• Detailer

    Zdar všem, kteří zítra jedou Porubajk ! Mám dotaz ( jako hobík bez přehmaných ambicí)) na zkušenější, kteří už nějaký ten závod mají za sebou (startuji dlouhou trasu), jestli je lepší nebýt po startu stržen davovou psychózou a adrenalinem a nepřepálit to hned zkraje a raději

    být někde v polovině, a pak podle možností (sil) v půlce závodu nasadit ostřejší tempo ? Počítám, že hodně z těch, kteří to hned po startu

    " rozbalí „, tak budou v půlce utavení a Ti z pozic za nimi je stejně dojedou ( když nepočítám elitu, která jede "bomby“ stylem start/cíl) ?

    0 0
    • Marskatin  

      Pokud nemáš na to, zvládnout Skalku dříve než se zašpuntuje, tak se nikam nežeň.

      0 0
    • jIrI___  

      Nevím kudy se letos jede, ale pokud se pořád jezdí přes sjezdovku, tak je vhodné mít na jejím spodku fajn pozici, protože nahoře při vjezdu do lesíka se to hodně štosuje. Jakmile tam dojede první velká vlna, tak začíná peklo a co se děje třeba v druhé polovině startovního pole lepší nevědět :)

      0 0
      • sobi20  

        Alespoň bude mít čas po výšlapu Skalky vyrovnat kyslíkový dluh.

        0 0
        • jIrI___  

          To je další výhoda být vepředu – ideální stopa není ucpaná chodci a dá se vyjet. Vydýchá se pak v té relativně rovné pasáží za sjezdovkou :)

          0 0
          • tom xtr  

            To je sice pravda, ale podle toho dotazu nemyslím že bude mít šanci se pod Skalku vepředu dostat, ten začátek přes porubský Sherwood bývá dost kaše – navíc první vlnu (bývala 100 lidí), mít vyjetou nebude :)

            Já být jím, tak to vezmu relativně v klidu z druhé půlky, a za Skalkou je celkem času dost na závodění, tam už je to natáhnutý (kromě toho krátkýho úseku od sjezdovky po hlavní cestu). O bednu stejně nejede.

            0 0
    • adam1  

      Tak co?poreferuj své pocity:)

      Dík

      Za mě – dnes faj závod

      0 0
      • Detailer  

        Asi takhle: jako první závod a především nabírání zkušeností dobrý, ale já se příští rok na trať vrátím a bude to zase lepší !

        0 0
        • jIrI___  

          A jakou jsi nakonec zvolil taktiku na tu Skalku, napálit začátek nebo naopak pohodičku?

          0 0
        • adam1  

          Tak jestli to byl tvůj první závod tak napálení na začátku asi nebyl dobrý nápad:),na skalce byla letos pohoda:).Doporučím ti 18.5 se jede silesie – krásný /fajn závod .

          0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.