• tommy jede

    Ahoj, pořídil jsem si dualy, ale spolu s italskými řídítky, nejsem schopnej najít jejich správnou pozici. mohl by mi někdo poradit nějaké pravidlo, postup,nebo fotku jak to má vypadat…

    0 0
    • Singlespeed  

      Tady poradit asi nepůjde. Bude třeba vyměnit řídítka za jiná s vhodnějším tvarováním oblouku (tzv „kompakt“), na které bude tvar páky pěkně navazovat a zároveň bude i spodek oblouku v příjemné pozici.

      0 0
    •  

      Mel jsem to taky tak vypada to blbe a blbe se to i drzi, dokup predstavec a riditka a budes to mit ok

      0 0
      • Jakobo  

        Ono to neni tak jednoduche :-( vyber rodel 26 mm je veskery zadny. Jedine, ktere jsou dostupne nejake Deda jsem loni kupoval na chainreaction, ale teprve az dosly jsem zjistil, ze jsou oproti tem ITM hrozne malo vykrojene. On to jeste muze kompenzovat delsim predstavcem, no ja ne, uz ted mam 130 mm forbec. Ale hlavne treba mne se ty ITM uplne suprove drzi. Takze pri prodeji toho DBS v profilu jsem rodla odmontoval a misto nich dal ty nove Deda. Teda furt pisu ITM, ale mam zato, to ma taky ITM.

        0 0
        • Jakobo  

          Hlavne prosim vas nikdo neradte dat takovou tu tycku a na ni ahead forbec, pac to je prasarna nejvetsi, to kdyz vidim je mne zle, bohuzel :-(

          0 0
          • jIrI___  

            Myslíš něco takového, jako mám na městské střele ? Za mě to je super řešení, člověku se značně rozšíří možnosti při výběru komponrntů :)

            0 0
            • Jakobo  

              Na takove plecce do mesta to jeste pochopim (ikdyz i tady se to da vyresit celkem levne a elegantne normal zavitovym predstavcem, na ebay je levne predstavec do pozitivu 150 mm Sakae, uz jsem kupoval 2, nebo loni byly dlouho ve vyprodeji za 400 Kc 120 a 130 mm silnicni Modolo).

              Spis jsem mel na mysli renovace, nejake Favo F1 Special komplet na Campe a pak tam mrskne tu hruzu s predstavcem 3× tak silnym jak savle vidlice.

              0 0
    • platypus  

      Ajajaj, udélal bych to jak radí big Hammer, dal tam redukci do hlavové trubky, to je kousek trubky, u které je spodní půlka palcová a jde zasunout do hlavové trubky u starších kol a horní půlka má rozměry na současné moderní ahead představce ke kterým dokoupíš libovolné řídítka, můžeš vyzkoušet libovolné délky představců než zjistíš která dýlka ti sedí aniž by ses musel sundávat omotávku jak to máš teď.

      0 0
      • platypus  

        Ještě… Libovolné řídítka samozřejmě s průměrem na ten ahead představec, to je hrozný ty internety, člověk aby myslel na všechno dopředu

        0 0
    • tommy jede  

      děkuji za rady. kdyžtak koukám na to kolo, z toho původního mi už zbude jen ten ocelový rám :))

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.