• peter934

    Dnes som to zaparkoval peknym lahnutim po treningu pred barakom. Vzdy vypinam obydve tretry a teraz som vypol len jednu. Len som zabalancoval na tu nespravnu stranu :-) Odniesol si to oskrety pedal a omotavka. Dufam ze pri jazde sa neobjavi nejake ine poskodenie. No a ja odrete koleno a asi 5 zubov z pily na litku :-)

    Prve co ma napadlo, ci nieco nie je bicyklu :-)

    Dufam ze niesom jediny, kto to uz zapichol na silnicke :-)

    Anketa: Lahli ste uz na silnicke?

    48x
    45%
    30x
    28%
    0 0
    • nooski  

      Pokud si dobře pamatuju, tak jsem spadl 3X. Jednou ve vysoké rychlosti při sjezdu z Pusteven (moje blbost) a 2X při jízdě skoro krokem – jednou jsem vyjížděl hodně prudkou zatáčku o 180°a velkém převýšení a neudržel jsem balanc a podruhé jsem objížděl nějaké vypatlané dítě, které se bavilo tím, že mi skočilo do cesty. Objel jsem tu zbytečnou existenci po trávě, kde byla zarostlá díra a poroučel se saltem přes řidítka, stále se jich držíc.

      0 0
    • Jaroslávek  

      Přechod ze suchého asfaltu na navlhlý dřevěnný mostek v podzimní podvečer se mi stal osudným. Následky žádné, jen údiv, jak jsem šel bleskově k zemi.

      0 0
      • otas43  

        tyhle dřevěný mostky jsem po dešti na šumavě přejížděl z kopce s velkým respektem :D

        0 0
      • bernie  

        Taky taky, na mostku za Olympií po stezce k Rebeškám. Další byl pád přes bobra na připojení k Brabcovi. Nějaké drobnosti bych ještě napočítal, ale Olympia je asi „bermuďák“ :)

        0 0
    • JT21cz  

      Minuly tyden na dovo v Chorvatsku jsem asi po 120 km v desnem vedru objevil stanek s vodou u silnice. Myslel jsem si, ze ta cesta k nemu je poprasena stercikem, ale pri svoji smule tam byl jemny sterk minimalne v 10 cm vrstve. Predek se zapichl a ja se poroucel prez riditka. S borcem u stanku jsme se tomu pak jen zasmali.

      0 0
      • JT21cz  

        jeste doplnim: hned prvni den jsem v jednom sjezdu na silnicce cca v 60 km/hod vyplasil stado ovci, ktere se paslo na krajnici (coz je v Chorvatsku naprosto normalni). Jednoho berana jsem skrtnul kolenem. Ani nechci domyslet, kdyby mi vbehli pred kolo.

        0 0
    • alinceb  

      Když mi byli asi 16, tak sem jel tehdy ještě na starém favoritu v zimě do hospody – ten slick se náledím moc nezkamarádil…

      No a podruhé loni 1.11. cestou do školy na festce mě „vykopl pedál“ a já šel přes rodla k zemi → kolo OK, já zlomená klíční kost a následně titanový Merkur a 1500K flastr za „Nevěnování pozornosti řízení nemotorového vozidla“…:D

      0 0
    • otas43  

      jednou jsem si ve sjezdu dotahoval skupinku po nějakým problému, už jsem je skoro měl a pak štěrk :) sedřená omotávka, noha a nejhorší byl drobnej písek v dualu, podruhé jsem si hodně optimisticky najel kruháč po dešti a když mi došlo, že se tam nevejdu vystoupil jsem stylově na chodník následnovaný kolem, ohlej dual..doufám že mám letos vybráno :)

      0 0
    • PjSky  

      Zatim nic, jezdim jako starej paprda (pouzivam brzdy a nehrnu se nikam kde to neznam nebo nevidim).

      0 0
    • mr.antik  

      špatně jsem hlasoval. Jednou jsem spurtoval k domovu do kopce takovou zatáčku. Najednou z vysoké trávy vystřelila šokovaná kočka přímo do předního kola a zrovna jsem byl v takové nerovnovážné pozici že mě regulérně podrazila :-))

      0 0
    • 5laco5  

      Nedá mi tu nenapísať moju februárovu „príhodu“. Na rannej prechádzke na bajku (výnimočne som šiel bez svetla) mi do cesty vbehla jedna staršia pani. Zachytil som ju pravým riadidkom, akosi ma stočilo a… Zavolal som si sanitku a potom upadol do bezvedomia. Výsledok? Bajk v pohode (až na ľavú kľuku, ktorú som zlomil), a zlomený krčok na stehennej kosti, ktorý liečim do dnes. Ale aspoň už chodím a pomaly už aj na bicykli skúšam :-)

      0 0
    • Ma7ous  

      no ja si lehnul letos 2× a doufam že naposled

      poprvé jsem projížděl malý kruháč za mokra a moc jsem naklopil kolo a posadil jsem se na silnici nastěští nic nejelo v protisměru a o víkendu jsem si lehnul ve skoro nulové rychlosti když jsem objížděl dva kluky a nevčiml si stěrku a kamínku co naplavili na silnici přívalaky a podsmeklo se mě přední kolo

      a nevím jak vy ale zatím jsem pokaždé spadnul na levou stranu a zadní ráfek byl po prvním padu KO jinak vše v pohodě zatím

      0 0
    • Supík111  

      Zbývá posledních 5 km a tak už se jen kochám krajinou. Projíždím poslední kruhák a najednou jak blesk z čistého nebe „prásk“ a ležím uprostřed kruháku. Chvíli nechápu co se stalo. Ostatní řidiči mě bez povšimnutí pouze objíždějí !!! a já v leže zjišťuju co je s kolem a kostma. Kolo OK, ale chybí mi levá půlka drezu a trochu kůže. Celá půlka kruháku byla politá olejem, volám hasiče aby to uklidili a courám se domů.

      0 0
    • kajda93  

      tak to já sem 2× lehnul klasicky dojezdem na křižovatku a pozdní vycvaknutí..pokaždý se mi lidi v autech čekající na křižovatce děsně smáli xD. A pak nevlastní vinou sražen autem..naštěstí to odnesly jen řidítka, zlomenej malíček a naražená stehení kost. Od tý doby „klep,klep“ bez pádu =)

      0 0
    • martin7  

      Taky jsem si ustlal svojí blbostí. Jedu, kochám se a najednou zjišťuju že jedu škarpou. Prostě jsem nečuměl před sebe a naprosto dobrovolně sjel do příkopu. Držka byla, ale kolu i mě se nic nestalo

      0 0
      • nooski  

        Takhle jsem jednou zajel do škarpy, když jsem čuměl na billboard se spoře oděnou slečnou. Naštěstí jsem nespadl a nic se nestalo. Potom jsem jel kámošovi naproti a u jednoho baráku myla velice vyvinutá holka auto v bílém tričku a pod ním nic. Tak mě to zaujalo, že jsem vlítl do kráteru. Nadal jsem si do debilů a pokračoval v cestě. 6km od baráku jsem zjistil, že jsem chytl pomalý defekt a pumpa i náhradní duše zůstaly doma, tak se šlo pěšky :-) Ty ženské jsou fakt výmysl ďábla, proto se do pekla tak těším.

        0 0
        • nox159  

          kdybys jezdil na biku, mohl bys jezdit z frenu do lichnova kolem potoka… tam se da videt peknych veci ;-) :D

          teda kdysi to bylo lepsi kdyz se do toho dalo jeste vlest tedka uz tam lezou jen neznalci tech sracek co tam v tom plavou :D

          0 0
      • soc  

        jednou jsem zkoušel, jestli jde na kole za jízdy spát… jde to, ale jenom chvilku, pak to nějak začlo drncat a škarpa byla hodně blízko :)

        0 0
    • Ondy  

      vysoká rychlost z kopce – špatný úsudek – zatáčka – svodidla – přímo do nich :D

      0 0
      • 5laco5  

        To tiež poznám, 60km/h hlavou do zvodidla, odniesla si to prilba

        0 0
        • Martin  

          hlavou svodidlo neprorazíš :)

          0 0
    • Glum  

      Hodněkrát (a poslední dva roky ne – asi jsem opatrnější).

      Z pádů vybírám:

      1. ve sjezdu u Votic jsem v docela velký rychlosti trefil kámen na

      silnici – hnusně spálenej jsem dojížděl do Prahy a zbytky kalhot jsem měl částečně přidělaný provázkem na těle,

      1. Na Monte Bondone jsem se nevešel do zatáčky – opustil jsem kolo skokem

      přes řidítka do louky, ve svahu jsem skončil dobrých 20 m od silnice – kupodivu až na pár škrábanců vše OK,

      1. na Evropský v Praze jsem jednou přetrhl před křižovatkou lanko brzdy

      (ještě favorit)a napálil zezadu do stojícího moskviče a skončil jsem na jeho střeše/zadním okně. Řidič, takovej dobrej vlasatej týpek, suše vystoupil a říká: …jestli chceš svízt,klidně tě vemu, ale radši si normálně nastup…

      0 0
      • alinceb  

        no.3 :D

        0 0
      • Peslezedirou  

        :-)

        0 0
      • Biker jak Pes  

        :-D :-D

        0 0
        • Smazaný účet  

          Padaljsem dost často. Jednou na tramvajových kolejích, kdy mi přední kolo nějak nechtělo vyjet ze šíny. Při brzdění z kopce mi ruply řidítka a hrudníkem tupý náraz na představec řidítek Favorita. Několikrýt průjezd příkopou po zádech. Praslá duše za jízdy a nekontrolovaný smyk po hladkém ráfku.Hlavně že nebyla žádná zlomenina, ale ten náraz na představec jsem málem nerozchodil

          0 0
          • Glum  

            Jo tramvaje – ještě jeden pád na silničce někdy z roku cca 1985: podařilo se mi zaháknout přední ráfek za železný drát, který vylézal z rozbitého panelu u tramvajových kolejí. Katapultovalo mě to pod projíždějící tramvaj, naštěstí jsem se reflexivně držel řidítek tak dlouho, že jsem se přetočil nohama napřed a podařilo se mi se od předku brzdící tramvaje odkopnout. Když chudák řidič vylezl, hodil šavli. Já to odnesl jen zlomeninou jedné z kůstek zápěstí.

            0 0
            • DaD  

              Tak to bylo hodně pohotové. Je fajn, že jsi stále živola. Jinak ten drát z betonu musela být dobrá kotva, jen si to představím a …

              0 0
      • Frýbik  

        :-D

        0 0
    • Vlady  

      před třema nedělema mi při sjezdu z kopce vyjelo z vedlejší silnide Audi A3, hlava v předním skle, odtransportování do nemocnice vrtulníkem. Z kola nic nezbylo, jsem na nemocenský a vybírám nový kolo…

      0 0
    • Pietros  

      Má nějaká žena zkušenost s pádem na silnicce prz přejezd?

      0 0
    • iceduck  

      idiotem snadno a rychle ;) pri dojezdu k přechodu kynu rukou dvěma kočkám že mohou přejít. Usmály se na mě a já jak držím rodla jen jednou rukou drcnu do ocelového prahu.. efektní půlsalto, namotaný na předním kole.. Holky záchvat smíchu, já v pořádku, kolo taky (až na pocuchané ego)

      0 0
    • Leon®  

      V začátcích jsem se jednou nestačil odemknout na přednosti a letěl jsem na bok jak čerstvě pokácenej strom :-)

      Spíš by mě zajímalo jestli se někdo rozsekal na silničce vinou kola/rámu/únava materiálu…

      0 0
      • 123J  

        Jeden z mých mnoha pádů na silničce" z mírného kopce mi praskla osa předního kola. Salto přes řidítka a otřes mozku. Naši mi zakázali závodit a kolo šlo z domu. Byl to favorit, ta osa se nějak kousla.

        0 0
        • mvd  

          Favoriťácký rychloupínáky praskaly.

          Přechod ze sjezdu do protikopce, ze sedla a pěkně zabrat než klesne rychlost – salto a zlomená klíční kost.

          Zbytek kariéry favorita s pevnejma osama. Teda s těma fakt pevnejma na matky, ne ty dnešní moderny :o)

          0 0
    • Clight75  

      Mame tu nas takovej divnej podjezd pod trati, je to uzoucky, takze dve auta proti sobe se nevejdou. Z jedny strany strany je prijezd rovnej, z druhy strany je ovsem zatacka, takze do podjezdu neni videt. Auta z tyhle strany skoro zastavujou a pak si pomalicku najedou tak, aby do mysi diry videli. Jedu si na silnicce, auto tam stoji, ja zastavim za nim, z podjezdu vyjede auto z protismeru, auto prede mnou se rozjede, zajede pulkou dovnitr, ja naslapnu a chci jet za nim. Jenze slecna si to rozmyslela a zacla couvat. Ja uz mel zacvakly tretry, ale rychlost jeste skoro nulovou, couvat na kole nejde, tak jsem proste lehnul do pangejtu, prislo mi to v tu chvili jako nejlepsi reseni. Byly tam koprivy:( Slecna vybehla z auta, videla, jak se cukam v pangejtu a malem ji chudaka vzal infarkt, ze me srazila – jenze ja se cukal kvuli tem koprivam a taky abych v leze vycvaknul naslapy…moc pekna komedie:) Chlapek v dalsim aute za nama rval smichy a fotil si to na telefon…

      0 0
      • IndyCZ  

        O pádu do kopřiv mi ani nemluv… ta poslední věta pobavila. :-)

        0 0
      • Smazaný účet  

        Na fixce jde couvat :)

        0 0
      • iron.hide  

        mal si to zahrat na mrtvicu, nech slecnu aj klepne pepka

        0 0
        • mvd  

          Tak pepka by ji klepat nemusela, ale dýchání z úst do úst být mohlo :o)

          0 0
          • Clight75  

            Popravde jediny co jsem v tu chvili chtel bylo co nejrychlejc se dostat z toho palivyho prikopu ven:D:D:D

            0 0
            • mr.ricardo  

              Vim, o cem mluvis :) jednou jsem skoncil v trnkovym keri a nejhorsi bylo dostat se vubec ven.

              0 0
    • Cavendish  

      Já si rozbil čenich hned při první jízdě s nášlapy na silničce (rok 2008). Nebyl jsem nato zvyklý a zapomněl jsem na křižovatce vycvaknout. Moc tomu nepomohl ani fakt, že jsem je ještě neochodil no. Čili jsem zastavil a pak se jen pomalu skácel na bok :D Druhá nehoda byla, když jsem si nevšiml auta stojícího u krajnice. Stál na kraji lesa, já jel proti slunku po otevřený planině a jak jsem přejel do stínu, tak tam najednou stálo auto a bylo to. Náraz cca v 45km/h. Bolelo to no. To bylo ale v roce 2009 a od té doby nic. ťuk ťuk!

      0 0
    • AldaK  

      Vybavím si jeden pád. Asi v roce 98 jsem odjížděl z návštěvy jedné slečny dlouhým klesáním ukončeným strmým padákem. Kopec píše na značce 14%. (mnozí znají úsek V. Bitýška-Lažánky) Před poslední zatáčkou si ještě pamatuji, že jsem na tachu točil 80km. Přibrzdím, naklopím a za točkou naplavenej písek. Reflexivně jsem brzdil a balancoval, uklouznutí mne hodilo na krajnici s pískem, tam jsem ještě chvíli vydržel a pak rána. Následovalo „probuzení“, kdy jsem přemýšlel, kde to jsem a co tam dělám. Dostal jsem mimo odřenin i ránu do hlavy (helmy se tehdy ještě moc nenosily). Zadní kolo osma. Nakonec mne vysvobodila slečna, která mne odvezla domů. Pak pohotovost, nemocnice a šití hlavy. Pár dní poté jsem ještě docházel na rehabku kvůli brnění hlavy. Tak od tý doby jedině s helmou.

      0 0
      • DaD  

        Jj, helmu určitě vozit. Já ještě za komančů sebou fláknul v zatáčce. Moc jsem poklopil, přední podjelo a já si ťukl hlavou o asfalt. Kluci říkali, že jsem hned vstal sedl na kolo a jel. Mysleli že jsem v pohodě, ale já si za boha nemohl vzpomenout jak se na kole řadí a kde jsem to vůbec byl. Doma jsem čučel na pár věcí a vůbec jsem je nepoznával. A to byl opravdu jen ťukanec. Takže od té doby velký respekt i před banálními pády na šišku.

        0 0
        • arny71  

          Bez přilby ani pro rohlíky. Já už odrovnal 2, jednu na silničce, jednu na horákovi a ani jednou jsem při pádu nestačil korigovat pohyb hlavy, jak jsem byl rychle na zemi. Při obou pádech jsem hlavou fláknul o zem docela silně, helmy byl slušně zdeformované. Myslím, že jsem si 2× ušetřil otřes mozku a nějaké ty vymlácené zuby (druhý pád byl čelem do země). Helmám zdar. :)

          0 0
    • macomb  

      Na silničce letos poprvé, oslnění západem slunce, pot na brýlích a stojící šedivé auto u chodníku (splývalo s asfaltem). Všiml jsem si ho na poslední chvíli, brzdy a šel jsem přes řídítka na kapotu. Nakonec to odneslo zraněním pouze auto ;)

      Předtím na MTB se slicky (dojíždění do práce) jsem chytl kolej od šaliny v zatáčce a šel jsem k zemi. Pobavil jsem celou zastávku ;)

      0 0
    • lukasmcl  

      Z pádů pod vlivem super šipka do příkopu přímo palicí do svahu, ruce zůstaly vzadu, nějakej pátek límec.

      A pak před lety mladej a blbej, sjezd od Laky, začalo pršet, v 60, dres celkem pomohl, z kalhot zůstala jen guma kolem pasu, sedrenej jak svina :D

      E: sorry prehledl jsem na silnicce, no na silnici to bylo :)

      0 0
    • Rainer  

      Během sjezdu do Hlásné Třebáně mi bouchla přední duše. Asi si umíte představit co následovalo. Rozervaný kalhoty, dres, rukavice, prasklá helma… Moje ruka a noha po pádu. ******** to bolelo…

      0 0
      • ˘Ö˘ Krab  

        Nemáš mít duše, pak by nemělo co bouchnout.

        0 0
        • Kubajsu  

          Přesně. U bouchlýho bezdušáku ani nemusíš doufat, že by se to dalo ustát.

          0 0
          • ˘Ö˘ Krab  

            Plášťovka ani galuska k bouchnutí nejsou příliš náchylné, zvlášť na rozpínání vzduchu teplem při brzdění ráfkovými brzdami je tam celkem velká tlaková rezerva, když má jezdec rozum.

            0 0
            • Kubajsu  

              Tak při sjezdu do Hlásné Ťřebáně vůbec nepředpokládám možnost, že by se mohlo jednat o bouchnutí vlivem přehřátí… To je pár výškových metrů, tam musela být chyba jinde.

              0 0
      • mr.ricardo  

        Jo, to je presne to, z ceho mam strach. Uz mi trikrat bouchla duse, zatim vzdycky v zadnim kole a vzdycky jsem to nejak ukociroval. Proto jsem se po posledni rane konecne rozhoupal a prechazim na galusky.

        0 0
        • lunochod  

          Od defektu? Jinak mě uniká jak může duše bouchnout :-)

          0 0
          • Rorejs74  

            Taky to nechápu a nikdy se mi to nestalo ( na pláštích na silnici naježděno cca 60-tis ), pokud se nevozí šuntový nebo děravý pláště tak nevidím důvod proč by měla bouchnout. Jedině zalepená duše kde se teplem odlepí ta záplata ( to už jsem zažil ), ale to by taky nemělo mít tenhle efekt.

            0 0
            • mvd  

              Ještě by to mohla udělat malá duše. 19–23 našponovaná v 25 nebo 28.

              0 0
              • jirkous3  

                Přesně tohle se mi stalo. Malá duše 19–23 v plášti 28. Vydrželo to skoro rok, pak rána jako z děla a na metru bylo kolo prázdné.

                0 0
                • MiKED  

                  Jdu měnit duše. :-)

                  0 0
                  • MI.KU  

                    :D to jako opravdu?

                    Myslím tím opravdu někdo jezdí špatné rozměry duší?

                    0 0
                    • mvd  

                      Gramy, voe! :o)

                      0 0
                      • MiKED  

                        Gramy (ba i kila) řeším na sobě, nikoliv na kole. :-)

                        0 0
                    • Smazaný účet  

                      Koupíš 23mm duše protože máš pláště 23mm, pak přejdeš třeba na 25mm tak je ti je líto vyhodit. Taky to mám stejně. Ale zatím bez ztráty kytičky, já taky jedu z kopce max. 70kmh a většinou je do 50kmh.

                      0 0
                      • jirkous3  

                        Já to měl trochu jinak, tu užší duši jsem měl původně jen jako náhradní protože nezabírala tolik místa. Měla sloužit jen na dojetí domů. Pak jsem ji jednou doma zapomněl vyměnit za původní širší a tak zůstala v kole. Když se půl roku nic nedělo tak jsem si řekl, že to bude OK. No a zhruba za rok rána jako z děla. Na rovince, žádné brzdění, nebylo ani horko, prostě normální den. Naštěstí to bylo zadní kolo, ale díra v duši asi 15 cm dlouhá. Takže raději i náhradní duši je lepší nešidit.

                        0 0
                        • Smazaný účet  

                          No já poslední dobou měl docela smůlu na duše, jedna prdla, tak jsem měnil při výměně jsem si nevšiml že jsem jí skřípnul takže rána jako z děla, poté zase jsem nefoukal měsíc a prdla mi při buny hoppu zadní a jak jsem měnil tak jsem dával i pásku do rámu a jednu sjem říznul montpákou, takže tenhle rok už 4 duše.

                          0 0
                          • Delkim  

                            no ale jestli si to pamatuji dobře, tak u tebe ten bunny hop je docela zátěž, ne? :)

                            0 0
                            • Smazaný účet  

                              Jo docela se divím že ráfky ještě drží i když minulej rok mi praskly tři nipple, ale zase byly staré tak sedum let.

                              0 0
                      • MI.KU  

                        Tak vyhodit to nemusím – vyfouknu vložím do krabičky a uschovam na příště – ale nikdy bych nepoužil užší duši – nejsem sebevrah.

                        0 0
                    • Smazaný účet  

                      Koupíš 23mm duše protože máš pláště 23mm, pak přejdeš třeba na 25mm tak je ti je líto vyhodit. Taky to mám stejně. Ale zatím bez ztráty kytičky, já taky jedu z kopce max. 70kmh a většinou je do 50kmh.

                      0 0
                    • MiKED  

                      Mám dočasně 25mm duše na 26mm pláštích. Byl to spíš pokus o vtip…

                      0 0
            • Kubajsu  

              Mě takhle bouchla přední (bez pádu) při sjezdu z Glockneru. Dlouhé brzdění za kolonou aut, které zrovna nebylo možné předjet; zřejmě vlivem nárůstu tlaku se protrhla tkaná páska v ráfku a následně duše…

              0 0
              • Rorejs74  

                Hmm, to je fakt, že ta páska by to mohla mít taky na svědomí. Zrovna tuhle jsem koukal na tu pásku jak je to v místech těch děr na niple pěkně poprohýbaný dovnitř.

                Ale v tomhle by Ti asi ani nepomohly ty bezduše, kromě toho že se tam někdy vozí nižší tlaky.

                Zrovna v tomhle jsem měl rád Zondy, tam ty díry vůbec nejsou :)

                0 0
          • jan.pernik  

            takvou ránu, jak z bouchlé duše jsem ještě neslyšel. Kolo bylo ve fórhósu, otočilo se slunko a rana jak prase. Plášť vyskočil z patek a duše na mraky.

            0 0
          • mr.ricardo  

            Normalne, jedes, najednou rana jako krava a v mziku jsi na rafku. Jednou mi rachla Conti butylka, jednou Challenge latex a jednou Michelin latex, hustim vpredu 6, vzadu 7. Asi mam smulu.

            0 0
            • Rorejs74  

              A nenašel jsi pak nějaký poškození ( naříznutí ) někde na tom plášti ? Že by prostě ta duše mohla kousek povylézt ven.

              0 0
              • mr.ricardo  

                Nikdy nic, a hlavne to bylo pokazdy s jinym plastem. Proste smula na vadny duse, ta conti bylo videt, ze bouchla podel svu, jak se vulkanizuji.

                0 0
      • jannk  

        Moc pekne. Mimochodem jsem videl v nedeli na Velkem Javorniku (nad Frenstatem pR) podobne rozflakaneho cyklistu … ale nevim, jak to dokazal, protoze s rozbitou hubou sedel nahore. Asi mel slusne natrenovano, takze jel nahoru 30km/h a neustal ty serpentiny :) A mel to cerstve, takze nic z predchoziho dne

        Mi nastesti praskla duse jenom na trenazeru (prehrala se a prdla … a watty byly v tahu :), od te doby jsem jeste radsi za kotouce pri sjezdech (ok, jsou to jina kola – silnicka vs MTB)

        0 0
    • Rainer  

      Jojo, po týhle držce jsem rozum dostal. Možná až moc. Z kopce teď jezdím jak posranej.

      0 0
    •  

      Dnes první trochu vážnější pád (pády v nulové rychlosti nepočítám :-) )

      Jel jsem za autem přes šikmé koleje, přejezd dost rozbitý (v Blansku u ČKD) a navíc celou dobu uprostřed mého pruhu podélný (!) schod na asfaltu o výšce asi 5cm. Prostě to není dodělané. Hlídal jsem si ten podélný schod (jel jsem nalevo od něj) a bohužel jsem jel dost rychle a cpal se za to auto, které mne brzdilo a spekuloval jsem, že ho někde předjedu jak jsem předjel to za ním (no, prostě moje chyba). Na přejezdu auto přibrzdilo ještě víc a já jsem si na poslední chvíli (protože přes auto nebylo vidět) hledal místo, kde ten rozbitý přejezd nějak snesitelně přeletím, ale bohužel jsem najel předním kolem na hranu/za ten podélný schodek, který tam zrovna nějak měnil směr – a zrovna jsem měl přední kolo natočené do toho schodu, takže to byl mžik – podseklo se přední kolo a šel jsem na levý bok/rameno – v rychlosti tak 20km/h

      Kolo v pořádku, já mám pár menších odřenin (loket, koleno, bok, dlaň), ale bohužel namožené rameno (klíční kost snad OK).

      0 0
      • Cipísek  

        To buď rád, že ti nějaký auto ještě nesrovnalo záda. Jezdí tam teď jak pitomci :o( Už aby bylo hotovo.

        0 0
        •  

          já jenom nechápu, jak tam mohli ten podélný schod tak nechat (a to nemluvím jen o tom přejezdu, ale o celé délce úseku) – některá auta jezdí jedním kolem za schodem, některá ne a cpou se do protisměru a pro silniční kolo je to vyloženě past

          0 0
          • Cavendish  

            Já bych to hnal k soudu! Nesmíš to nechat jen tak!

            0 0
          • Cipísek  

            Co se divíš? Prostě česká mysl.

            Já dřív jezdil v tom schodku, teď když už tam jedu, jsem pěkně uprostřed, ať mě vlezou na záda.

            Ale když necháš auta odjet, jedeš jak pán a než se rozjede další vlna, jsi už v BK.

            0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.