• magicdan

    Zdravíčko,

    chystám se na „dovolenou“ na Plzeňsko na pár dní. Konkrétní místo Chudeč u Bezvěrova. Hodlám si s sebou vzít bajk. Nechtěl by mi někdo v okolí ukázat nějaké pěkné singly, sjezdy apod?! :)) Jen potrénovat…

    0 0
    • magicdan  

      eventuelně mi poraďte aspoň místa a vyznačte mi to na mapách :D

      0 0
      • royal  

        Zdar,

        no, vybral jsi si pekny misto. Zalezi jak daleko jsi schopnej jet ;-). Nejaky tipy:

        • Manetin, po modre tur. znacce na Rabstejn nad Strelou (peknej sjezd dolu),dal mozno po cerveny smerem na Tis u Blatna, napojit se na zlutou smerem naZihli, shlidnout Babu a Dedka, ze Zihle po modry zpatky do Rabstejna (obed naranci Havrani Kamen) a dal po mozdy zpatky smer Manetin, ale pred Brdem (peknejsjezd!) se napojit na zlutou udolim Hradeckyho potoka az k Frantovu mlynu. DalCervena az k Mladotice zastavka, tam odsud zluta (dlouhy stoupani) smer hvozd,Libenov dvur, Plachtin – peknej celodenni vylet, hezka krajinka. Hlavnenezkouset jet po zeleny z Rabstejna po proudu Strely – neprujezdne!
        • udolim Uteraku – Utery, po zelene az k Sipinu, pak po cerveny udolimHadovky az pod Krasikov (u Balcarova mlyna/Studanky lasky nejspis tu cervenouztratis). Nejak zpatky
        • Manetinska rovina – Nectiny, po zlute Lipi, zelena Libenov dvur, Spankov(sjezd do Spankova stoji za to :-) ), Cerny rybnik, Hubenov, po modre zpatky nasever (smer Melchiorova hut), zbytek trasy dle fantazie.

        To jenom tak co me napadaj trasy co jsem jel a co jsou pekny. Podrobnosti najit na mapy.cz nebo si koupit mistni mapu. Navigace v tyhle casti zeme neni slozita, gps netreba, staci mapa.

        Vylety po okoli autem: Kozelka (kopec u Manetina), Vladar (kopec u Zlutic), zamek Chyse (asi pivovar?), pripadne autem do Rabstejna a pesky udolim Strely na jih

        0 0
    • magicdan  

      Haloooo xD

      0 0
      • yetti  

        Bezvěrov je snad největší díra na Plzeňsku. Ač mám v okolí Plzně projeto skoro všechno, tam jsem byl jen párkrát na silnici a nikdy mě nenapadlo vzít tam MTB. Sám jsem zvědavej, zda se ozve někdo, kdo to tam má na biku projetý.

        0 0
    • MlokCZ  

      Kolem Manětíná a pak dále Rabštejna a Žihle je spousta zajímavých úseků.

      Určitě si zajeď k Žihly na Dědka a Bábu, tam je více pěkných terénů.

      Kolem Střely pozor, že zelená rozhodně všude dobře sjízdná není a někde je to extrémní tlačenka.

      Pak si můžeš vyjet na Vladař.

      Dále na druhé straně Guštejn, z toho jezdím občas červenou značku a následně zelenou směrem na Plzeň. Můžeš zkusit zelenou značku na druhou stranu třeba až do Úterý a ještě i dále (celé tohle projeté po zelené nemám, tak nevím, jestli je celá sjízdná).

      Přímo k Bezvěrovu nejezdím, tam nic zajímavého není a současně je to už z Plzně trošku z ruky.

      0 0
      • magicdan  

        Díky za nějakej ten tip… :)) Viděl bych to v rozsahu cca 50 km abych max. dal těch 100km :D… No uvidíme :))

        0 0
    • šimlos  

      Vybral jsi si dobře na dovolenou. Jedno je jistý,že kromě pár místňáků tam nikoho moc nepotkáš :-) Bydleli jsme v klášteře v Teplý a objezdil jsem to tam docela dost na biku a to co radí Mlok a royal,je pěkný poježdění.

      0 0
      • magicdan  

        Bylo by fajn nějakej doprovod co to tam zná… ale co nadělám :D

        0 0
    • magicdan  

      Zítra tam odjíždím… opravdu se nenajde nějakej průvodce?! :D

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.