• zelwak

    Zdravím,

    vše má svůj konec a mně odešlo ložisko od hlavového složení, hlavko je tento typ: Custom Cane Creek E-2 Light Edition; 1.125" top, 1.5" bottom, ovšem nejraději bych pouze ložisko, jenž dle popisu na těle je: cane creek 1–1/8 36°x45° hss 20130

    Máte nějaké zkušenosti přímo s nákupem jen ložiska, popř. koupit jen hlavko (nějakou levnější variantu), kde bude stejné ložisko a mělo by to pak sedět i na mém kole?

    Snad nikoho svým dotazem nepobouřím, nahlédl jsem do historie, ale přeci jen jsem hodně velký bike amatér, tak jsem se rozhodl založit přímo tohle vlákno.

    Dotaz jsem položil i na prodejně, kde jsem kolo koupil, ale zatím bez odpovědi. Věřím, že na řešení situace pracují. Ale rád se přiučím pro příště! Díky moc všem za věcné názory!

    0 0
    • StuntJ  

      Podobné, ne-li stejné ložisko jsem kupoval nedávno. Stačilo ho vytáhnout z hlavy, zajít na servis, borec zmizel na 10 minut kamsi do útrob firmy a pak se vynořil s novými ložisky za 400,–Kč. Takže asi tak :o). NA netu nesehnatelné, takže zajít do servisu a tam si poradí :o)

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.