• beholdrian

    Budem kupovat na sezonu bicykel mal som do vcera celkom jasno vo vybaveni, chcel som campagnolo chorus11 a kolesa campagnolo bullet50. Avsak vcera som mal moznost vyskusat Ultegru Di2 a dost ma to dostalo dali mi v obchode pekneho chrobaka do hlavy. Moj cenovy rozpocet je 3000e cize moc vyskakovat nemozem. S Campou mi to vychadza na BH G5 alebo Kuota Kharma. A kedze Ultegru Di2 davaju len do drahych ramov tak mam asi len jedneho favorita Cube agree gtc di2. Skuste napisat co by ste vybrali vy, hlavne ma zaujima spolahlivost tej elektroniky.

    Dik

    0 0
    • nooski  

      Myslím, že systém Di2 má Shimano vychytaný perfektně a nějaké větší problémy s ním nejsou, ikdyž samozřejmě sem tam člověk něco zaslechne. Chorus je zase funkčně téměř identický Super Recordu a momentálně asi nejlepší sada od Campy v poměru cena vs výkon. Co se sady týče, tak bych se rozhodl na základě sympatií nebo na tom, který systém řazení člověku více vyhovuje. Magické kouzlo elektroniky proti kráse a lehkosti karbonu u Campy. BH i Cube jsou za mě moc pěkné rámy. Kuota je jako vždy ošklivá, ale to je jen můj subjektivní názor.

      Ještě bych zvážil výběr kol. Bullety v 50mm jsou docela těžká kola a pokud se člověk pouští aspoň trochu do kopců, tak bych zvolil spíše nižší ekvivalent z řad Campagnola. Pokud budeš jezdit po rovinách, tak asi budou Bullety ok.

      0 0
    • Zdenda CUBE  

      Fakt je, že el. sady od Shim. chodí špičkově a řadit s tím je paráda. Ale pokud budeš pořizovat komplet celé kolo, tak je dobré vzít do úvahy to, jestli sadu s kterou to koupíš, budeš vozit i nadále !! Na elektroniku jsou dnes už speciální rámy !!, na které následně nejde, (a nebo s krkolomnými úpravami), nastrojit mechanická sada !!

      Znamená to, pokud jednou koupíš elektriku, tak už u ní rám musí zůstat …

      0 0
    • Vlady  

      že je Di2 jenom na drahejch rámech asi není úplně pravda – Canyon prodává kompletní kolo s Di2 na 2.300,– €… Kdesi jsem prolistovával časopisy, žel už nevím přesně co to bylo za značky, ale jistě jsem tam viděl pod 3.000,– € kola s karbonovejma rámama a Di2 – tedy Ultegry… Chce to prolistovat – Cube, Rose, tam někde to asi bude k nalezení… http://www.canyon.com/…er/bike.html?… Tady máš ten Canyon…

      0 0
      • Vlady  

        už vím, kola s Di2 jsou v Roadbike, číslo 03. z Carbou pod 3.000,– Euro tam jsou: Cube Argee GTC Di2, Focus Cayo EVO 2,0, Haibike Speed RX, Stevens Xenon Di2. Na alu je Di2 na Bulls Desert Falcon za pouhých 1.999,– Euro…

        0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.