• Veronika1234

    Dobry den, vcera jsem pri venceni psa zakopla o obrubnik, zvkla si kotnik a upadla na zem. V kotniku dost nahlas ruplo. Nicmene, trochu to oteklo (nijak vyrazne), ale boli to jako cert. Je to prerusovana pichlava bolest v okoli kotniku a do paty. V cele noze mam mravenceni. Pres noc jsem ledovala, namazala octanem a stahla do obinadla. Asi rok zpet jsem spadla z kola a udelala si na te stejne noze vyron (ten byl ale i s otokem a modrinkami). Tak se jen chci zeptat, zda ma treba nekdo zkusenosti s urazem kotniku bez toho, aniz by to vyrazne oteklo nebo vyskocila modrina? Nevite, co by to mohlo byt? Prijde mi to zvlastni, ale na nohu nemohu doslapnout. Moc dekuji za odpovedi :-).

    0 0
    • Singlespeed  

      Kvůli takové krávovině ses registrovala na Bike-fórum. To, samozřejmě, není samo sebou. Předpokládám, že nejsi žena, ale muž a děláš si tu z nás legraci. Už se těšíš na příspěvky, jak se budeš zalamovat smíchy, že ti to někdo sežral :-D.

      0 0
    • Delkim  

      dej to na tuningové fórum, tam ti to sežerou i s navijákem a ještě tam třeba najdeš štěstí a svezeš se Golfem z roku 1990 s vytuněnou rourou od kamen místo výfuku

      0 0
    • ˘Ö˘ Krab  

      Normální, podvrtla sis kotník.

      Přesto určitě zajdi na ortopedii, ať to zrentgenují, čistě pro jistotu, jestli tam není něco odštípnutého. Dostaneš – v lepším případě – na týden slušivou ortézu a zákaz na nohu došlapovat. Jen bych upozornil, že zranění na patní kosti se hojí velmi špatně za všech okolností a když se nedohojí po úraze, tak už nikdy.

      0 0
    • Člověk a jeho svět  

      A cože jste to přes noc ledovala a mazala a stahovala…?

      0 0
    • xtonda  

      Pokud něco ruplo a nelze došlápnout tak bez diskuse doktor. A pak pro jistotu ještě jeden abys nedopadla jako já. Loni v Srpnu sem spad z kola, bolest v lokti jako blázen, tak sem šel na pohotovost, primář ortopedie mě poslal domů s elastickým obinadlem. Když to i po dvou tejdnech byla na hovno, šel sem znovu k ortopedovi doma a doktorka se nestačila divit (pouze na základě zprávy) a nechápala že sem nedostal fixaci, diagnóza zlomenina hlavičky radia, na 5 týdnů gyps a pak rehabilitace skoro až do Vánoc.

      0 0
    • tom xtr  

      Zkušenost s tím mám, a není moc pozitivní. Doporučení = ortopedie.

      0 0
    • xtonda  

      A di do nemocnice, třeba Na Bulovce mají pohotovst i na ortopedii, ve spoustě poliklinik řeší všechna traumata všeobecný chirurg.

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.