• maple

    Ahoj, dneska mi přišel nový časopis od Vela – Freeride. Po prolistování a shlédnutí dvd to vypadá jako dobrý počin. Co na to říkáte? Jak se vám líbí?

    Anketa: Jak se vám líbí nový časopis Freeride od Vela?

    5x
    10%
    15x
    29%
    7x
    14%
    0x
    0%
    16x
    31%
    8x
    16%
    0 0
    • De.Fly  

      ja pro nej pobezim 22. do trafiky:)) ale jsem zvedavej na to dvd

      0 0
    • Broncho  

      Je to pěkný, po delší době mě „Velo“ potěšilo něčím novým. A to nejsem FR-DH maniak. DVD je dle mého názoru první profesionálně zpracovaná věc v rámci jejich dárků, bonusů, … co kdy k tomu přiložili.

      0 0
    • warzone  

      uz je objednane,trailer toho dvd vyzera pekne a za tie prachy aj s dvd…good job :)

      0 0
      • Tomínos  

        Už ho mám doma a díval jsem se na něj zatím asi jen dvakrát :-)  Není to o žádnejch hypersuperextré­mech, ale borci to tam dávají aspoň podle mě fakt pěkně, je to pěkně udělaný a prostě moc fajn videjko. Moc se mi líbilo. No asi si ho než půjdu spát tal ještě dvakrát pustím :-)

        0 0
    • Tomcat  

      Ukázka na netu vypadala hezky  nádherně vykradenej Colektiv a ROAM .

      Rozhodně to není důvod proč si koupit Velo, ty prachy dám radši do pneumatiky.

      0 0
      • Tomínos  

        Kupuješ gumy za 150?

        0 0
      • Radek Broz  

        Kdy už z toho vyrosteš;-)

        Ač Velo jinak nečtu, tohle se jim povedlo – naprosto super fotky od Roba (btw: na titulce 100kládi), video taky pěkný.

        Doporučuju.

        0 0
    • Bonebiker1  

      To DVD jsem viděl na Velocampu, ze začátku mě to docela bralo, ale po 10 minutách jsem se začal trochu nudit.

      0 0
    • Schoscha  

      DVD je dobrý, ale za kilo pade sem čekal víc čtení a ne 25 stránek reklam.

      0 0
    • soc  

      Tož i jako spíš takový turistický jezdec jsem si ho koupil. Reklam hodně, textu taky dost, hodně fotek, které jsou opravdu parádní, plakát mohl být i lepší, ale stejně půjde na dveře, nějaké recenze, nějaká ta škola jízdy a DVD. Na DVD jsem zvědavý, jaký počin mohl vzniknout tady, ale udividíme. Cena není nejmenší, ale jednou za čas to jde.

      Až to dočtu, tak se třeba můj názor změní, uvidíme......

      0 0
      • drtyc  

        nejaka dvd skola jizdy se uz mnogo patku povaluje na severskem velkoobchodu u modre zatoky, ale ze bych kvuli tomu jak mam sedet na sedatku a teda ze mam mit na sedlovce sedatko potreboval koukat na video…

        0 0
    • K2  

      Celkem mě to zklamalo, hlavně popis českých bikeparků s hromadou keců o ničem (cestu je potřeba držet pořádně u huby jinak ti dá co pro to…kecy jak z pánského lifestyle magazínu pro pány všehovesmíru), informační hodnota žádná. Nejvíce mě zaujaly krátké tabulky s cenami lanovky + ubytování zbytek článku má nulovou informační hodnotu, kdyby tam dali mapky podobné, jako se dávají u ski areálů s vyznačením počtu a obtížnosti tras, bylo by to lepší. Recenze jsem zatím nestihl prostudovat, ale asi to bude „standardní Velo“ kvalita. Co mě na Velou štve, že recenzují jen komerční značky a nesnaží se recenzovat kola z lidu (jako např Cakloservis) Zmínku/test Canyonu, Cube, Ghostu prostě člověk ve Velu nenajde a to věřím, že by i lidi kola na test půjčili/popřípadě by napsali vlastní recenze (podobně se testují motorky v časopisech) Tož to je můj soukromý názor…

      0 0
    • BUCEW  

      Tak já musí  říct že mi pánové z Vela udělali radost.Fotky jsou SUPER.U článků jsem se docela zasmál nad stylem jakým je to napsáno.To je fakt bomba:-)Jinak mě docela překvapil mr.Trnka jak tam jezdí.Redaktory z Vela považuju za kašpary,tak bylo překvapení že tam někdo umí jezdit.Video nevybočuje ze světové produkce ,ale hřálo mě u srdce když vidím dobrej film točenej u nás doma.Jinak Wágnerova technika je maso.Trailer jsem si pustil asi milionkrát,ten je fakt nádhernej a když to vidím tak ve mě vaří krev........už aby přestalo pršet......

      0 0
      • André Vebr  

        Jestli tak trochu nebudeš ten kašpar spíš ty…

        0 0
        • Blackbiker  

          Ahoj nenechal bych se zbytečně rozhazovat příspěvky „nikoho“, ale zaměřil bych pozornost na vylepšení časopisu Vela, který by dobudoucna mohl snad jednou dosahovat kvalit Bike magazine nebo MountainBIKE magazinu.  Semtam možná vynechat kontroverzní články, které vyvolají rozporuplné reakce a pod. Prostě Velo je jak základní model biku-je zde velká možnost tuningu-ale to vy z Vela jistě víte a budete se snažit stále růst. Přeju Vám hodně úspěchů.Blackbiker

          0 0
          • Vilém  

            a ty nejsi nikdo? ty jsi Blackbiker, ze?

            0 0
            • Blackbiker  

              Tak to nebylo mysleno-jde o to nejen kritizovat, ale neco udelat pro druhé-tak se uklidni!Já jsem jen jeden z mnoha, kteří se snaží aspoň něco dělat pro ostatní bikery-organizovat srazy, dělat traily a pod. Blackbiker jen přezdívka, nic víc nic míň.

              0 0
              • Vilém  

                Zklidneni bys tu potreboval akorat ty. Nechapal jsem proc jsi na Bucewuv post reagoval tak jaks reagoval a sotva se objevil Andre, tak byl bucew najednou nikdo. Nikde jsem od Bucewa zadnou kritiku nevidel, pouze poznamka na redaktory, jinak v podstate jen chvaleni. Co delas pro ostatni bikery, je tvoje vec a  nedava ti to zadne pravo se nejak povysovat, aniz bys vedel co delaji ostatni.

                0 0
                • André Vebr  

                  Take it easy Vilém :) , mě příspěvek Blackbikera připadl jako konstruktivní názor s vidinou lepší budoucnosti a nic špatnýho v tom nevidím. 1000× lepší než o někom hlásit že je … cokoliv :)

                  0 0
        • Sobi  

          Ahoj, nechci reagovat na předchozí… ale tak nějak ve mě vyvstala myšlenka… mám dojem že už jednou byla nějaká představovačka členů týmu redakce Vela, ale nebylo by špatný, kdyby se třeba ( jen nápad ) v každém díle představil jeden redaktor, třeba svým úvodníkem, postřehem kamarádů, představil by svoje biky, zájmy, třeba i svoje postoje, dal pár fotek ze svých soukromých vyjížděk, představil svůj styl jízdy,atd…

          Takhle by jste mohli proniknout lidem blíž. Každý má jiný styl jízdy a vyhledává něco jiného a podle toho i já můžu korigovat názory a postřehy např z testů. Je jasný, že ten kdo vyhledává freeride bude závodní xc hodnotit jinak, než „zarytej“ maratonec.

          Jinak Freeride jsem ještě nečetl, ale jinak Velo super. :-)

          0 0
          • André Vebr  

            Ale jo, možná by to stálo za úvahu, vlastně je to i docela dobrý nápad, uvidíme :). Na druhou stranu ale nevím, kolik lidí by to zajímalo. Mě akorát točí podobný reakce ubožáků, kteří mají nějaký mindrák, nikdy se o nic nesnažili, nic nedokázali a zmůžou se akorát pod nickem na urážení ostatních lidí kolem sebe. Nevím, co jsme kdy komu udělali tak špatného, ale tohle mi připadá fakt zoufalý. A jestli má opravdu takovou potřebu sdělit ostatním svůj názor, nechť jako chlap přijde do redakce, postaví se doprostřed a řekne to nahlas (ostatně-nemá to daleko, píše že je z Prahy). My už to s ním nějak probereme :)

            0 0
            • Sobi  

              No já myslím, že by i zajímalo. Nejednou jsem se o tom se spolubikery bavil. Jde o to, aby se redaktor sblížil se čtenářem, pak můžeš určitý věci např názory či úvodníky chápat v určitých souvislostech, které jsou pro pochopení zásadní. Jak už jsem psal, každý máte určitě jiný styl ježdění a to může mít následky v testech. Třeba když budu vědět, že recenzi na XC dělá člověk, který rád jezdí enduro, tak úplně v klidu pochopím, když o tom biku napíše, že je moc tvrdý. Při tom pro někoho to být nemusí…a nebude se jednat o špatnou recenzi. Tohle by mohlo otevřít nový kanál komunikace mezi redaktory a čtenáři.

              Jen tady vzniká takový problém, čtenáři vás znají, dělají si na vás určitý názor podle článků a mají pocit jako by vás znali, i já mám pocit jako by jste byli moji spolubikeři. Když se někde vidíme, tak pozdravim ahoj! ale vzápětí mi dojde, že vy neznáte zase mě… je to takový divný :-) Ale musím doplnit, že vždy jsem dostal odpověď :-)

              0 0
              • André Vebr  

                Víš, ono to zase tak jednoduchý není. To co by se líbilo jedný skupině, druhá striktně odmítá. Dáš tam představení redaktora, další se ozve že je to ubohý, že na takovýho šaška není nikdo zvědavý a že chce raději víc testů/odborných článků… Problém je v tom, že cyklisté představují tak různorudou skupinu, že asi nelze vytvořit časopis, který by se líbil všem.  Vždyť jsme spolubajkeři :)))

                0 0
                • Sobi  

                  Jo to máš pravdu, je těžký se zavděčit všem. Hlavně to musí být čitelný. Jakmile tam dáš pády, co se někomu nepovedlo, nebo jak zmokl nadurch při přejezdu hor, tak budete mít čtenost jako Blesk :-) Promyslete to a uvidíte. Já si Velo koupím tak jako tak. :-)

                  Prostě ať uděláš cokoliv, vždy se najde někdo komu se to líbit nebude. Já třeba nemusím silničky, ale chápu, že je spousta bikerů, která jezdí obojí… tak si ty články pročtu až jako poslední! ;-) a že pro ně je to dobré počtení. Nic není dokonalý, vždyť se stačí kouknout na svůj bike, vždy na něm najdeš součástku, která by se dala vytunit, nebo která není zrovna najlepší a dala by se vyměnit, ale celkově máš super bika! :-) Tak je to i s jakýmkoliv časopisem i Velem, nějaký článek se mi prostě nelíbí, ale celkevě jsem velmi spokojený…

                  Já vím bylo to dlouhý, ale to přirovnání mě napadlo, až při psaní :-)

                  0 0
                • Andrzej  

                  no kdyz uz se tu resi takove veci..... velo moc nectu, ale urcite by se mi v nem vic libilo nejake cteni a prohlizeni o bikovani nekde. domaci jezdeni celkem resite, tak byste mohli este pridat zahranici, klidne projeti nejakych konkretnich kvalitnich trailu treba v anglii, (kanade, usa) a vubec po cele evrope, ale s poradnyma fotkama. v tech popisech domacich tras josu sice pekne obrazky, ale je to pro mne zamerene moc turisticky, ale jak rikam, klidne tu turistiku jo, taky se mi libi, ale doplnit bikovanim jako treba enduro na slovensku, singletracky v anglii atd…

                  0 0
                  • kámen úrazu1  

                    Perfektní nápad. A Ty jim budeš sponzorovat cesty? :-)

                    0 0
                    • Andrzej  

                      no, kdybych umel lip fotit a psat a chtelo by se mi, tak by oni mohli mne sponzorovat cesty :)

                      0 0
                  • kesu  

                    zaradim to pod tebe.celkove se mi velofreeride libi a DVD je dobre sestrihany se super kamerou.Kazdopadne bych ocenil lepsi popis lokality a treba planek.Popripade si mylsim ze by si svoje misto nasla nejaka rubrika o rekneme zajimavejch lokalitach klidne jen v CR ale i evropa by byla super.Presne jak pises-hezky fotky,popis zajimavejch useku atd.Neco jako bylo podel ceskejch rek ale pro rekneme drsnejsi jezdeni..jinak si myslim ze ten casopis je dobrej napad a rekl byhc ze i provedeni je dost slusny.celkove se mi to libi

                    0 0
            • rock  

              Na druhou stranu ale nevím, kolik lidí by to zajímalo

              Třeba mně :-) … ale -přímně řečeno- pochybuji, že je v lidských silách zplodit 160 stránkový magazín, který se bude líbit všem, a to od úvodníku až po tiráž. Sobim navržený seriálek by mohl být příjemné zpestření.

              0 0
            • Bonebiker1  

              Mě se to taky líbí a docela by mě to zajímalo. Určitě je lepší za článkem vidět konkrétní osobu a vědět co preferuje, na čem jezdí, jaký terén se mu líbí…

              0 0
            • Sobi  

              Vidíš já to říkal! :-) Bude je to zajímat! :-)

              0 0
          • Schoscha  

            Možná by stačilo kdyby měl každý redaktor nějakou vizitku na iVelu.Tam se může mrknout jen ten koho to bude zajímat.

            0 0
            • Bonebiker1  

              To je dobrý nápad, možnost rychlý aktualizace a může nahlídnout jen ten, koho to zajímá. Takový osobní redakční stránky.

              0 0
        • BUCEW  

          :-))))tak zrovna tobě jsem jednou prodával kolo a dodnes si pamatuju jak jsi vytáhl kalkulačku ,metr,zápisník a tužku a po 20 minutách!!! jsi mi slavnostně oznámil že to kolo tvojí přítelkyni nebude protože je o PUL PALCE (12,7mm)!!! větší než má doma.Sorry to seš u mě kašpar.

          btw.nevím jestli se nepletu v osobě měl jsem pocit že to byl slavný Andre Vebr(jestli jo tak se tě to netýká) ale můžeš mi vysvětlit jak si může „vyježděný“ odborný redaktor zlomit ruku na MARATONU(šela) ???.-)

          0 0
          • André Vebr  

            ??? Vůbec netuším o čem meleš… Nad tím mávám rukou, jednání o ničem. BTW: na Šele jsem NIKDY nebyl a ani si nikdy na závodech nic nezlomil. Dokonce ani nikdo z redakce. Ale u člověka jako ty mě tyhle „zaručený“ informace nepřekvapují.

            0 0
            • BUCEW  

              jeee to je fakt jak v mateřské školce.Nepíšu že ta informace je ZARUČENÁ a taky „že nevím jestli se nepletu v osobě“.....

              To s tím kolem je pravda.Zkoušela si Canyon WCX(myslím se to jmenuje) a říkala že přijde ne druhý den s přítelem co tomu HODNÉ rozumí:-)))))

              ..no nic už se uklidni…nemusíš se rozčilovat…já sem přece proti tobě NIKDO a nic jsem nedokázal.

              p.s.Mr Trnka píše hustý články a dobře jezdí......ty ne!!!…tečka.

              0 0
              • André Vebr  

                Tak jo, když si to myslíš, už ti nebudu nic rozmlouvat. Stejně to nemá cenu…

                0 0
    • Blackbiker  

      Přečetl jsem si částečně časopis a dvakrát shlédl video, můžu subjektivně říci že video je lepší časopisu, i když i časpopis má hodně co říci. Jelikož to je prvotina, můžeme čekat další vydání daleko lepší. Za DVD říkám super. Tohle je reálné ježdění, ne stylu 15 metrové dropy. B.

      0 0
    • Tušnak  

      Tak mně sedostal nový časopis do rukou včera a hned jsem shlédl i DVD o kterém musím říct, že je opravdu povedené a klobouk dolů před chlapíkem, který stál za kamerou, protože jestli si někdo někdy zkusil točit biky a ještě v takovém tempu tak ví, že to není žádná sranda!!!

      Jinak časopis se mi líbí! Je tam spoustu věcí od endurko biků, až po freeride v pravém slova smyslu… Nebudu tvrdit o někom, že je šašek, a smekám před univerzálností některých redaktorů, kteří dokáží psát stejně kvalitně ve Velu i v MTB FreeRide.

      Co se týče fotek, tak je idět, že se Rob Trnka opravdu nenudí, neb je časák plný jeho fotek, ale některé fotky mi příjdou docela nepovedené a já bych je neumístil jako celostránkové fotky, jako třeba v článku „Prostupnost, první cnost“  Asi bych jinak…

      Ale jinak jako celek se mi časopis hodně líbí a jsem za něj rád! Tak to vidím já…

      0 0
    • rock  

      Koupil jsem – na zkoušku. Asi dobrý, ale pro jinou cílovou skupinu, než jsem já. Ze způsobu vyjadřování v některých článcích jsem měl pocit, že to píšou teenageři pro teenagery – připadalo mi to poněkud dětinské, ale co já vím ? Asi to k této komunitě patří …

      K sumě informací o bikeparcích mám stejnou výhradu jako K2 o kus nahoře.

      Testy biků v pohodě.

      DVD je fajn, příjemně se na to kouká. Až to člověku nutí najít v kalendáři okno pro výlet na Špičák :-) …

      Suma sumárum: vydaných peněz nelituji, věřím, že si to zákazníky najde, nicméně já zůstanu u Vela.

      0 0
      • fousek  

        Tak to je hodne zajimavy, me naopak zaujaly popisy trati, vypovidajici hodnotu o tom jak jednotlivy trate jet je 0, ale pochybuju ze by to nekdo na papir dostat, takhle je to zabavne napsany a kdyz k tomu slidnes video tak mas predstavu jestli tam ma cenu jet nebo ne.

        Naopak testy kol mi pripadaj nic nerikajici a kdybych nevedel co chci tak podle tehle testu se nerozhodnu.

        Co se mi libi je jezdecka skola, ktera bych rek, ze donuti dost lidi premejslet jestli pri jizde neco nedelaj spatne, k tomu ten vyukovy video je naprosto supr. Samozrejme ze po precteni a shlednuti se z nas nestane samotnej Tatarka, ale je to takovej podklad pro dalsi postup.

        Jo a jeste rozhovory jsou taky dobry, i kdyz me obcas toci, ze nekteri neodpovidaji na polozene otazky a melou tam reklamni pindy, ale za to bych rek ze redakce nemuze.

        0 0
    • pos3k  

      DVD je fajn, ale o co vic se na to prijemne kouka o to vic se to neda poslouchat. Bohuzel trend FR videi, kde „free muzika“ je leckde na prvnim miste, neni pro me. Asi jsem zhyckany z jinych sportu, ale „ruchove mikrofony“ obstaraji mnohem silnejsi pozitek z vnimaneho obrazu/jizdy…a­lespon kdyby byl vice slyset prirozeny zvuk, kdyz nekdo projizdi kolem kamery…

      DVD na me celkove pusobi jen jako sterilni hudebni videoklip, nikoliv jako zobrazeni spojeni jezdcu s prirodou. Skoda.

      0 0
      • madcat  

        Co je to „free muzika“? Můj výtisk je teprve na cestě, tak se ptám, co mě vlastně čeká :-). Jinak když jsou ve videu slyšet i okolní zvuky mám taky rád, docela dobře se to imho povedlo v Kranked 6 Progression, tam je to slyšet celkem dobře… když se pak koukám na nějakej Disorder, tak je to takový nějaký sterilní, jako bych se koukal na nějaký scifi (taky si tak občas připadám stran těch triků, co tam předvádějí :-) )

        0 0
      • Radek Broz  

        Taky by mě zajímalo, co je „free muzika“;-) Trendem je naopak cpát do bike videí hiphop, což se tady naštěstí nestalo a podle mě je tam z větší části to lepší, co česká hudba nabízí. Jinak ruchy mám ve videích taky rád a tady jsem je slyšel.

        0 0
        • pos3k  

          jop, nepisu ze tam nejsou ci nejdou (pro me nepatrne) slyset ;) (kdyby vice, tim lepe)

          „free mjuzik“ = freeride mjuzik? (asi kazdej kdo jezdi FR tohle stadne „povinne“ posloucha ;), nejde mi o styl, ale o tu (pro me jasnou) zvukovou/hudebni nevyvazenost. Ta muzika neni vubec spatna, ale kvulini si tohle lidi nekupujou ;) I kdyz, co ja vim co lidi chtej, ze jo :)

          0 0
    • toNic  

      Tak jej mam taky. A jsem popravde rozcarovan. Video je super. Tot hlavni duvod proc ten casak koupit. Casak – special – samotny je doooost slaby. Vazeni popis trati je strasny! Hrozny, nepochopitelny. Clovek by si rekl, ze k trati neco napisete – mam tim na mysli treba historii, prekazky, mozne zakernosti, obtiznost – vhodnost pro jaky typ kola. Misto toho je tam nejaky text, co se da namontovat na jakoukoliv stezku z kopce a je vhodny tak do casopisu typu Bravo ci Maxim. Jedine info poskytuje tabulka se zakladnimi udaji – coz mi prijde malo. Takhle jsem si to nepredstavoval :-((

      0 0
      • fousek  

        Nechci ti do toho kecat, ale ty az pojedes na nakou lokalitu tak si povezes casopis a cestou si budes cist jak ta trat vypada? Ja sem asi dost natvrdlej, protoze si potrebuju naject trat aspon tak 5× abych si vubec zapamatoval kde je jaka prekazka, to ze bych si to pamatoval z nakyho textu, to je pro me nemozny, takze podle me popisy trati jsou takovou spis zabavnou a ne uzitecnou informaci. Jestli ses takovej mastr ze ti staci popis trati a hned ji muzes uz od zacatku napalit, tak pro tebe by se asi hodil detailni popis.

        0 0
        • K2  

          Já bych ocenil hodnocení barvami podobně jako u lyžařských tratí a upozornění na překážky, které jsou pro někoho fun a pro druhého o hubu + doporučený typ kola

          0 0
          • fousek  

            Na Moninci maj oznacenou jako cervenou takovej husi placek, na spicaku je cervena docela strecha, na Cerny hore je cervena sice prudka, ale siroka a hladka takze je lehci nez nektery useky na zadove. Naproti tomu modra na spicaku je v nekterejch mistech uz docela prudka a vetsinou vydrena.

            Takze i tohle zazity znaceni na sjezdovkach neni uplne smerodatny

            0 0
        • rock  

          Příklad za všechny: Špičák – v textu je popisu tratě věnováno asi pět řádků (a že ty sloupečky nejsou moc široký). Podle náznaků a podle videa bych tipoval na to, že by to mohlo být s trochou opatrnosti jetelné (s důsledným objížděním jumpů – otázka je, jestli to jde) i pro běžného bikera na běžném XC hardtailu. Ale jestli je tomu opravdu tak, to se nikde nedočtu …

          0 0
          • MaPa  

            Málokterý autor textu totiž ví co všechno na hardtailu sjedeš. Každý jezdíme jinak, popis neřekne nikomu jestli to sjede nebo ne, tím spíš že každý ještě k tomu může použít různá kola…

            0 0
          • Radek Broz  

            Já pořád nechápu, jak byste si to představovali popsat. „Nafoukejte pláště na 1,35 vepředeu, 1,45 vzadu, rozjeďte se rychlosí 30kmh na začátek trati o sklonu 20stupňů…“? Fakt nevim. Podle mě to rob napsal dobře.

            0 0
          • fousek  

            Jestli te zajima konkretne spicak, kterej je v puvodni podobe stejne pase, tak ti reknu tohle: slej sem ho asi 2× na BigHitu v kuse a dole sem byl docela vyrizenej. Ale na XC se to sjet dalo, ale nevim jestli bych tam mel chut trapit jak kolo tak sebe a totez bych rek ze plati o vetsine tech trati

            0 0
            • Manas  

              Ja ho treba jezdil na pevnaku v kuse asi 4× za sebou a dalo se to celkem dobre. Jediny co me trochu vadilo byl ten posledni kamenitej usek.

              0 0
              • fousek  

                A to myslis tu lonskou trat nebo tu predlonskou? Protoze ta lonska sla zajet i na skladacce. Ten posledni kamenitej usek byl u predlonsky uz takovy lehky dojeti do cile. Ale lidi na pevnakach nechapu, takze ti verim ze si udrzel ty 4 jizdy i na ty predlonsky:-)

                0 0
            • Radek Broz  

              Mně ta loňská v tempu přišla teda náročnější než ta předloňská.

              0 0
              • fousek  

                Me ne, to sou ty vase jednocepy:-) snad jediny kde to bylo docela rozdrncany byla ta louka s tahlou levotocivou zatackou. Ta trat se dala zajet vyrazne rychlejs. Tu sem dal na Reignovy nekolikrat celou a nijak extremni mi to neprislo, otazka je co myslis tim tempem, treba tvoje tempo je je pro me unreal palba

                2 manas: no zrejme slusnej oddil:-)

                0 0
    • eXcream  

      Casopis nehodnotim … obecne me v techto casacich bavi jen rozhovory a vypraveni z vyletu

      video me trochu zklamalo … trailer a uvodni sestrih nabizi uplne jinou uroven podivane a jiny styl toceni … celkovy dojem z jednotlivych kapitol byl ze jezdec jede dolu a co 100 metru stoji kameraman a toci ho po celou dobu kdy ho ma v zaberu … strih … dalsi … po filmove strance mi to prijde hooodne malo, jako pecliveji nahrany zavod uci nebo popis trate, chtelo to menit pohled kamery a citlive si pohrat s efekty… robova a kamilova sekce trochu tenhle stereotyp opustila … navic hudba neni muj salek caje … to radsi ten hiphaphop

      celkove to ale nebylo spatne a rad si to pustim znovu … jsem hlavne rad ze neco takoveho vubec vzniklo a drzim palce do dalsich pocinu

      0 0
    • Sobi  

      Tak dneska jsem to koupil, pustil v DVD a už to jede po 3! :-)

      Prostě fakt super! Hudba super! Prostě dokonalost!

      Jen bych byl rád, kdyby tam trochu se s hudbou prolínaly i zvuky biků!

      Fakt to má koule! :-)

      0 0
    • TheIF  

      Tak jsem zvědav na to DVD rano to někdo hodil na extrembitsa ;-)

      0 0
    • vojtechposmourny  

      Počin hodnotím jednoznačně kladně. Nejaký chybky by se našly, ale celkově fajn, jak video, tak časák.

      0 0
    • Dubys  

      Myslim, ze to chce dobre sebevedomi a dostatek odvahy neco takoveho kritizovat!

      0 0
    • audiac  

      mno divko je prima, sympaticky mi je, ze se tam nedrtej dropy 10m a vic, ze je to proste normalni pojezdeni, jak je to pro vetsinu realny. clanky jsou sice mozna trochu teenage, ale aspon se to dobre cte a zaujme to. popis jak uved Radek Broz by byl necitelnej a stejne naprd. fotky nadherny, tipy&triky taky supr vec a kdo se zlobi nad reklamama, necht si otevre nejaky skate casak a to teprve uvidi reklamni masaz… jedine by mozna bylo dobry pridat nejakou mapku arealu a la lyzardky resorty, oznacit mista prekazek s nejakou legendou apod. to je asi jediny, co casaku chybi. dobra prace panove…

      0 0
    • Kubiczech  

      Máte už někdo nové číslo Vela Freeride? Mělo být od 6. května, někde psali 11. května, ale ja ho prostě nemůžu sehnat…

      0 0
    • beeker  

      Využiju tohle vlákno, chtěl bych se na něco zeptat. V tom filmu Czech around mě zajímá, kde je ten sjezd, ve kterém jede Tatarkovič sám(píšu to správně doufám), je to hned po Karlovicích a je u toho hudba od Gate Crasher-absolutly clear. Tipoval bych to někde na severní Čechy, ale fakt nevím. Dík

      0 0
      • Sobi  

        Mám dojem že je to Ještěd na druhou stranu, než je sjezdová trať…

        0 0
      • mrož1  

        Je to Děčín Sněžník trail mezi kozy

        0 0
    • Sobi  

      Tak jsem vybalil varzi 2009 a pustil DVD včetně bonusů a moc se mi to líbí, i hudba je fajn, hezky odvedená práce. No a má to jeden následek… Kvůli zádum teď nemůžu jezdit, po 2 shlédnutí, se.. na doktory a valim ven na bika, nějak mě z toho DVD pálí pr… :-)

      0 0
      • mastihuba  

        sem to narychlo zkouknul před odjezdem do práce a hned na 10km sem se málem rozstřelil, bych na takový věci před usednutím na kolo vubec neměl koukat. :)

        0 0
        • treatt  

          Jako terapii doporucuji "toto ":http://www.youtube.com/watch?…

          Taky mam vzdycky po koukani na freeride video chut dropnout nejblizsi zed, ale vyplati se si pripomenout, jak to muze dopadnout… :)

          0 0
          • kassar007  

            Mno ........ to neni malo, ale nejlepsi je ten malej kluk na zacatku :-). Jinak souhlas, je dobre si obcas pripomenout jak clovek muze dopadnout pokud neodhadne svoje limity

            0 0
          • Kubas.1  

            Ty vole, au :-( 

            0 0
          • Macik  

            A zdravé sebevědomí je v hajzlu… :-)

            0 0
          • xetron  

            Ja ted potřebuji ještě to dvd protože jsem se koukl nejdřiv na to a nějak se mi na to nece ani sedat :-D

            0 0
      • Burizon  

        Pustil jsem to a jak to bylo dobrý, tak se to zdálo být moc krátký :-) Potěšil mě vtip (hlavně Vágner a Maroši), co už méně, tak to SKA (song traileru naprosto skvělý).

        Tak zas za rok :-D

        0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.

Podobné diskuse