• Vilém

    Nevite nekdo kde splasit vidlici na 24" kolo, s 1 1/18 krkem a na kotouc? Svitla mi nadeje na strankach pellsu, ale opet se mi potvrdila jejich neschopnost. Prestoze ji nabizeji v doprodeji, tak fyzicky proste uz neni. Jeste ze jsem neletel na prodejnu a napred si zavolal. Pozadavek neni ani tak na pevnost a masivnost (bude na kolobezku), ale jen na ten krk a kotouc. Taky cena co nejnizsi. Takze pokud by jste o necem vedeli, treba bazarovem, tak prosim nasmerujte.

    0 0
    • Nimrod  

      jak má být vysoká?

      0 0
      • Vilém  

        Cim nizsi tim lip.

        0 0
        • Nimrod  

          no, jde o to, že 395 se dá koupit normálně 26" a nedivil bych se, kdybys nějakou našel doma… nicméně kolem 360 tuším mají cruisery a to by chtělo asi už jedině na zakázku nechat vyrobit, protože ty přední brzdu samozdřejmě nemají… a že bys našel nějakou vidlici této velikosti s navářkou na kotouč, to si fakt nemyslím. nebo sehnat starší na cruisera ocelovou (to by neměl být problém) a nechat jen přivařit navářku

          0 0
          • Vilém  

            No asi to dopadne tak, ze vemu 26", kterych se mi doma par vali, vypiluju navarku na kotouc a necham ji tam navarit. Ram se pak prizpusobi podle vysky vidle. Vyrobce ramu kolobezky mi navrhoval pouzit klasickou zavitovou 24" vidli a pak redukci na ahead, ale to se mi nelibi, navic by to bylo na vecka, coz nechci. Pak mluvil o moznosti pouzit nejakou streetovou vidlici, model mi neupresnil, ale cena cca 2000,–, coz se mi pro toto pouziti davat nechce.

            0 0
            • Nimrod  

              jasný… asi ta 26" bude nejrozumnější volba

              0 0
            • zichis  

              když můžeš přidělat ten úchyt prasátka, tak můžeš i předělat patky náboje, ne? Nožky na spodku vidle zkrátíš o coul, nebo i necháš jak jsou a jenom dáš nový patky zboku, záleží na jejich tvaru. Zkrátit to vlastně můžeš i víc, když se rozhodneš vynechat blatník, můžeš dát pryč další coul.

              btw, jaký mají být rozteče mezi osou náboje a dirkama pro prasátko? potřeboval bych taky nějakej náčrtek.

              A proč ten divnej průměr krku, nešla by dát 1a1/8minka ?

              0 0
              • Vilém  

                Na prevareni patek by bylo potreba udelat nejakej pripravek a bylo by to vic prace. Pripravek na navarek zadni stavby mam uz doma z drivejsich dob, jen jej prenastavim a nebude problem to navarit. Vezmu nejakou nizkou 26" vidli, cepy pro Vecka urezu a vypiluju navarek na kotouc. Rozmer krku chci standartni, tj 1 1/8", ale hotove vidle pro 24" v tomto provedeni moc nejsou k mani. Vyrobce navrhoval jako ekonomickou variantu pouzit redukci hlavove trubky z 1 1/8" na 1" a potom dat sroubovaci hlavu 1", ktera by se pak zase zredukovala na ahead. Toto reseni se mi proste nelibi, chci aby to bylo ciste reseni.

                0 0
    • šlapatko  

      Mrkni na vidlice Noxon,cena kolem 500 kč a maj kolem 400mm.Někde se to tady probíralo.

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.