• Sobi

    Chtěl bych se s Vámi podělit o můj úžasný dnešní zážitek! :-) Vyrazil jsem dneska sám na bika, dal jsem 86km jeden grog a 4 černý budwárky… no a když jsem jel domu tak jsem asi projel psím ho.nem… no asi nebylo psí, snad medvědí! No ale nějak jsem si toho ale hned nevšiml… no a když jsem jsem slyšel že něco pravidelně mlaská na předním kole ( nobby nic 2,1 ) tak jsem zastavil a koukám a říkám si asi bláto… no tak jsem dojel domu a zjistil že něfunguje výtah, tak musím táhnout kolo do 6 patra na rameni… vezmu tedy kolo za rám,hodim na rameno a jdu.A najednou cítím hroznej smrad…no a když sundavám kolo z ramena zjistil jsem že v místě kde držím rám je pěkně našpriclý medvědí ho.no! No něco šílenýho tak jsem kolo zahodil vzal věci na čištění a začal odho.novávat kolo… Je neuvěřitelný jak NN dokáže ve vzorku držet exkrement a hlavně jak ho dokázal skvělě odhodit na rám! No něco fakt neuvěřitelnýho! Tak bacha na NN až s ním vjedete do ho.na! Fakt silný zážitek! No prostě jsem měl štěstí! :-D

    Anketa: Mám podobný zážitek?

    Ano
    15x
    83%
    Ne
    2x
    11%
    0 0
    • scret  

      ilustracni foto by nebylo??:)))

      0 0
    • KubaBajk  

      Já jen s tím,že jsem najel do lejna…tipoval bych to na veverku.Karma se ale rychle vyčistila na šotolině a na rámu naštěstí nic..venku jsem plášť dočistil suchou trávou a hotovo. Ruku jsem od toho neměl. :-))

      0 0
    • Kubiczech  

      Nadpis zni: Plaste na hovno… (:

      0 0
    • bikerzdenek  

      Teda skoro jako z Bakalářů. No, ale mám taky zážitek. Chytil jsem ptačí … přímo na brýle. Taky nic příjemnýho.

      0 0
    • Honza729  

      Bakalari.....ta­aaadaptadaaada­daaaaa, taaadaptadaaa­dadaaaaa.....:-))

      0 0
    • Tom New  

      Maxxis Larsen TT 2.0 velmi ochotne psí exkrementy sbírá a velmi neochotně se jich vzdává!

      Mlask – tu na světlo, do brzd, na rám … Hm, pražské sídliště! Do trávy nejezdit! Jednou jsem tam dostal 3 kusy na přední plášť v jedné sekundě.

      0 0
      • bikerzdenek  

        Tak to by sis moh přivydělávat jako úklidová četa. A nakonec by jsi spojil příjemné s užitečným. Tedy příjemné myslím ty vyjížďky. Už jenom na kolo přidělat vhodný kontejner.

        0 0
      • Sobi  

        Ta fotka v profilu je ilustrační k tomuto příspěvku? :-D

        0 0
        • Tom New  

          hm, to ne, to bylo jen blátičko

          mnohem míň mi vaděj koňské – ty zase chytám kolem Točný

          0 0
    • Blade  

      S medvědincema zkušenosti nemám, ale dost nechutná záležitost sou zaschlí slimáci na rámu.. ty fakt nemusim :o)

      0 0
      • Biker jak Pes  

        heh, ty pravidelně seškrabávám ze silničky po dešti. Lahůdka jsou ještě mrtví brouci v místě mezi vidlicí a kolem … :D

        0 0
      • bikerzdenek  

        A nedávno jsem si to štrádil po turistické značce, najednou cesta končí ohradníkem, na kterém ještě bylo připsáno, že cesta je zakázaná neboť ve stádu je plemenný býk. No nechtělo se mi vracet, protože to byl kus cesty a blbý, tak jsem tu ohradu přelezl /nejdříve ještě nacvičil jak, abych nedostal ránu od elelektrického ohradníku/ a tak rychlý slalom mezi kravincema s překážkovou dráhou jsem ještě nikdy nejel.

        0 0
        • Sobi  

          Jednou jsem do jednoho vjel…byl na povrchu okoralý… no vydržel to do půlky a pak praskl :-( Nechutný zážitek!

          0 0
          • bikerzdenek  

            Promiň, ale strašně jsi mě rozesmál. Jo lidi jsou svině a baví se z cizího neštěstí, ale živě jsem si to představil jak ta krustička praská … holt bláto je přeci jenom snesitelnější.

            0 0
            • Sobi  

              Taky jsem se u toho nasmál! :-) Jo křup a přední kolo se propadlo o 10cm :-D

              0 0
          • bikerzdenek  

            A zajímavý je, jak se lidi dokážou bavit o hov…

            0 0
          • srance  

            ano zalezi na konzistenci HO.NA. Prejedes-li tvrde (pekne vysusene ) tak se ti urcite nenalepi na plast ale bude-li dokonce i dobre tvarovane zakonceni tohoto sfinstva tak si muzes udelat i defekt. a co je ted horsi?? Vseci se tu vzdy hadate co je lepsi a kdo ma jake zkusenosti s vidlicema atd. Jsem zvedavy na toto. Jak kdo ma zkusenosti aky kolo neusklihlo. Nic jineho nezbava nez ze se musi najit nejaky dobrovolnik a zjisti jaky plast je dobry na jake HO.NO

            0 0
    • kali222  

      jednu dobu jsme na tohle mel taky stesti! nejradsi bych uz pri jezdeni zahodil celej rafek s kazetou a kotoucem a patricny dil ramu nechal vyvarit a nahradit jinym,od ceho tuto schopnost ma ocel a titan? od tohohle na 100% :-)

      0 0
    • cat  

      www.bike-forum.cz/…ostatni.html?… Kendy zas mrskaj hovna primo na tlumice…na HT rovnou do xichtu:)

      0 0
    • kámen úrazu1  

      Loni jsem při sjíždění široký luční cesty chytila smradlávka na přední kolo. Pečlivě jsem ho větvičkou odstranila a jelo se dál. Nazpátek jsme to vzali stejnou cestou. Jela jsem pár metrů za kamarádem jinou stopou a najednou zastavil. Rozčilovalo ho, že na předním kole se při každý otáčce objevil hnědej flek. Jak zjistil, bahno to nebylo. Ještě se pro jistotu koukl na zadní kolo. A to zásah dostalo taky. Smála jsem se, až jsem se za břuch popadala. Než jsem si všimla, že to mám na zadním plášti taky. Takže výsledné skóre bylo – jedna louka dvakrát (sjezd a pak i výjezd), dva bikeři, čtyři zásahy. Část trasy Manitoua ještě před rozdělením tratí tak bacha při závodě. :-)

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.