Ohodnotte prosim tento full ebike Centurion

4 nepřečtené
  • matador88

    Pri vybere ebiku mi v jednej rakuskej predajni ponukli pre mna neznamy bike. Ma pre mna sice par nevyhod, ale zaroven geometriu ako hladam a to ako jediny ebike vobec. Som vysoky sice len 196 ale hladam bike co najvacsi – ani nie tak dlhy (naopak), ale s co najvyssim stack-om, cize s co najvyssim predkom. Tento bike v tomto prekonava vsetko ostatne o centimetre vsetko ostatne velke XL. Nehcel som hlavne bosch a, samozrejme, toto je bosch :) Zaroven neviem, o com je tato znacka, okrem toho, ze robi extremne male serie, ako na tom bude celkova kvalita a vybava. Cena totiz nie je prave najnizsia – 3600 so zlavou (original 3900 je uz ozaj asi prilis). Co poviete?

    Centurion Lhasa E

    0 0
    • atty  

      Pokud ti e-kolo vyhovuje, značky bych se nebál – kooperuje s Meridou, vyváží třeba i do Japonska, dělá kola (velkosériově) od pár tisíc (v korunách) po hodně drahé karbonové závoďáky (v malých sériích). Maj specifickej design, což není nic proti ničemu, pokud se to líbí a vyhovuje.

      Tady ani u vás to není nijak moc známá značka (vozí se sem když už právě jen ta obyč a levnější produkce).

      Značka tady prostě není známá, což neznamená, že ty vyšší lepší modely nejsou povedené (to píšu jako majitel nejvyšší řady karbonového XC rámu Centurion – o těch jejich elektrokolech nevím vůbec nic – že pokud to vyhovuje všem požadavkům, jaké máš na geometrii, osazení, pohon atd., tak bych z téhle značky strach rozhodně neměl.

      Pokud bys kupoval, kup zároveň i náhradní patku – Centurion mají svoje specifické a sehnat jí tady (u vás) pak není asi úplně jednoduché (moje zkušenost).

      Já si naopak cením, že „svoje“ kolo nepotkám na každém rohu, jelikož Centurion, Stöckli a podobné značky tady prostě moc nejsou.

      0 0
    • atty  

      Ještě dovětek – osazení je vcelku průměrné – neurazí, ani asi nenadchne, nicméně nemám moc představu, jak je to s osazením elektrobajků a dá se vždy postupně obměnit.

      Na druhou stranu – ač elektrobajky nesleduju a víceméně nejsem jejich fandou, tak tohle se mi prostě na první pohled hodně líbí :)

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.