• Zdeněk-k1

    Prosím majitele tohoto tachometru o pomoc.Potřeboval bych český návod na tento tachometr.Na internetu co jsem našel tak jedině zahraniční.

    0 0
    • Brzdič  

      Já sem k tomu českej návod dostal (je spolu s ostatníma jazykama na konci), ale stejně nebyl potřeba. Mělo by ti stačit následující.

      Do nastavení se dostaneš přidržením levého tlačítka. Menu procházíš spodním tlačítkem. Levým tlačítkem se dostaneš k nastavení hodnot Např. obvod kola – WHEEL SIZE) Bliká ti číslo na první pozici (metry). Hodnotu měníš pravým tlačítkem. Dolním tlačítkem přejdeš na nastavení decimetrů, centimetrů a milimetrů :-) Nastavení hodnot ukončíš levým tlačítkem. Podobně si nastavíš ostatní položky menu. Přidržením levého tlačítka ukončíš celé nastavení a můžeš začít jezdit.

      V jezdícím režimu používáš pouze dolní tlačítko pro procházení položek. pravé tlačítko pro reset (vynulování) hodnot. Přidržením na cca 3s vynuluješ jen aktuální položku, delším stisknutím vynuluješ všechno kromě celkového času a vzdálenosti. přidržením levého tlačítka se dostaneš do nastavení.

      Držák na řidítka je ze dvou dílu spojených čtyřmi vruty. Pokud chceš mít komp na představci stačí horní díl otočit o 90stupňů.

      Případné další nejasnosti vyjasním ;-)

      0 0
      • jirkas  

        Taky jsi měl takový problém, že tachometr najednouou vypnul a nic??Tma??I když jsem vyměnil baterku, tak pořád nic…Stalo se mi to 3× a pokaždý mi dali uplně novej, a ani se neptali, jak se to stalo..

        0 0
      • Zdeněk-k1  

        Tachometr mě přišel po měsici z koloshopu včera tak jsem to ještě moc nezkoušel.Dnes si ho namontuji a snád i dojdu na ovládání.Díky za informace snád to nějak dám dohromady.

        0 0
    • silnicar  

      jinak si to můžeš natrénovat klidně tady www.sigmasport.com/…wired/bc906/?… v pravém sloupci odkaz „Demo“

      0 0
      • Zdeněk-k1  

        Díky za rady už jsem se s tím naučil dělat a všechno v pohodě funguje jak má.Ještě jednou dík.

        0 0
    • gamgus  

      ja mam vsechno nastaveny ale kdyz vyjedu tak se nic nemeni tak nema se to nejak zapnout? a jestli jo tak jak pls poradte uz se s tim nevim rady

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.