• Norrec

    Co povezete za pláště na Salzkammergut Trophy?

    Chtělo by to nějaký odolný.

    0 0
    • karliner  

      Proč odolný?

      Asi 7× jsem jel na Racing Ralphech v různém stadiu opotřebení (i 3000+ km najeto), jednou na Nanoraptorech, které měly už své nejlepší km za sebou a za těch cca 1000 km jsem neměl ani jeden defekt.

      0 0
    • orm  

      Dvakrát jsem vezl kombinaci vepředu bezduš scylla, vzadu duše zephyros, obojí 2.1". Letos pojedu stejnou kombinaci znovu. Dokzázal bych si to představit obojí na zephyrosu. Moje doporučení jsou tedy kulaté pláště s co nejmenším vzorkem.

      0 0
      • McBlacky  

        ve sjezdech se trochu gripu hodí. Ralf, nanoraptor, python prostě něco takovýho mi přijde lepší než zefyros. Do kopce s ním moc nenaženeš, kromě půlky prvního kde je asfalt

        0 0
        • Cryzyy  

          Ale ta pulka rozhoduje :)

          0 0
          • McBlacky  

            v tom jak se vyblázníš a v důsledku toho hned z kraje vyšiješ pro následujících 200km rozhodně :)

            0 0
        • orm  

          Nevím, já si ten zefyros ve předu představit dokážu. Nevidím tam, myslím těch pár technických pasáží, na šotolině bez problému, nic co by s rozumně nahuštěným zefyrosem nešlo jet a nedrželo to. Zefyros v zadu je úplně v pohodě. Souhlasím ale s tebou, že vepředu na tom plášti zas tolik nezáleží, z pohledu toho jak to jede mimo terén.

          Upřímě, salz je jediný závod, kde zefyros jezdím. Mám dva, na každém jsem to jel jednou (vzadu) a jsou tak na polovině své životnosti, tak na každém ještě jednou a půjdou do koše :-)). Do předu dám scyllu, která to na salz také dojezdí, protože už je jinak nejezdím. Je to pro mě osvědčená kombinace.

          0 0
    • Cryzyy  

      Je to uplne jedno, hlavne neco co trochu jede a nevazi tunu.

      0 0
    • Růža17  

      Ahoj, jedu letos poprvé Salzkammergut Trophy přihlásili mě na trasu A tak jsem řekl že jo :D

      Přemýšlím co za pláště, na předek mám RR SS s mlíkem, akorát nevím co dozadu. Mám možnost použit opět RR SS s mlíkem, nebo použít původní pláště Thunderburd ale nejspíš s duší jsou to nějaké OM verze co byly původně na kole. Nevím jestli to risknout ne z hlediska techniky ale spíše z hlediska odolnosti… Děkuji za rady.

      0 0
      • ememem1  

        pokial ten TB je liteskin tak to by som uz asi neriskoval.

        0 0
        • Růža17  

          Je to jakoby verze Performance, docela šlupka která byla půvdoně na Superioru. Ona se ta verze asi ani normálně neprodává…

          0 0
          • ememem1  

            ak je " RR SS s mlíkem" Racing Ralph Snake Skin dal by som ho tam ako bezdusu a hotovo.

            0 0
            • Růža17  

              Ano je, :) Ještě koukám co děla schwalbe za pláště a ono asi moc nic jiného mezi Thunderbird a RacingRalph není na to zadní kolo. I kdybych koupil teď narychlo thunderbird v nějaké verzi TLR tak, využití po závodě pro něj není ideální protože jak je bláto tak to prostě nemá kloudný grip a když bude s mlíkem tak to ani není možné v závislosti na počasí přehazovat…

              0 0
              • ememem1  

                zvykne sa pisat RaR a RoR kvoli odliseniu :-)

                0 0
                • Růža17  

                  Ok polepším se. Asi tam zítra hodím ten RaR abych to ještě stihnul trochu zajet.

                  0 0
      • Růža17  

        Ještě jedna věc. Na videích ze závodu je vidět že někdo jede s batůžkem a někdo bez. Můj cíl je se pokusit závod dokončit bez žádných závodních ambcí. Počítám že povezu: duši lepení pumpičku něco k jídlu a hlavně křečím, imbusy. to si vše umím představit nějak bez batohu, ale pokud bude hnusně tak by to asi chtělo dlouhý rukáv, možná návleky na kolena, možná čepku-šátek a nějakou nepromok bundu nebo pláštěnku a potom si moc neumím představit kam bych to všechno nacpal bez batohu.

        0 0
        • orm  

          Uvidis podle pocasi. Ja rano jezdim ve veste a pak si ji dam normalne do kapsy dresu. Navleky na ruce se tam take vejdou. Navleky na kolena podle me potreba nejsou a pokud by byla takova zima, ze by byly, tak je nechas na noze celou dobu. Dusi nalepis na ram. Vse ostatni do dresu. Podle me je batoh zbytecna vec :-).

          0 0
      • orm  

        Technika na salz neni zadna. Ja vozim kombinaci scylla ve predu, zefyros v zadu. Thunder burt co se tyka vzorku do zadu ok, ale pokud je to nejaka horsi verze co nejde poradne jako bezduse, tak bych dal radsi RaR.

        0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.