• antuch

    Ahoj, nemáte někdo zkušenost s tímhle přípravkem? Popřípadě s něčím, co by fakt fungovalo? Nečekám zázraky, každopádně tuky omezuju a cvičím taky…

    http://www.vitaland.cz/produkt.asp?…

    0 0
    • madcat  

      Nezkoušel, ale vypadá to jako klasickej mix nejobvyklejších látek na redukci tělesné hmotnosti. L-karnitin, chrom, taurin.. to jsou vyloženě klasický látky, který jsou snad ve všech podobných suplementech. Trochu tam vyčnívá ten synefrin, kterej se začíná objevovat teď poslední dobou a je to asi docela hit, a prej to snad i funguje… Zkus a pak poreferuj :-)

      0 0
      • antuch  

        a když se podíváš na objem těch látek, myslím obsah v poměru v celku, je to dobrý nebo ne…? Aby to nebylo jako že rádoby to obsahuje karnitin a ve finále je to takl malý obsah, že to na nic…Jsem v tomhle laik, nechám si poradit…dík

        0 0
    • ¨MZ  

      hm dobrý. Takže když bych to bral ty doporučovaný 3 měsíce, tak budu potřebovat asi 7 balení, což dělá 4600 kč. To radši přestanu žrát a začnu normálně jíst, trocha běhu a kola až bude tepleji a nějaký kilo musí jít dolů.

      0 0
    • DaSnail  

      mne fungoval ThermX

      0 0
    • Paul5515  

      Mne se povedlo shodit 40 kilo asi za rok, bez zadnych techto pripravku ,byl jsem od toho odrazovan s tim ze bez pohybu a diety je to jen vyhazovani penez.U mne to fungovalo takto:

      rano k snidani musli s mlekem ,svacina nizkotucny jogurt nebo ovoce,normalni obed( v praci moc vyber nebyl) odpoledni svacina zase lehy jogurt ,ovoce ,nebo zelenina ,vecere mezi 5–6 hodinou vecer jen neco lehkeho ,tvaroh ,kousek sunky ,nebo neco nizkotucneho . Vybec jsem nejedl maslo avyhybal jsem se rohlikum a podobnemu pecivu to jsem tsky skoronejedl -krajic chleba tak za tyden. Ale v nedeli jsem si dopral odpocinku- normalni jidlo po obede moucnik ale jen malinko ale vecere uz zase slapsi. k tomu dene do prace na kole, mam to 13km do prace skoro vsechno zkopce ale zpatky to byla celkem drina. za mnesic jsem hubl tak asi 4–5 kilo vice to neslo ani se to nedoporucuje vice hubnout aby nedoslo k JO-JO efektu . Je to drina z pocatku jsem mnel docela hlad ale dalo se na to zviknout.

      0 0
    • Manhack  

      jez do polosyta, pij moc a cvic, cvic, cvic ovsem ne silove… jo a tez nezapomen na odpocinek, clovek neni robot :-)

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.