jednoplacka na cestaka alias 1x9

14 nepřečtených
  • žuri

    Chcem zhodit 39 placku z cestaka. Bude 52×12–25, 1×9, mala by sa dat pila na vonkajsok ramien alebo na vnutornu stranu?

    Komentare typu preco toto a kde jazdim su velmi vitane, ved je to jeden z dovodov preco toto tema zakladam;)

    0 0
    • Jakobo  

      Si přece musíš změřit, jak vychází řetězová linka pro prostřední pastorek 9kolečka. Pokud nebude pasovat vnitřní ani vnější pozice převodníku, změň délku osy.

      0 0
    • TJK  

      ideal bude na vnitrek alespon bude retezova linka na obe strany rovnomernejsi

      0 0
    • Chaingang  

      u 52z převodníku na vnitřku kliky by mohl nastat problém s nedostakem místa směrem k zadní stavbě…ale záleží na konkrétní kombinaci

      0 0
    • Jakobo  

      No a co se týče převodů to si musíš zjistit sám, jaké potřebuješ, v tom ti nikdo neporadí. Já jsem třeba měl na singlovi převod 2.3 a vyšlapal jsem dost, ale mít 9 převodů určitě bych se netrápil s nejlehčím převodem 2.1 a dal bych aspoň 48z převodník a 9kolo 11–28 minimálně. Pokud ale jezdíš po rovině a v menších kopcích, pak proč ne.

      0 0
      • žuri  

        Mam to z vlastnej skusenosti, raz mi prestal radit smyk (teda dole ide ale hore nie), povedal som si, ze kupim novy, no us asi pol roka jazdim toto a na novy stale nemam. A jazdim teraz 23 kazetu (25 mam na druhych kolesach), najlahsi radim 3 najvacsi a to len ked mi dojde v kopci (raz som pouzil 2 ale to us sucha retaz).

        Cize najlahsi prevod 52× myslim19? Potom budem moct radit 52×25, kopce jazdim dost. Tuna Palava a na Rakusko, su tu aj riadne stojky, myslim ze take stredne dlhe kopce.

        Bojim sa len pouzitia na jednom preteku – ORAVAMAN, mozno niekto pozna, najlahsie prevody (39×23…asi) len 1–2km pred koncom cyklistickej casi a to som na tom teraz formou inak… mal som par kilo zbytocne a dalsi rok budem mat hlavne ovela viac sily…

        0 0
        • alinceb  

          Já bych rozhodně dal pilu na vnitřní stranu pavouka a místo 52ky bych pořídil tohle …

          0 0
    • biker jura  

      A prečo toto? :) Trénink síly?

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.