POLAR F11 vs. RS 200 do čeho jít?

8 nepřečtených
  • jaradal

    Dlouho se rozhoduji nad koupí nového sporttesteru. Protože přístroj mých snů (něco co umí vyjet graf s profilem trati) výrazně přesahuje finanční limit daný zdravým rozumem, uvažoval jsem o Polaru RS 200. Nedávno jsem narazil na charakteristiku Polaru F11 a od té doby nevím pro který z nich se rozhodnout. Ještě jsem uvažoval nad Sigma ONYX-PRO, ale poté co jsem ji měl v ruce v krámě jsem ji zavrhnul (design je úplně jinde než jak vypadá na WWW a funkčně mi přijde dost neohrabané ovládání…). Jaká by byla vaše volba? RS200 nebo F11? Nebo něco úplně jiného? Máte někdo osobní zkušenost s F11?

    Díky J.

    0 0
    • jaradal  

      Doufal jsem, že tady někdo s F11 nebo RS200 bude… :-) J.

      0 0
    • MlokCZ  

      Tak aspoň něco zkusím. RS200 mám doma, ale příliš nepoužívám. Měl už jsem CS100, který vozím na kole a který bych si koupil zas, kdybych něco kupoval (akorát s wearlink pásem za příplatek). Ale potřeboval jsem pak nutně na squash tepák, protože jsem po zdravotních problémech nemohl přijít na squash a hrát pár tepů po maximálkou. Tak jsem koupil RS200. F11 neznám, ale když srovnám jen z fotek, tak RS200 mi přijde mnohem lepší displejem.

      Na kolo bych ale bral určitě zase nějaký cyklo, ať nejsou dva přístroje na řídítkách a ještě CS100 je větší než ty na ruku a má super velký přehledný displej.

      Funkně má RS200 navíc uložení cca 20 záznamů a u každého dobu strávenou v 5ti zónách, které se dají nadefinovat. Tohle pro mě bylo celkem dobrý na squash, když jsem se potřeboval hlídat, abych netrávil moc dlouhou dobu na příliš vysokých tepech. Na kole to neocením (a tam stejně vozím tu CS100ku).

      Výšku a profil trati jsem pak od tepáku nechtěl, od toho mám GPSku.

      0 0
      • MlokCZ  

        Navíc oproti CS100.

        0 0
      • jaradal  

        Díky za echo. Tepák jen na řídítka nechci, protože ho používám taky na běžky a na běhání, což ty CS typy nesplňují, protože nejdou nosit na ruce. RS200 má fakt dobrý ten displey s vyznačenými zónami a paměť byla to hlavní kriterium, už mě nebavilo pořád někde hledat papírky se zápisky z tepáku a pak to přepisovat do PC. GPSku vozíš na řídítkách? J.

        0 0
        • MlokCZ  

          Jo, na řídítkách a divim se co vydrží. Občas dostane docela na fullu zabrat, ale pořád drží ok.

          0 0
          • jaradal  

            Ještě se zeptám na tu RS200. Jakou barvu jsi kupoval? Váhám mezi červenou a černou. U té černé se obávám toho, aby se tlačítka časem neohmatala. Na fotkách vypadají jako by byla nabarvená jen na povrchu. Po špatné zkušenosti se sigmou, kde se mi takhle ošoupalo tělo hodinek bych skoro radši šel do té červené s černými tlačítky, i když to není příliš civilní barevná kombinace.

            Díky. J.

            0 0
            • MlokCZ  

              Mám tu nečervenou variantu, ale moc černá není, spíš šedivá. A s tlačítky nemám problém, ale zase ho tak moc nepoužívám, takže toho nemají ještě moc za sebou. A když už jsme u tlačítek, tak tam mám drobnou výhradu k tomu velkému tlačítku na spodní straně pod displejem. To se mi párkrát samo zmáčknulo (když jsem to měl v zimě pod upnutějším oblečení, které jsem měl přes hodinky.

              0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.