• Marcius

    Ahoj máte někdo zkušenosti s oblečením FORCE?

    0 0
    • Ricci  

      ano

      0 0
    • Smazaný účet  

      Ano, lepší lowcost. Něco jako Arcore od Sportisima.

      0 0
    • xcbike  

      Ano

      Zimní čepice

      http://www.kupkolo.cz/…90310_z4172/

      za ty peníze je nejlepší,mám dvě.Vpředu je windster proti větru,který opravdu funguje a roubaix je super klasika do zimy.Zkoušena v 10–15 pod nulou a hlava jako v peříčku.

      Zimní rukavice

      http://www.kupkolo.cz/…0457_z96349/

      Zase poměr cena/produkt super.Hezky sedí na ruce.Není v nich zima ani více pod nulou.Zpracování velmi dobré

      Letní rukavice krátké

      http://www.kupkolo.cz/…erna_z92839/

      Čekal jsem od nich trochu víc,byl jsem zklamaný hlavně z GELu,který mi nesedí na ruce jak bych potřeboval a občas jsem musel přendavat ruce,abych si ulevil.Zpracování trošku horší.Černý ťuplíky co jsou na dlaňové části(asi protiprokluz) už tam nejsou,všechny se odlepily :)

      Už mám zase zpět Poledniky a jsem spokojený :)

      Zimní bunda

      http://www.kupkolo.cz/…bila_z94619/

      Tak ta je super.Má velmi dobrý střih a dobře sedí.Není v ní zima ani při záporných teplotách a to mám pod ní pouze dvě lehké vrstvy.Trošku mi přijde,že zip není tak kvalitní,jak by mohl být,ale zatím vše funguje.Je opravdu teplá.Trošku širší u krku,ale to řeším funkčním šátkem.

      Zimní dlouhé kalhoty

      http://www.kupkolo.cz/…0036_z97928/

      Celkem fajn,jsou užší,ale mám tlustá stehna.Ze předu je zase windster,který funguje bezvadně a není v nich zima ani při vysoké rychlosti v teplotách více pod nulou.Při teplotách kolem nuly jsem se i dost v nich potil.Jsou opravdu teplé.

      Zimní návleky na tretry 2mm

      http://www.kupkolo.cz/…90595_z1702/

      Drží i po 4 zimách,což je fajn.Jsou dobré kolem nuly…pod nulu bych volil jinak,možná ty 4mm.Jinak bez problémů.Zip drží i po opravdu velkém namáhání.

      0 0
      • Jimm22  

        Taky mám tu čepku, návleky na tretry, rukavice a návleky na kolena a všechno super věci. Drží už 2–3 rok a ješte pár let dají. Používám 2× denně po hodince a krom návleků na tretry, které se už trocha pářou a trhají vše drží.

        Možná je to lowcost značka, ale pokud chceš jezdit a mít kvalitní fungující věci nebál bych se toho.

        Ovšem nic pro manekýny a metrosexuály :)

        0 0
      • okam_z_brna  

        Ty návleky na tretry jsem měl taky, zip super, akorýt se za ty 3 zimy roztrhaly od chození. Co mě ale na nich vadilo, že ten otvor na kufry vůbec neseděl na prostor kufru na mých tretrách. Tak jsem je musel trošku poupravit. Letos jsem si koupil od nich ty 4mm a teda dost zklamání. Jednak mi je v nich taky zima, ale to je subjektivní. Ale ten zip. Jeden se posral při druhé vyjížďce a druhej asi tak po osmé. Takže je vždycky stáhnu kolem kotníku izolepou.

        0 0
    • Jakobo  

      Obleceni Force se tu probiralo nekolikrat, staci pohledat v historii.

      Problem je spis vhodna velikost. Procetl jsem par vlaken a je to spis loterie. Bez vyzkouseni je to risk :-(

      0 0
      • pidan  

        Jojo ty velikosti jsou tragicky.Vloni jsem objednal cyklosustacku a problém byl na svete.U nas v krame měli M a to me bylo maly,175cm normal postava.Na netu za supr cenu jsem objednal XL,protoze zase nemeli L a…svete div se…i to XL bylo uzky hlavne v ramenou a rukávech.Takze mi malem vzteky praskl…ůůů.Bundu dostala pritelkyne..stih­la!!!A ja psal do Force at laskave vyridej Cinamum ci Vietnamcum co jim to sijou,ze v Evrope maj kluci holt malinko jinou figuru…nereago­vali.Ale bundicka to byla moc hezka to jo.

        0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.