspoň odhad za kolik. Díky všem a biku zdar!!! Ať už je teplo a mám zdravou nohu (v lednu přetržená achilovka :-(()

    0 0
    • trpaslik72  

      no kde konkrétně ti neporadim, ale ideální by byla asi nějaká prášková lakovna a nechat to tam rovnou i opískovat, ale nejsem si jistej co udělá slitina hliníku a pískování. Mě řekli v solidní práškovej lakovně v Plzni za opískování, barevný lak a berbarvý lak cenu 400 – 1000,– dle náročnosti.. Nejlíp uděláš když si najdeš ve vašem kraji nějakou takovou lakovnu a zajdeš se tam poptat a domluvit.. ;-)

      0 0
    • Automat_1  

      Zkus kontaktovat tohodle kluka. Kdysi prý dělal pouze za náklady (měl to jako koníček). Jak to má teď netuším.

      Co se týče ceny, je to hodně moc individuální. Záleží na tolika aspektech, že se můžeš lišit na samotném rámu klidně o deset tisíc. Pokud to bude 1–2 barvy občas s nějakým rovným pruhem, tak si myslim, že 3–4k. Ale určitě se s nim domluv, pokud bude mít čas, tak se nebude bránit ničemu (alespoň myslím:)).

      0 0
      • bóďa  

        Díky za kontakt. Zkusím se s ním domluvit. Barva bude jen jedna a zatím to vyhrává černá matná. Ale ještě se uvidí.

        0 0
        • natureman42  

          zdravim. Sice to primo nesouvisi, ale kdybys nahodou mel nekdy chut poznat novy bikery v ČB, tak obcas mrkni do tohohle vlakna

          http://bike-forum.cz/…deni-vi.html

          • jaro je za dverami, takze co nevidet se tam zacnou domlouvat prvni spolecnyvyjezdy. Tak kdybys mel chut se pridat, budem jen radi :)
          0 0
          • bóďa  

            Díky za pozvání, tohle vlákno sleduju už dlouho, ale nejsem si jistý, jestli bych nebyl za brzdu. Jsem rekreační jezdec, žádný chrt. A stejně jsem teď mimo hru :-(. V lednu jsem si na nohejbale přetrhl achilovku, takže se teď intenzivně léčím a terapeut říkal, že tak za půl roku nejdřív.

            0 0
Téma bylo zamknuto, nelze přidávat další reakce