Nezavisle porovnani 2 MTB kol :)

11 nepřečtených
  • hadragon

    Dobry den :) Nasel by se tady nejaky cyklisticky nadsenec a nezavisle mi porovnal 2 horska MTB kola ve stejne cenove hladine 22 000.

    0 0
    • puffbodie  

      Zapomnel jsi dodat, ze ma mit kristalovou kouli, aby v te nabidce na svete nasel ty dve o kterych zrovna mluvis :-P

      0 0
      • hadragon  

        Tak nejdriv jsem se zeptal obecne jestli se tady najde nekdo ochotny :) tady jsou ty kola 1. https://www.merida-bike.cz/…ignine-300-8 2. https://www.cannondalebikes.cz/…rail/trail-5 Dekuju.

        0 0
        • scalar  

          Jedno je horší než druhé :-)

          0 0
        • ToMášMarný  

          Na víkendovej výlet když se udělá hezky mi ta merida přijde ok.

          0 0
        • novas752  

          Merida má lepší vidlici – vzduch vs pružina.

          Cannondale má lepší řazení – xt přehazka na Meridě nemá brzdu ramínka proti padání řetězu a Cannondale má taky větší kazetu.

          Brzdy obojí stejně mizerné, je to řada Altus a brzdí dost mizerně – chtělo by to aspoň mt500 nebo m6000, cokoliv „pod tím“ moc nebrzdí.

          Merida má obyčejný nezatěsněný náboje, Cannondale nemá moc dobrý výplety.

          Pevnou osu má akorát Cannondale vzadu…

          Osobně bych nebral ani jedno z nich, ale Merida by na takové to plácání lehkým terénem pro lehčího jezdce mohla být použitelná.

          0 0
          • hadragon  

            Super,dekuju ze sis udelal cas a udelal mi male nezavisle srovnani.Presne tohle jsem potreboval vedet,rozdili.Aspon mam ted o cem premyslet …Vim ze bych si mohl kazdy komponent vygooglit ale verim ze tady jsou borci co se zajimaji o kola cely svuj zivot a jednim ockem hned poznaji nejvetsi slabiny :) Nejsem narocny uzivatel,spousta lidem staci (mobil za 7tis a nemusi mit za 20tis a pod) …ty kola se mi proste libi a je to priblizne max.cenova hladina kterou bych bych za kolo dat,na ty obcasne vyjizdky…Mam uz kolo skoro 10 let(tu stejnou meridu) tak si mozna udelam radost :) Jeste jednou DIKY !!!

            0 0
            • xtonda  

              V obou případech to ale sou letošní modely celkem proláklých značek za plnou cenu. Dá se koupit lépe, buď od méně proláklé značky nebo hledat loňské modely, dá se narazit i na 30% slevu, pak budeš mí de facto kolo za 30, tady na těch obou kolech kolech jsou dost kompromisy.

              0 0
              • hadragon  

                Chapu tak jak ze vsim dnes :) No zkusim se podivat na lonske modely :) Je mi jasne ze to je za plnou cenu a clovek si priplati i znacku :)

                0 0
              • hadragon  

                Jeste jednou teda dik!!!Zaverecne shodnoceni nejvetsi slabinou cannondale je ta pruzinova vidlice,takze min nejakou vzduchovou ju…

                0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.