• Liboreau

    zdravím všechny kdo používá AXN 300, chci se zeptat na zkušenosti, co vám vadí, nebo naopak jak jste spokojeni s tímto sportesterem a výškoměrem, jak funguje výškoměr, zda-li opravdu aktualizuje načítání po 1m, jak často kalibrujete, zda-li se před vyjížďkou shoduje nadmořská výška i při dojezdu na to samé místo atd.

    díky za informace

    0 0
    • butcha  

      No ja mam AXN500, a musim povedat, ze som s nim velmi spokojny. Ako sporttester je to vynikajuce, aj ked AXN300 nema moznost uploadu dat do pocitaca. Vyskomer sa musi kalibrovat relativne casto, pretoze meria vysku podla atmosferickeho tlaku, ktory sa meni neustale. Ale v ramci jednej jazdy je to v pohode, skoro vzdy mam na konci nadmorsku vysku ako pri vyjazde, plus/minus 1–2m.

      0 0
    • Lasky  

      Já mám taky AXN500, doporučoval bych připlatit a vzít ho spíš než tu 300vku. Jsem naprosto spokojený. Co se týče kalibrace, kalibruji vždycky, když vyjíždím (doladím ±10m) a po dojezdu, když se mění počasí, se ukazatel sekne max o 5m, výjimečně víc. Takovouhle přesnost považuji za perfektní, prostě atmosferický tlak se mění a s tím nic nenaděláš. Kdybys to chtěl přesněji, tak by to musela být nějaká kombinace barometrického a GPS výškoměru, ale to je o jiných penězích. AXN500 užívám hlavně na kolo, lyže, běžky a i na squash (občas dostane pěknou ránu do zdi a je pořát jak nový, takže za výdrž a provedení dávám A+ Byl se mnou dokonce měsíc na expedici v Peru a i lezení bahnem v deštným lese přežil bez újmy – tam jsem dost užíval funkci kompas. Jediné co mi trošku vadí je hmotnost, je to poctivý kus oceli a když si na kole pořádně neutáhneš řemínek, tak na nerovnostech na ruce lítá. Ideální je koupit alternativní řemínek a karabinku (polar.inshop­.cz/inshop/shop­.asp?kat=AXN500) Ten řemínek pak ideálně funguje na zimní bundu a zavěšení pomocí karabinky jsem taky párkrát užil… Co je ale úplně geniální je ten soft v kompu, stáhneš do něj data z hodinek (chodí v pohodě přes IR) a vodíš kdy a kolik jsi sportoval, průběh tepu, výškový profil a spoustu dalších věcí. Mám ho přes rok a pořát mě to baví, takže 100% doporučuji :-) L(.) PS: Na obrázku já a AXN500 v Peru – Canyon del Colca

      0 0
    • Standa  

      Mám AXN500 a vadí mi toto: nemají safírové sklíčko,takže ho mám docela poškrábané a velká hmotnost.Při používání na kole bych uvítal,aby byl výškoměr v menu hned nad stopkami a kompenzaci výškoměru na okolní teplotu.Když je na řidítkách a veňku pod nulou,tak je odchylka výškoměru docela velká.Až na to sklíčko jsou to v podstatě maličkosti.

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.