Nedávná soutěž o přilbu UVEX

3 nepřečtené
  • Ralan

    Zdravím, nedávno na serveru mtbr.com probíhala soutěž o přilby UVEX. Poslal jsem tam jméno, mail a nečekaně jsem nevyhrál. Dnes mi ale přišel mail, s velkým congratulations a kódem, že dostávám sekundární cenu což je 40% sleva na jakoukoliv helmu nebo brýle UVEX z http://www.maguradirect-shop.com/uvex.html

    Tak by mě zajímalo, jestli to je nějaká obecná akce, a dostal to každý kdo odebírá novinky z tohoto webu, nebo jen pár vybraných lidí. Nepřišel náhodou někomu stejný mail? Vím že je to jak hledat jehlu v kupce sena, ale třeba někomu přišel. Na tom webu jsem zatím nenašel kde se zadává ten kód, ale asi to bude až někde u potvrzení objednávky. Soutěž byla jen pro US, toho jsem si všiml až potom, taktéž posílají z toho webu jen do ameriky, ale případně by šlo použít přeposlání z ameriky. Teď momentálně nemám ani co koupit, leda tak brýle. Opravdu nevím teda jestli je to hromadná akce, nebo být rád a něco koupit :-) Popř. někomu dát, kdybych nic nebral.

    Co si o tom myslíte? Díky za názory.

    0 0
    • heerer  

      jakoze pokud vyhralo vic lidi, tak z toho nebudes mit radost a 40% slevy nevyuzijes? :))

      nechapu, ze potrebujes radit zda mit ci nemit radost:D

      0 0
      • Ralan  

        Ale to samozřejmě jo :D Zajímalo mě ale jestli to náhodou někomu odsud nepřišlo :-) Jen nevím jestli něco budu kupovat, takže jsem to trochu pojmul i tak, že bych to mohl někomu podarovat, ale zatím netuším jestli něco vezmu.

        0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.