Nášlapy a dětská sedačka?

3 nepřečtené
  • Nimrajzs

    Ahoj,

    nedávno jsem si koupil nášlapy a když jedu sám je to super, ale nejsem si jistý, jestli je to dobrý nápad s dětskou sedačkou? Posledně (bez Matyldy) jsem na ně uplně zapoměl, ale už to mám docela zažitý a vycvak jsem.

    S děckem to hrotit nebudu, ale náhoda je blbec…

    Ty plastové šlapky na nacvaknutí mám doma.

    0 0
    • PjSky  

      Mno… jezdi pomalu s nohama u zeme. Jelikoz tam mas dite nesmis to kolo zahodit, takze to musis okamzite ustat. Jestli mas svoje dite skutecne rad, tak zapomen na pozitky z jizdy a venuj se mu.

      Co vidim bikujici mamci a tatky tak fak fak opatrne jezdi a je to dobre. Sedacky prilby jo, ale i tak. Nohy k zemi za 0.5 sec a pevne drzet. Cokoliv se stane nezapomen ze kolo+dite jsou paka jak krava. Znam to z tasek, 10kg a je to gyroskop kdyz se neco deje. to jsou mnohem niz nez dite a rozlozene. a nehejbou se.

      0 0
    • Jezevec70  

      Pokud máš nášlapy opravdu dobře zažité, nevidím v tom problém. Jezdím tak už s druhým ditětem. Zatím jsem nespadl kvůli tomu že bych nestihl včas nohy vycvaknout (ťuk, ťuk).

      Jenom loni mi po zastavení podklouzla noha na mokrém kořenu a kolo s malým položil do ostružiní. Opravdu pomalu položil, jak se převážilo už s tím nešlo nic jiného dělat. Malý naštěstí nic, já si celý půlden odněkud vytahoval trny. -).

      Jinak ty plastové redukce do nášlapů docela dost kloužou. Tak pozor na to, ať nesjede noha z pedálu!

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.