• kolda

    cau,

    nemate nejaky tip, kde bych mohl bezpecne zaparkovat auto v blizkosti O2 (Sazka Areny). priblizne na pul dne (poledne-pulnoc). budu tam mit zavazadla,ktery nemuzu tahat s sebou (vecer jdu na koncert),takze bych nerad prisel k prazdnemu autu,nedejboze parkovisti.

    idealni spolehlive,pro­verene hlidane parkoviste za normalni cenu. diky za tipy.

    T.

    0 0
    • Luke_MTB  

      Zkus nějak parkoviště P+R, na den to stojí 10 kč :-) a mají otevříno myslim že do 01:00. A dle mě je i docela spolehlivý.

      http://www.udipraha.cz/…e/parkri.htm

      0 0
    • McBlacky  

      pod nákupní Galerií Fenix a hotelem Clarion je nově podzemní garáž. Na Náměstí OSN.

      zkusil bych tam, ale jak je to s placením nevim

      0 0
    • Lister  

      obnova tématu, sice jiný kus repiubliky, ale třeba poradíte.

      Problém – parkování u Brněnského letiště. Potřebuji tam někam píchnout auto na 12 dní. Nejde o cenu, ale hlavně o službu – dovoz na letiště, bezpečnost, náhrada škody v případě krádeže nebo poškození. Díky za každý tip a zkušenost.

      0 0
    • Smazaný účet  

      zneužiju tohle vlákno k dotazu…BF ví všechno :-)

      když někde zaparkuju – LEGÁLNĚ (modrá zóna s kartou rezidenta), všechno je krásné a auto parkuje. tak odjedu někam dočista pryč. a další den nějaký dobrák na začátek ulice šoupne přenosnou značku zákaz zastavení z důvodu blokového čištění komunikace. já o značce nevím, neb jsem dočista pryč. jak to bude policie řešit, respektive jak je to správné? kamery všude, asi by neměl být problém dokázat, že jsem tam stál ještě před umístěním značky…

      0 0
      • Deathwing  

        ty znacky se umistujou asi 14 dni dopredu a tusim ze nekde byl soudni spor o takhle odtahly auto a soud vydal rozhodnuti ze pri cisteni muzou auto odtahnout ale po vycisteni ho musi vratit na misto

        0 0
        • Smazaný účet  

          v pátek ještě nebyly, čistí se zítra…

          ale dík za info

          zkoušet to nebudu – už mám přeparkováno (a tím nemyslím přePARkováno v trezoru) :-)

          0 0
          • Smazaný účet  

            čištění by opravdu mělo být 10 dní předem + je někde dohledatelný celoroční plán, s odtahem tady 100% nevím, myslím že musíš dokázat, že si byl dlouhodobě mimo. Ostatní „náhodné“ stavby 10 dní předem a případný odtah je na náklady stavby, která to pak musí vymáhat po majiteli vozu, proto většinou ty auta nechávají na místě.

            0 0
            • karliner  

              Navíc už nějakou dobu platí (minimálně v Praze) to, že pokud ti auto při blokovém čištění odtáhnou, tak ti ho musí vrátit zase zpátky. Pak od tebe z úřadu můžou vymáhat peníze za odtažení a pokud nendodrželi termín včasného umístění značek, můžeš na ně udělat dlouhej nos.

              0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.