• risa78

    Koupil sem mladýmu PS 3. Někde sem se dočetl, že se k němu dá dokoupit i klávesnice, možná i myš. Chci se zeptat, zda to někdo má, a jestli jdou případně s touto kombinací hrát hry třeba jako na PC. Já se s tím ovladačem prostě do toho Afghánce v Medalovi nemůžu trefit, su zvyklej na PC.

    0 0
    • Milvus888  

      :DD ser na PS3 abež na kolo :))

      0 0
      • risa78  

        Ted sem z něj slezl, dnes 80 km, su sám doma a trochu se nudím…

        0 0
        • Bjerndi  

          tak protahovačka a večer, stabilizační cviky a večer to jdi probrat u ionťáku ven :)

          Nebo na youtube studuj techniku šlapáni atd :D:D

          0 0
        • TheJD  

          Klavesnice a mys k PS podle me nema cenu. Sam mam PS3 a bud si zvyknes na ovladac, ktery rozhodne ma jako minus leda pomalejsi reakci pri fps nez mys, ale jinak ma same plusy (krom psani zprav). Navic tu mys bys musel mit specialni pro PS3, ktera nahrazuje game pad. Spis bych zkusel jine hry. :) Genialni je napriklad serie Uncharted nebo Ratch and Clank. Tam je sice take potreba aim, ale zdaleka ne tolik jako v MoH.

          Rada na zaver: zacinej s vetsi sensitivitou. Naucis se tak lepe „davkovat“ pohyb analogem.

          0 0
    • Fuglsang  

      95% her jde hrát jenom s ovladačem. Sám mám k PS3 myš i klávesnici, ale už jsou v šuplíku, protože jsem si je koupil v době, kdy jsem neměl PC a psal tak různý články a komentáře přes PS3. Pokud má mladej i PC tak tu myš a klávesnici na PS3 nevyužije

      0 0
    • Swed4  

      Klávesnice a myš ti na PS3 funguje pravděpodobně každá, můžeš to zkusit. Akorát problém je v tom že ti to sice funguje v menu a třeba v prohlížeči. Ale ve většině her to nejde.. :(

      0 0
    • Excel  

      No, měl jsem MoH na PS2, a máš recht tím bazmekem se to nedá hrát, myslím, že i obtížnost byla přizpůsobena. Jestli tomu rozumím správně, tak musí ovládání klávesnicí a myší podporovat samotná hra a nebo můžeš řešit tímto ovladačem, kterej tu podporu nepotřebuje.

      0 0
    • Davidakta  

      Nemáte tip na klávesnici k PS4, koupil jsem klávesnici klukovi k vánocům a nefunguje to :(

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.