• rexa

Ahoj, rád bych si pořídil novej model upravenýho Epicona z tuning-test.cz. Nemáte někdo zkušenosti jestli se novej Epicon co do vlastností vyrovná staršímu Epiconu? Milan má na stránkách uvedeno, že modely 2008 jsou s výraznou slevou. Tak bych se rád dozvěděl zda-li má cenu přidat nějakou tu korunu za novýho. Nebo vzít starší model, kterej je sice těžší, ale bude i levnější a je dlouhodobě ověřenej. Díky!

0 0
    • Jenda  

jedinej rozdil je v tom ze u novyho jsou vnitrni nohy duralovy takze podle me lip vypada a je o cca 180g lehci, samozrejme odpada problem s oterem vnitrnich nohou (nicmene na svym mam asi 5 kkm a nic dramatickyho se nekonalo). Pokud jdes po vaze priplat si jinak je to stejna vidle.

0 0
      • rexa  

Ten vzhled a nižší váha je jednoznačně plus. Jen mě napadlo jestli odlehčení díky duralovým nohám nesnížilo tuhost vidlice (mechanickou, např. ve zkrutu). Asi je to hloupost, to by měla ovlivnit taky hodně konstrukce korunky, která bude zřejmě skoro stejná. Jen jsem si chtěl být jistější : )  Každopádně díky za srovnání!

0 0
        • Jenda  

myslim ze material nohou je asi to posledni co ovlivni tuhost vidlice, ocel tam byla pro snizeni nakladu.

0 0
          • kubad  

no modely 2009 sou jen do 120mm zdvihu ofiko 2008 byl do 140mm takže možná ty Al nohy nějak ovlivní tuhost, ale myslím že i při 120mm bude v pohodě.

0 0
    • Comby  

Cenovy rozdiel medzi 2008 a 2009 by mal byt 500 Kc uz po zlave (povodna zlava na 2008 bola 300 Kc, mozno je teraz vyssia), ale vahovy rozdiel a krajsi dizajn hovoria v prospech 2009. Ja som nevahal a objednal som 2009. Mala by mi prist buduci tyzden.

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.