• danny.key

    Ždírec borci, mam teď čas do 20. Května a tak jsem si říkal že bych si střihnul nějakou dovcu na biku. Nechtěl byste se někdo přidat? Mám Mondika v kombíku a zatím jsem sám. Pokud by byl Cash problém tak dopravu zatáhnu sám. Jezdím MTB. Viděl bych to na rakouský Alpy. Ja jsem z východních Čech. Ideální termín od 5. Května. Dokonce bych mohl mít aj 29 bílá na půjčení v karbonu v Mku. Facebook Daniel korniak

    0 0
    • Tencovozikmin  

      No jdes na to hezky kluku.

      0 0
      • Delkim  

        se k tomu inzerátu odhodlával přesně na den rovných 6 let :)

        0 0
        • danny.key  

          Njn, možná není ideální psát něco takovýho s šesti kouskama v sobě :-D Ale tak co. Mě už to nebaví furt někde jezdit sám a když jsem koukal na CK Alpinu, tak mi přijde že 7500 za 4 noci někde v kempu, to člověk může jet s malou grupou sám.

          0 0
          • tromboonen  

            Sklon sedla máš ukrutnej, jenom na to se určitě někdo chytí… a Mondík v kombíku, no nechápu že ještě nemáš na FB tisíce nabídek k sňatku (20/80 ž/m).. ale fandíme Ti..

            0 0
            • danny.key  

              Já se tu vždycky směju :-D Borci vy máte hlášky. Teď na to taky koukám, že je ten sklon nějakej šílenej, už nevím, proč jsem to dával dolů. Tohle je jen tak stavba z Ebay a co dum dal, abych měl kolo, když jsem byl v zahraničí. Nízkonákladová stavba.

              0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.