• Broozer

    Ahoj,

    potreboval bych poradit s výberem celoodpruzeneho kola.

    Mam na to 30 tisic. Potrebuju kolo na normalni vylety na silnici, v terenu a obcas nejaky ten sjezd. Nevim, jestli ma cenu shanet kolo jete at na inzerat nebo nejake testovane, abych do toho ve finale nemusel dalsi penize nasypat.

    Merim 183 cm, vazim 93 kg.

    Za kazdou radu dekuju!!

    0 0
    • KubaBajk  

      S jetým kolem nebo s testovačkou Ti tu přece nikdo neporadí, kolo by jsi musel vybrat a samozřejmě vidět, to se nedá zhodnotit. Takové kolo můžeš koupit jako kamuflovaný vrak nebo ve stavu jako nové. Pokud se v kolech trochu vyznáš, můžeš si kolo na místě ozkoušet, obhlédnout, pokud ne, tak se známým, který tomu rozumí.

      Jinak výlety po cestě, do terénu a občas nějaký ten sjezd…to je taky pojem jak prase. Zkus se trochu rozepsat, ať se dá rozpoznat, co preferuješ a podle toho kolo doporučit.

      S takovým přístupem dojdeš do obchodu a prodavač hned pozná, že jsi v tomhle mimo a nacpe Ti to, čeho se bude potřebovat zbavit.

      0 0
      • Broozer  

        Nevim jak presne popsat, co rad jezdim. Kdyz je teren, rad jezdim teren – schody, kameny, koreny. Ale uz me moc nebavi, kdyz musim kolo po takove projizdce davat dohromady. U vidlice mam zdvih 80 mm, z rafku mam hned osmicku, takze brzdy nebrzdej apod. Chtel jsem neco univerzalniho, ale chapu, ze s 30ti to asi zadny TOP bike nebude.

        0 0
        • KubaBajk  

          Top bike není ani potřeba, za 30 se už dá sehnat velice solidní bazarovka, zvlášť od zdejších, déle registrovaných a aktivních uživatelů fóra bych neměl nijak strach něco koupit.

          Já měl na mysli, jestli máš raději sportovnější posed (s 8otkou vidlou budeš asi na sportovnější posed zvyklý) nebo něco víc na pohodu s vyššími zdvihy. Ale být Tebou, určitě bych šel do vyšších zdvihů, min. 120/120, což už dnes, pravda, má většina fullů.

          0 0
      • ToBla  

        Co třeba Giant Anthem 29er ve výprodeji?

        http://www.cyklosauer.cz/shop/…

        0 0
        • AleZ80  

          Další. Vždyť to má zoufalou vidlici, tlumič, kola a brzdy, přičemž ta kola a brzdy asi nebudou ideální pro 93 kg chlapa.

          0 0
          • ToBla  

            Kolo má Recona s 15mm osou. Je to funkční, spolehlivá a relativně bezúdržbová vidlice.Nevím co by jsi si představuval za ty peníze… Má dobrej základ (rám) a použitelný komponenty, který se daj časem vyměnit. Je to prostě sportovní kolo. Je jasný, že když slušnej full rám je většinou od 25tis výše, tak to kolo dokonalou výbavu mít prostě nemůže.

            0 0
            • Smazaný účet  

              ren recon je stejny jako tora…na kole „puvodne za 40, ted za 32“ je to porad trochu ulet…

              0 0
            • AleZ80  

              Recon silver bude pěkné těžítko a ty letošní SoloAiry jsou prý moc lineární ( což je teda u RS k podivení ), takže by si ho při jeho váze musel asi nechat zprogresivnit za další peníze. Právě proto, že je Anthem X dražší rám, nemá asi smysl o něm při tomhle rozpočtu přemýšlet, protože bude ověšený zoufalými komponenty.

              0 0
              • Tehu  

                tezitko netezitko, az clovek dosetri muze dat min epicona a ma 1800g lehkou a funkcni vidly /takze -cca 0,5kg jen vymenou vidle/ !!! takze proc ne ú). To by me spise vadily brzdy, pac 95kg neni opravdu malo, ale jestli jezdi turistiku tak proc ne v bazaru se daj koupit taky za par kacek. Ale hlavni – ktery bych neprekous je monarch R! kdyby aspon RL :-( avsak i tak se musi brat ze za 32k je to pekny bike…

                Funkcne lepsi za stejny penize, uz bych volil jen 26ku Canyona ;-)

                0 0
        • jakub  

          pěkný kolo za ta prachy… na ty kecy ostatních bych moc nedal, ani to neviděli ale pohanět uměj vše

          0 0
          • Vilém  

            A toho Speedstera uz si prodal, nebo chystas pudu na dobry tip?

            0 0
    • marapara  

      30000 to je tak slušnou bazarovku, nový full bude v této cennové kategorii spíš ořezaný na docela důležitých komponentech, třeba tlumič a vidlice.

      Ale jak píše Kuba, nákup přes bazar más vá rizika. Každopádně nejlepší bude zkusit si to, popř. vzít někoho, kdo se v tom trochu vyzná, pokud ne ty sám.

      0 0
      • kopečák1  

        Tak tak… za 30 se dá najít pěkný bazarový kolo. Pokud se v tom sám uplně nevyznáš, vem sebou někoho, kdo si myslí že jo…

        Jen a´t to není někdo kdo si myslíš že koutouče super, 180mm zvihu ještě víc super…

        0 0
    • vojta2004  

      Ahoj

      mám stejný tělesný proporce a doma čeká na prodej full co mám v profilu. kdyžtak napiš maila ;)

      0 0
    • Mirek_29  

      já bych stavěl

      0 0
    • Mirek_29  

      do 35tis se dá postavit docela dost slušné kolo.

      0 0
      • Broozer  

        Bohuzel, limit mam 30, vic fakt dohromady nedam. Asi se budu muset kouknout po bazarech :(

        0 0
        • Mirek_29  

          jen jsem si tak rychle proletl nějaké komponenty a dlo by se ještě ošidit. stavěl bych to na SLX.

          Rám bych koupil ze DE a pak nakoupil kom..

          0 0
          • Broozer  

            Zamyslim se nad tim. Kazdopadne dekuju za ochotu :)

            0 0
          • AleZ80  

            Tady se dají koupit levněji, ale je otázka, jestli je AMS pro jeho 93 kg ideální rám.

            0 0
      • jIrI___  

        Za 35 k pořádně nekoupíš ani docela dost slušný rám s tlumičem.

        0 0
        • AleZ80  

          Ale jdi. LV za to samozřejmě nekoupíš.

          0 0
        • pepek  

          kolik že stál ten tvůj? :-)

          0 0
        • Georrge  

          za 25k jsem postavil cube stereo na novém rámu, epicon vidlou a celkovou váhou 13,2kg, pravda, některé komponenty byly z bazaru, některé jsem použil z domácích zásob, ale vlezl jsem se.

          0 0
          • jIrI___  

            Odkud jsi koupil ráml tak levně? :O Co jsem psal prodejcům Cube tady v okolí, tak ten rám (model 2013) s tlumičem byli schopni sehnat za 25–30k.

            0 0
            • MlokCZ  

              Na bike-discount bývá občas kolem 600euro včetně Fox tlumiče.

              0 0
            • MlokCZ  

              A pak ještě druhý zdroj je tady

              http://www.schlierseer-radhaus.de/…en_start.htm

              i tam teď nějaké mají. Zvlášť za těch 800 euro v karbon verzi včetně RP23 tlumiče je hodně zajímavé. A hliník o něco méně než za 600 euro. Momentálně ale jen 18" velikosti tam vidím (a jednu 16").

              0 0
            • Georrge  

              rám stál kolem 11 tisíc bez tlumiče, byl z bike-discountu jak psal mlok, tam opravdu někdy mají rámy za super ceny, jsem tehdá nechápal jak to můžou mít tak levně, když u nás jsou všude ceny dvojnásobek a i víc. Jen tehdy nebyl s tlumičem, ten jsem musel kupovat zvlášť, a taky kola na x12 osu se blbě sháněly (tady VELKÉ díky mlokovi), ale furt to vyšlo dost levně.

              0 0
            • AleZ80  

              No jo, to nemá smysl shánět to tímhle způsobem. Buď ten schlieseer, nebo nějaká akce v b-d a občas se něco objeví i na našich eshopech. Třeba tohle je teď tady za hubičku, ale nečetl jsem na to žádné recenze. Každopádně cenový lowend to nebyl http://www.ghost-bikes.cz/…-square-2009

              0 0
      • kopečák1  

        che che… tak za 15 a i tak je to hrobka

        0 0
        • Vilém  

          Takhle se vyjadrovat o jeho milovanem RBískovi, no fuj.

          0 0
          • kopečák1  

            No jo no, doby kdy to byla bomba sou dávno pryč. :-)))

            0 0
        • jakub  

          napsal idiot, kterej ani netuší co má to kolo za sebou

          0 0
          • Azmir  

            Má pravdu, takovou mrdku prodávat za 25 hodně štěstí.

            0 0
            • jakub  

              jojo, věřím, že máš lepší stroj

              0 0
              • Azmir  

                Věřím že prodej tvého kola má hodně společného s mým strojem. Se podívej třeba na tu ninetsix co je na bazaru a je úplně jinde než tvoje rb sto let za opicema, staré a za přehnané prachy.

                0 0
                • jakub  

                  asi tak jako když srovnáváš téměř nejetého Speedstera a meridou 96, proč se vlastně s tebou hádám když vím, že to nemá smysl…

                  0 0
                  • kopečák1  

                    ty si ale hustej borec!!! RB je nejvíc! :-D

                    Ve své době to bylo slušný kolo. Mě se líbilo jen díky frézovaným dílům.

                    Že je dneska tohle kolo nejetý, to nikoho nezajímá, protože je asi tak 100× překonaný. Nicméně hodně štěstí s prodejem. Třeba se chytně nějakej lojza z vesnice, co se z něj posadí na prdel. to je jak kdybys dneska prodával nikdy nepoužitej přehrávač VHS kazet… :-D

                    0 0
                    • jakub  

                      a co je na jednočepu překonaný??? potřeboval bych to podrobněji od takového doborníka jako jsi ty vysvětlit? nebo se můžeme bavit o jednoduchém tvaru trubek kdy do dnešní doby nebyl vymyšlen lepší a tužší tvar(ostatní je jen otázka dezignu nikoliv funkce). Uznávám, kolo není in rotože na sobě nemá tisíce nápisů a serepetiček, zase ma na sobe CNC prvky, které ocení lidi, kteří vědí co je to za práci, sváry, ruční práce atp., rozumím ale tomu, že na koncovém výsledku kola to nemá valný smysl, pro mne to je ale hodnota za kterou jsem si rád připlatil a příplatím. jdeme dál, co je špatného na fungující vzduchové vidlici, která má standardní nastavení všeho co potřebuješ a tlumiči, který jde koneckonců i zamknout, kola, která jsou lehká, nekroutí se a něco vydrží. Brzdy, které jsou absolutně spolehlivé, nikdy jsem na ně nemusel ani hrábnout s troškou exkluzivity v podobně SAINTU i když né toho novýho. Spolehlivý systém řazení, kliky SLX? opět nevím co na nich je špatného. Přoč se teda dodnes jednočepy dělají a to i u renomovaných značek? Uznávám VPP je někde jinde – argument proti, já se starám jen o jeden čep toť vše.. nemá smysl se hádat, vím, že stejně napíšeš, že všechno je špatně a všechno je starý. Zeptej se pana Heinika proč ustoupili od výroby Speedsterů, které by se bez ztráty kytičky mohly dělat klidně dodnes a fungovali by… Nehledě na to a to je poslední a asi nejabsurdnější argument – raději si koupím čeké RB nežli kolo odjinud. Vím, že na tom aboslutně nikde nezazářím, já ale nepotřebuju vyhrávat závody a cítit se TOP proto, že mám uplně nový – nepřekonatelný system, který se stejně po pár letech zase vrátí zpět k tomu co bylo (4čep, 1čep nebo něco pdobného co stále ale vychází z tohoto základu). Proč něco měnit, když to funguje a tento system funguje, notabene s novými tlumiči, tvůj argument mi proto příjde naprosto směšný a bezmyšlenkovitý. Závěrem podotýkám, že ti své kolo necpu, jen jsem ho sem dal coby aletrnativu, nelíbí se ti, nech být…

                      0 0
                      • kopečák1  

                        Tak to zkus nabídnou za 40… podle všeho je to pecka!!!

                        abys zbytečně netratil.

                        Sem netušil že u RB při prodeji provádí i výplach mozku. :-)

                        Jinak máš samozřejmě pravdu. Má to kola, brzdy, asi to i řadí no tak to asi bude kolo…

                        třeba by mě zajímalo jak budeš dělat servis na tom 10let starým tlumiči.

                        mě je to fuk za kolik to prodáváš, jen si dovolím tvrdit, že budeš rád za 15.

                        0 0
                        • jakub  

                          díky jsem rád, že ti došly argumenty, tvé urážky beru tak, že už nevíš moc co by jsi na to odpověděl, prot se neurazím a nebudu už dále reagovat

                          0 0
                          • kopečák1  

                            Já Ti ale nemám potřebu něco vysvětlovat… podle všeho to nemá smysl.

                            Hodně štěstí při prodeji.

                            0 0
                        • jakub  

                          ono to asi nemá smysl, no ale co už

                          http://cykl.cz/…niklo-z-nudy

                          0 0
                          • scret  

                            bozemuj…:)

                            0 0
                          • kopečák1  

                            :-D

                            0 0
                          • Smazaný účet  

                            ja si docela pocetl, ale nektere veci je asi treba brat s rezervou…bohuzel kritickeho pohledu z druhe strany se nejspis nedockame:)

                            0 0
                            • scret  

                              jen mi neni jasne, proc se prodavaji i jina kola nez RB a ostatni vyrobci tak u nas neprisli na buben?:))

                              Zcale vazne, RB nedela vubec spatna kola, konecne presli vzadu na pevnou osu, Tpr hlavu atd., ale v dnesnim preplnenem cyklo svete jsou proste jedni z mnoha… Celkove nez po systemu, bych koukal u kola na celkove vlastnosti a tak ohanet se jednoduchosti je trochu out…

                              0 0
                              • Smazaný účet  

                                No, a kdzy se na to kouknes z druhe strany, prechod na osy a trappered je to, cim mohli „ostatni“ predbehnout. Ne vzdy se „vizionarsky kousek“ podari a pokud objednavas matros na rok dopredu, tak to je docela kumst, ale prijit pred dvema roky s ramem se 160mm, 12mm osou a trapered hlavu, tak by meli torchu naskok(ne tak velikou ztratu)…

                                0 0
                                • scret  

                                  jj, to mas pravdu, ale spis byli liny neco inovovat, ted uz musej…

                                  Naopak nejaka inovace probehla na poli prumeru kol…

                                  A ted o vikendu jsem videl nazivo IQ ve 27,5ce a muzu rict, ze pekny kolecko… Dokazu si ho klidne predstavit v brutalu…

                                  0 0
                                  • Smazaný účet  

                                    na druhou stranu, co mi dnes může RB nabídnout.. starej jednočep, možnost výběru barvy a možná dobrej pocit, že je to czech hand made.. a to je všechno.. Dřív se mi na těch rámech líbilo použití CNC prvků, dneska už mě to kolo ničím nezaujme, jednočep jsem měl, znovu ho nechci.. Cenově srovnatelný s konkurencí.

                                    0 0
                                    • Vilém  

                                      RB uz nema pouze jednocepy.

                                      0 0
                                      • scret  

                                        neplanoval se nejaky trail bike s virtualem? ani nevim v jaky je to fazi…

                                        0 0
                                        • Vilém  

                                          To netusim, sleduji jejich produkci pouze zbezne.

                                          0 0
                                        • krabica  

                                          IQ 275 a IQ 575 jsou virtuály předpokládám.

                                          0 0
                                          • Vilém  

                                            Predpokladas spatne:)

                                            0 0
                                          • MlokCZ  

                                            Jen ještě doplním Viléma. Není to virtuál, je to „horstlink bez vahadla“ → tedy prastarý MacPherson, ze kterého až právě přidáním vahadla vzniknul horstlink/FSR.

                                            0 0
                                            • Vilém  

                                              Presne tak. Toto si nechal patentovat Horst Leitner pred vice nez 20ti lety a vyrabel pod znackou AMP.

                                              Tak me tak napada, jestli mu neskoncila platnost patentu, nebo tak neco.

                                              0 0
                                    • scret  

                                      a to je to, o cem jsem predtim psal… Problem je posuzovani systemu podle poctu cepu… GT je prepakovanej jednocep, Trek taky a jak si nektery lidi chrochtaj:))

                                      Dulezitej je podle myho fakt, jak se kolo chova a tam proste nevidim u RB problem… Ikdyz je to „blbej“ jednocep, jezdi to hezky…

                                      Dalsim dulezitym aspektem je geo, opet RB nema vylozene spatnou geo…

                                      Dalsi plusy jsou uz jen k dobru…

                                      Co dneska muze nabidnout treba takovy Giant? myslim krome maestra? mizernou vybavu za velky penize… Ano, chapu, maestro je maestro…

                                      Ja mel ale treba dlouho Reigna, nejakou chvili i TranceXe, pritelkyne ma TranceXe a zas takovej zazrak to taky neni:)

                                      Velmi kvalitni system ano, ale co si budem povidat, tech je dnes vic…

                                      0 0
                                    • Smazaný účet  

                                      Tak hlavne neni jednocep jako jednocep…

                                      0 0
                                  • jIrI___  

                                    Takže měníš LV za RB v brutalu? :)

                                    0 0
                      • Broozer  

                        Jdi si, prosim, spamovat nekam jinam!! Ja jsem chtel radu a ne si tady cist tve slohy. Zaloz si vlastni tema, kde se budes prit a hadat. Diky za opchopeni, cus :)

                        0 0
                      • mr.antik  

                        no jako takhle, svez se na nějakým moderním rámu a pak sem něco napiš, viz tvar trubek apod.

                        Tohle má hodnotu pro milovníka značky a klasiky, to, že ten rám stál svýho času kotel, dnes nic neznamená.

                        0 0
                        • jakub  

                          uaaaaaaaaaaaaaaaah zase kecy… umí tu někdo taky ocenit kvalitní věc? nebo furt jenom žvaníte nesmysly… fakt je tu s Vámi nuda…

                          0 0
                          • Azmir  

                            Už si ho za ty prachy prodal nebo budeš dál furt jenom žvanit?

                            0 0
                            • jakub  

                              zjistil jsem, že jsou tu cca tři šašci – pardon odborníci, kteří reagují negativně na jaký koliv dotaz od jiných osob, pochopil jsem, že nemá smysl s nimi diskutovat vážně, jen si z nich dělat prdel a hodlám se tím bavit… měj se

                              0 0
                              • nox159  

                                ale pro prdel jsi tady ostanim ty ;-)

                                AVOTOMTOTADYV­SECHNOVZDYCKY­JE!!

                                0 0
                                • jakub  

                                  hmmm tak o tom bych se asi i hádal…

                                  0 0
                                  • nox159  

                                    vyzvu prijimam, tak zacni ;-)

                                    ( ale zaloz si na to sve vlakno at tady nedelame binec..)

                                    0 0
                          • Smazaný účet  

                            zato ty jsi ethalon:)

                            0 0
                            • jakub  

                              jojo, ty jsi ten jeden z těch kašparů co jsem se zde právě o nich zmiňoval… a dáááááááááááá­ááááál? já hlavně nevím co je ethalon… takže jsi mne tim vlastně ani nemohl urazit

                              0 0
                              • Smazaný účet  

                                sorry, tak etalon…

                                jinak saska jsi ze sebe udelal v sousednim vlaknu, tak nemudruj a soupej nohama, to je rozkaz:)

                                0 0
                                • alinceb  

                                  Vy račte být také švestka? A výše postavená? :D

                                  0 0
                              • Smazaný účet  

                                hele až to prodáš napiš za kolik šlo do světa. nic hodnotit nebudu, ale ta cena mě zajíma…

                                0 0
                                • roman 3D  

                                  za tohle dvacku nedostane ano omylem, horko těžko 16–18 když chytí ovci:-)

                                  0 0
                                • jIrI___  

                                  Nejsem si jist, jestli ho bez zmenšení své cenové představy vůbec prodá…

                                  0 0
                                  • Azmir  

                                    Prosímtě jako nic, i za 40 tisíc se o to lidi poperou.

                                    0 0
                      • scret  

                        bohuzel tvoje „sebevedomi“ o tvem kole je az usmevne…

                        Bohuzel tak to je, ikdyz se ti to nemusi libit a prestoze tam mas obcas „netradicni“ komponenty, tezko to nekdo oceni a ruka bazaroveho trhu to jen ukaze…

                        Ram – tezky jak prase, krom vyjimecneho designu ani funkcne dnes zadna hitparada, malej zdvih… Mozna tak pro nejakeho RB nazi…:)

                        Vidle – bohuzel i pres ojedinelou konstrukci a vzhled – funkce udajne zadna hitparada, stejne jako tuhost na dnesni dobu:( Bal bych se servisovatelnosti a dostupnosti ND…

                        kola – barevne bys je nacpal nejaky holce, chlapovi malokterymu, ale to uz jsem ti psal, kdyz jsi kola porizoval… Navic nejsou TLR, ale tak to neni uplne zas az takovej pruser…

                        Co tam mas dal?:)

                        Neber to jako urazku, ale tak to proste je. Pokud by ses projel na necem jinym, poznal bys to sam… A prestoze chapu tvuj vyber komponentu, pojeti kola atd. tve az agresivni obhajovani tady je prinejmensim k pousmati…

                        0 0
      • Dejv94  

        To kolo je dobrej vtip!

        0 0
        • Broozer  

          Ja prave nevedel, jestli to mysli vazne a on skutecne mysli :) To bych s nim mohl vyjet jednou za rok, jen kdyz prijede pout!! :D

          0 0
          • jakub  

            no jsem zvedavej jakou pecku si nakonec koupíš znalče

            0 0
            • Broozer  

              Sorry, ale hodnotim to jen z estetickeho hlediska a to kolo je proste hnusny, nemuzu za to, ze to nemuzes zkousnout :)

              0 0
            • Dejv94  

              Tak to třeba srovnej s tímto: http://www.cyklobazar.cz/…3/rb-iq-29-/

              nebo třeba tímto: http://www.cyklobazar.cz/…ix-hfs-3000/

              Uznej sám, že za 25 tis to nemůžeš prodat, já bych za to víc jak 10 nedal!

              0 0
            • Vilém  

              No hlavne se pak pochlub, az se ti podari to za ty penize udat. To by fakt muselo koupit uplny maslo, nebo fanaticky obdivovatel RB.

              0 0
            • Kubiczech  

              MRX. (:

              0 0
            • šimlos  

              Jakube,obávám se,že za 25tisíc kolo neprodáš.Možná RB srdcaři,jinak tenhle model je velmi povedený,to jo.Já jsem letos za stejnou cenu prodal dva roky jetého Treka Fuel EX 8,nový ZTR Arch kola a Hope brzdy…A cenu jsem po pár týdnech dvakrát snižoval,než se prodal.Možná jsem ho mohl spíš prodat po dílech..Jetý kola se prostě v týhle době prodávaj blbě…

              0 0
              • jakub  

                jojo, s tím souhlasím, popravdě, já to kolo mám doma, jsem s ním spokojenej, když ho bude někdo chtít, obnovým si vozový park o pevné kolo, neb jak stále říkám, příjde mi úlet jezdit po silnici na Fullu do práce a zpět, navíc prostě čas nemám, proto chci HT a ne fulla, když ho nikdo nevezme, vubec se tim netrápím, jedonduše na tom budu jezdit do práce dál, toť vše Vážim si Tvého příspěvku, který je kontruktivní a neuráží mne

                0 0
                • Vilém  

                  Tak kdyz te urazi, ze nekdo napise, ze cena je nerealna, tak to potom ano.

                  Kdyz se ale kouknu na sled prispevku, tak mi spis prijde, ze prvni si urazet zacal ty.

                  0 0
                  • jakub  

                    uaaaaaaaaaah ne ty ne ty ne ty ne ty ¨

                    chjo, pojďme se domluvit, že už to nebudeme řešit, já přestanu obhajovat své RB ostatní cca 3 odborníci do mne přestanou prudit, a je to…

                    0 0
                • Georrge  

                  kdybys měl nějaké enduro tak neřeknu, ale zrovna na tomhle fullu mi nepřijde zbytečné jezdit po asfaltu, když na víc nemáš čas. Podle mě by tě dráž vyšlo prodat ho pod cenou, a koupit nové HT, podle mě je to zbytečné protože rozdíl mezi těmi koly nebude moc velký, jestli vůbec nějaký.

                  0 0
    • nitraq  

      Nedávno jsem na to koukal na bazaru a překvapilo mě, kolik se jich teď dá najít do 30 tisíc.

      Giant Trance X2

      Merida Transmission HFS 3000D

      RB IQ6

      Felt Virtue Comp

      Cannondale RZ120 2

      Osobně bych asi volil mezi Giantem a Cannonem, ale na mě nedej, na radu z oblasti fullů tu jsou jiní fundovanější. Spíš to ber jako nástřel možností;)

      0 0
    • Broozer  

      Asi posledni otazka, nasel by se nekdo, kdo by mi kolo postavil? Jsem z Turnova (Liberec). Jinak v Turnove bych mohl koupit noveho Treka Fuela EX 5 2013 za 37, bylo by to se zarukou a garanckou, ale sedm je dost :(

      0 0
      • Mirek_29  

        a co takhle sám.

        0 0
        • Broozer  

          Asi bych i rad, ale kdyz ja se tolik v jednotlivych komponentech nevyznam. Pak procitam fora a jedna strana se priklada k tomu a druha zas k necemu jinemu a ja pak vim hovno :( Navic nemam poradny prostor a nejakou konstrukci na uchyceni ramu.

          0 0
          • Mirek_29  

            v profilu mám email tak se mi ozvy

            0 0
      • Azmir  

        Ten fuel ex je za ty prachy podle mě blbost, fakt bych kouknul radši na bazar, ted tam jsou celkem pěkné kousky.

        0 0
    • Broozer  

      Tak jsem se rozhodl, ze 5 pridam, takze strop je 35 tisic. Nejake napady, co by se za to dalo poridit? Na bazar jsem koukal, ale chci si kolo nejdrive vyzkouset a vsechno je dost daleko.

      Diky za tipy

      0 0
      • Broozer  

        na bazaru jsem nasel dve, ktera me docela zaujala.

        http://cyklobazar.cz/…56891/rb-iq/

        http://www.cyklobazar.cz/…ornem-stavu/

        Mrknete prosim na ne a naiste mi vas nazor.

        Dik

        0 0
        • kopečák1  

          Ten giant by tak za 25 nebyl marnej :-)

          0 0
          • Broozer  

            diky, zkusim ho stahnout :)

            0 0
            • kopečák1  

              Já osobně nemám moc rád, když někde dám inzerát a lidi mi píšou že nabízejí o kotel níž… ale když to dělaj už dneska lidi i u věci za 700,– tak bych to asi taky zkusil.

              Druhá věc je ta, že inzerát se dává s takovou cenou, aby byl prostor k jednání… třeba nesleví tolik ale něco jo…

              0 0
    • Stipka  

      ja ted budu prodavat toho monstera AM co mam v profilu akorat jsem tam dal ciste novy pohon Sram 2×9, vidlice po repasu u Bartonicka pred tydnem. Tak pokud bys mel zajem tak za 20 ho bu davat na bazar.

      0 0
      • Stipka  

        jo a jeste pro upresneni, mam 182 cm a 92 kg, takze kolo presne na tvoje miry

        0 0
      • AleZ80  

        Ta 160 mm vidlice se tam dávala standardně, nebo to je tuning ?

        0 0
        • Smazaný účet  

          160tka tam sedi perfektne:)

          0 0
          • AleZ80  

            Ptal jsem se proto, že přemýšlím o 140 mm vidlici na full rám, který je konstruovaný na 120 mm. U HT jsem šel ze 100 na 130 a hlava nepraskla, ale u fulla mám obavu, aby to už nebyl problém při propružení zadní stavby ( tím by se teoreticky měl ten hlavový úhel ještě víc změnit ).

            0 0
            • KubaBajk  

              Na Trancovi (100mm) vozím už několik let vpředu 120 – 140. Bez problému. Naopak.

              0 0
    • Anub1ss  

      No hele z bazaru bych asi nic nekupoval ! můj názor, na to co popisuješ ti bohatě stačí tohle tlumiče jsou ve 120 mm což je vcelku dost slušný…

      GHOST ASX 5100: http://www.mojekolo.cz/…sx-5100–2013

      Prostě a jednoduše zaty prach jeto dost solidní bike nad kterým nemusíš dlouho rozmýšlet !

      Prostě ho hned kup a na bazar se vyser ;-)

      0 0
      • Azmir  

        Bike sice ujde, ale u canyonu byla za 33 tisíc Reba, fox tlumák a SLX/XT, tohle se oproti canyonu může jít schovat.

        0 0
        • ghostik  

          +1 . Já sice 5100 mám ale kupoval jsem ji za úplně jinou cenu.

          0 0
        • Gronholm  

          Jenže ten základní Nerve je už vyprodaný a v 2014 už 26tka není uvedená…

          Abych dal taky něco do placu, tak za mě Giant Anthem 29er 4 (dá se sehnat od 33tis. ) nebo najít testovačku ve výprodeji Giant Trance 29er 2. Protože píšeš i o silnici, tak bych preferoval Anthema.

          0 0
          • AleZ80  

            Tohle má zoufalou výbavu ( vidlice, tlumič, brzdy i kola ). Težko říct, jestli by těch jeho 93 kg ty 395ky vůbec ubrzdili.

            0 0
            • alinceb  

              Se 180mm kotoučema úplně v pohodě…

              0 0
          • fuji2  

            Canyon Nerve AL6 2014 sice zatím není na stránkách, ale připravuje se a bude na velkých kolech. Taky jsem zvažoval bazarovku, ale pokud bude k mání něco takového, za 35tkč asi není co řešit,..navíc s pumpičkou :))

            0 0
            • Gronholm  

              Velká kola= 27,5? Nebo myslíš Nerve 29? Jj, ta cena je nepřekonatelná.

              0 0
            • Milvus888  

              Jak víš kolik bude stát ?

              0 0
              • fuji2  

                stačí zavolat a zeptat se, ne? :)

                0 0
    • Broozer  

      Diky vsem za rady.

      Minulý týden jsem pořídil tohle: http://www.bradsky.cz/…-p-5913.html

      Sice tu znacku moc neznam, ale znamej mi rikal, ze kola jsou kvalitni. Koukal jsem, ze Spitzova na OH 2012, jela na Haibikovi. A za tu cenu mi to prislo dobre osazeny. Kamos jeste rikal, ze bych kolo se zadni stavbou z karbonu za tyhle prachy nekoupil.

      Uz na nem asi pres tyden jezdim a zatim maximalni spokojenost!!

      Tak jeste jednou diky za rady a nabidky.

      A zvlast velke diky za nabidnute RB!! :D

      0 0
      • Jetson  

        Když už jsi prošvihnul to RB, tak ať Ti slouží.:-)

        0 0
      • pepek  

        Vybav se dvěma 6mm inbusy (jeden zkrácený)na hlavní čep (rád se povoluje) a modrým loctitem. (V nouzi stačí lepidlo na duše). Jízda s povoleným čepem nedělá dobře ložiskům.

        0 0
Téma bylo zamknuto, nelze přidávat další reakce