• Balik123

    Ahoj vsem bikerum a bikerkam. Mam prosim dotaz. Chcem jet s klukama na vic dni bud do orlicek nebo do jizerek. Mam vetsi batoh tak tam vetsinu veci narvu ale nevejde se tam ani nahodou spacak. Problem je v tom ze mam karbonovou sedlovku ritchey wcs a diskovej ram. Cili normalni nosic tam nedam a nosic na sedlovku (coz by uplne stacilo spacak vazi tak kilo a pul (nemam nejakej spes cyklo) a nosnost techto nosicu se pohyuje kolem 8 kg) na tu sedlovku by prisel jen ten spacak nic vic. Vse ostatni bude v batohu ale s ohledem na cenu te karbonove sedlovky se me k tomu moc nechce rvat kovovej upinak nosice :)

    Takze moznosti. Koupit na tu cestu obyc sedlovku ktera stoji kolem 200,– (na kup kolo) (potrebuji 31,6 a 400 mm) nebo existuje specialni nosic na karbno sedlovky a nebo nevim :)

    Poradite jak to resite vy?

    Dekuji

    0 0
    • mr.antik  

      když to unese několik desítek kilo, tak bych se toho nebál, možná bych si udělal nějakou plastovou vyfikundaci (kus rozřízlé plastové trubky?), aby ten nosič nebyl přímo hliník na karbon a síla více rozložená

      0 0
    • capo  

      Řešil jsem stejný problém na jaře. Z více zdrojů jsem slyšel, že to není doporučené. Sám nevím co od karbonu čekat, stejně jako většina ostatních. Sice vím, co vydrží moje karbonová hokejka, ale s tou sedlovkou jsem to riskovat nechtěl.

      Naštěstí jsem měl možnost ji vyměnit s partnerkou, která měla stejný průměr a dostatečnou délku.

      Být tebou, tak ty 200 obětuju. Je to nic v porovnáním se zlomenou karbonovou, a natrženou prd… :)

      0 0
    • mosquito  

      jestli mas GTcko tak existuje specialni bazmekt do tech der v ramu, resp si ten bazmekt muzes udelat sam ;-) uz sem to sem to sem kdysi daval

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.