• Luža

    Zdravím B-F,

    je možný podle něčeho poznat, o jakej se jedná řetěz? Proč se ptám … Dnes jsem nasadil poslední HG-70 co byl doma a v pondělí objednal další kusy. Dneska z e-shopu (bral jsem tam i předešlý, tak jsem nečekal problém) dorazil balík a docela mě vyrazil pojistky. Řetězy vložený do igeliťáku, zamotaný páskou. Ty co došly z jara byly v orig.krabičkách, v zavařeným celofánu i s prodlouženým čepem pro snadnější nýtování a teď toto.

    Dá se vůbec poznat, co je to za řetězy? Nevím jestli to k něcěmu je, ale na originálně zabalených je na některých článcích vyražený EE, na těch co došly dnes PB. Dík za info.

    0 0
    • pepek  

      No mě tak došly Sramy z netovýho obchodu. Taky v igelitu, na článku je ale aspoň napsaný PC951. Tak doufám, že to není nějaká kopie.

      0 0
    • Orbis  

      máš to na článku… většinou jsou v igelitu, protože to e-shopy berou ve velkém… a tak jsou v montážním balení:-)

      0 0
    • medved.m  

      No, mi pred par dny prisly z kupkola akcni 2× PC971 „akcne“ zabalene velmi podobne – igelitak z tesca, retezy a dva pary spojek, basta. (Ani jsem se nedival, jestli jsou to ony… no prinejmensim asi nebyly jety, bo jsou zapatlany tou vazelinou jak lepidlo :-) Jinak ten, co mam prave na kole, je oznaceny viz foto, asi na kazdem clanku je vyrazeno HG93 Shimano nebo Japan. (To jsem nefotil kvuli tomuhle threadu, ale driv :-) mam uz horsi oci a na fotce se to lip cte)

      0 0
    • MlokCZ  

      Řetěz v pytlíku je normální, objednávám řetězy často. Ne že bych spotřeboval tolik řetězů ročně, ale objednávám vždy pro více lidí. A někdy jsou v pytlíku, sem tam v krabičce. Pokud jde o Shimano, tak by ale v každém případě měly mít buď samotný zaváděcí nýtek (sem tam přijde řetěz, co má přiložené dva) nebo už nýtek předzavedený v článku řetězu.

      0 0
    • Hanato  

      Jo taky mi ted dosli dva ultegrovy retezi v kabele z tesca. Je to normalni, eshop to pro sebe objedna v krabici po 100 kusech (nebo kolik jich tam je) a pak je prodava, je to levnejsi nez kdyby je kupoval v krabicce. Retez na na clanku obycejne vyrazeno co to je zac, treba ty moje tam maji CN-6600 a par dalsich veci. Proste se toho neboj, jen si precti jestli jsi dostal ten co sis objednal :-)

      0 0
    • Luža  

      Tak borci … to jestli je typa řetazu vyražená na článku jsem kómal hned, nigde nic. A není nic ani na těch, co přišli z jara v originálním balení. HG-70 jen podle krabičky. Proto jem se ptal, jestli to de vykómat i podle něčeho jinýho, když mně teď dorazily v igelitu (chápu, že to berou po stovkách – proto igelit). Nýt je předzavedený v článku. Co se nedá zpochybnit je to, že jsou 100% nový :-)) Synátorovi jsem dal na sedmičku HG-40, koupil jsem ho v kameňáku taky v igelitu, ale je to ražený na článcích. Ještě jsem to vyfotil, není to PB jak jsem psal, ale FB, sorry. Asi mě nezbude než věřit, že jsou to ony co?

      0 0
    • Phaeton  

      Zdravím , tak jsem dnes měnil řetěz objednal jsem si HG74 (na kupkole udávají 114 článků) zkrátil o 6 článků (původní 108 tak proto) nasadím znýtuji kontrola velká/velká a chtělo by to ještě o 2 nedalo mi to tak jsem přepočítal a má 110 místo 108 co jsem teda dostal když došel 116 článkový a vyražený na něm typ nemám :/ :( ? původní HG54 je normálně značený. A ještě jedna malá otázečka prosím když jsem ten černý čep použil/zanýtoval 2× je to problém? bude držet ? děkuji

      0 0
      • Phaeton  

        :D tak jsem koukal znovu a pořádně a je to 74ka :) ,není to na každém článku jako 54ka :P trochu sem zazmatkoval když byl krapet delší, tak je to vpohodě až na ten 3× použitý nýt ,třeba vydrží :D .

        0 0
    • tux  

      Buď rád za ten igelit, já si tenhle týden obědnával řetěz z kupkola, a došel mi jen tak volně v krabici, takže pochopitelně faktura celá zmaštěná.

      0 0
      • pee.tr  

        Na kupkole objednávám taky. Když objednáš zboží s popisem KRABIČKA, přijde v krabičce. Jinak mi taky před pár lety přišel jeden nekonečnej řetěz místo 5ti jednotlivých.

        0 0
        • tux  

          Asi počítali s tím, že máš něco takovýho, když si jich objednal tolik. Chtěli ti ušetřit práci s nýtováním :-D

          0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.