• orinoko

    Zdravím všechny

    Jsem tu novej a rád bych vás požádal o radu.Cci si koupit svého prvního fula. Mněl jsem zatím jen HT – GT Avalanche. Můj požadavek je kvalitní rám a dobrá vidle a přiměřená váha.Líbý se mi Ghost RT 5900 Actinium 100 + 100 a Merida One Twenty HFS 3000. Rád jsi nechám poradit a zajímá mne váš názor. V nejhorším případě je tu GT Zaskar Expert mod.2009.

    Dík

    0 0
    • Charlie_R  

      za me Ghost

      0 0
    • Smazaný účet  

      Nejlepsi co muzes udelat je sednout na ty kola a projet se na nich. Az pak ma smysl debatit o sestavach a co je lepsi…a porad je moznost nechat si neco v prodejne pred koupi nechat vymenit.

      0 0
    • orinoko  

      To máš pravdu, je lepší vyzkoušet no ne všechno je k dispozici.Byl jsem v Praze v MojeKolo, Ghost je bez pedálů a zapůjčení je problematické.Tu Meridu jsem zatím nikde nevidel k vyzkoušení.V ma­lém městě se dají vyzkoušet jen HT do 25tisíc, ostatní jen na objednávku.Jít do Koběřic se mi moc nechce.Chci se zeptat na to číslování Ghost 48 a 52.Mám 185 a 83délka nohou. můj GT byl velikost L (492mm a 595mm délka), co je zhruba 480mm u Ghostu a délka je 595mm stejná. V obchodé mi doporučili 52.Prí má Ghost kratší rám…Dle rozměrů to tak nevypadá.Jezdím spíš delší trasy Velkou Fatru a podobně. Co vy na to?

      Dík

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.