prestavenie zdvihu FOX 100 X model 2006

17 nepřečtených
  • Vlado Jekyll

Ahojte. Mam vidlu FOX 100X, model 2006, chodí ale iba 80 mm. V nohe, kde je pružina, by mal byť spacer, ktorý keď sa odstráni, tak vidla pôjde na 100 mm. Nechce sa mi vyberať vidlu a trepať ju do servisu, mám ho 160 km od domu a bike potrebujem každý deň. Má niekto z Vás s tým skúsenosti. Prípadne dajaký návod na webe. So servisom vidlíc mám skúsenosti, ale FOX-ku som ešte nerobil. Poraďte. Ďakujem.

0 0
    • MlokCZ  

Co takhle se podívat na stránky Foxu :-) Buď html online pro model 07 www.foxracingshox.com/…7_om_eng.htm Nebo pdf pro model 06, je to asi pořád stejný.

0 0
      • Vlado Jekyll  

ďakujem Honzo, to je presne to, čo som potreboval.

0 0
      • lith  

no tohle jsem potřeboval!! Fakt dobrý a přehledný…chci si vyměnit gufera a olej na foxce a posílat ji Švecovi nebudu…jen si objednám od něj věci. Jen tak mimochodem: když člověk srovná ceny olejů atd. na webu Foxu a Švece…prostě rozdíl, kterýmu nerozumím :-(

0 0
        • honza.biker  

Ty ceny oleju taky nak nechapu… Treba od motorexu se da sehnat olej za 1/4 ceny toho fox a pry je uplne stejny… Jenom nvm co dat misto toho modreho float fluid do vzduchove komory??

0 0
          • lith  

no místo toho modrého nevím co dát.....jinak se koukám, že máš kluzáky docela špinavý, nepropouští ti přes stírátka olej? Mě to dělá jen jedna noha

0 0
            • honza.biker  

trochu – na kluzakach zustava krouzek oleje, dela to jenom prava noha…

0 0
              • lith  

to sme na tom stejně.....budu dávat nový stíráky

0 0
                • honza.biker  

Kolik na ni mas najeto? Ja jenom asi 800km… Zkusim vymenit olej za hustsi a snad to bude lepsi… Ptal jsem se ve dvou cykloservisech jestli je to normalni a v obou rikali ze kdyz tam zustava toho oleje jenom trochu tak je to v poradku…

0 0
                  • pepek  

Žádnej hustší olej nedávej, nic Ti to nepomůže a eště pak bude vidlice líná. Mě to dělalo někdy jen na jedné noze, někdy na obou. Po výměně stíráků žádná změna. Už to neřeším, utřu to a jedu. Asi to soudruzi podcenili s těmi průběžnými drážkami ve futrech.

0 0
                    • honza.biker  

A jak casto menis olej?? Ja se bojim aby casem nevytek vsechen…:/

0 0
                      • lith  

800 km? to ji máš měsíc nebo tak? :-)

No já ji začínám jezdit 3 sezonu, takže má už docela něco za sebou. Olej začal prosakovat až teď. Myslím, že si zaslouží zainvestovat do novýho těsnění a stírátek.Za tu práci co odvádí… Jinak na tom odkazu píšou že místo té modrýho Float fluid může být full synthetic oil. Pokud sem koukal dobře. Myslím že prostě olej na vzduchovou patronu od nějakýho jinýho výrobce tam být jistě může.

0 0
                        • honza.biker  

mam ji asi 14 dni – najel jsem neco pres 300 a kdyz jsem ji kupoval tak mela najeto 500

0 0
    • PePu  

Řadu návodů na rozborku lze najít i na www.enduroforkseals.com/id10.html

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.
VIP CZ Promo

Extra slevy jen pro bikeforisty

Jěšte větší slevy až o 15 % na kola i vybavení. Využij do 23.11. na mtbiker.cz