• Vete

    Ahoj, máte někdo zkušenosti s oblečením Nakamura a Etape –

    kalhoty ?

    Předem Děkuji za odpověď.

    0 0
    • krosmen  

      S oblečením od Etape nějaké zkušenosti mám, konkrétně s cyklobundou a mikinou. Cyklobunda stála za hovno. Ač měla mít membránu, tak v ní bylo jak v pařeništi+2× reklamace kvůli párání švů aj. Nakonec jsem byl rád, když jsem se jí zbavil a vrátili mně prachy (cca2000Kč). Mikina se sice dodnes nepárá, ale stačí se v ní trochu zpotit a smrdí jak zatuchlá zemovka. Cyklodresy od Etape se mně nelíbí, ale to je subjektivní záležitost. Nicméně cyklooblečení vybírám hlavně taky podle toho, jak mně padne. Možná že zrovna kalhoty budou dobrý.

      0 0
    • Smazaný účet  

      Mam kalhoty Etape, z těch levnějších věcí je to asi to lepší. Kalhoty stáli pětistovku a účel plní zatím dobře.

      0 0
    • Mobidyk1  

      Nakamura je značka kol z Indonezké fabriky. Je vyráběná pro síť Intersport a jejím cílem je zaujmout spotřebytele velice nízkou cenou. Občas jde s cenou pod hranici 5000,– Vše je podřízeno ceně.

      0 0
      • Vete  

        ..jasně, měl jsem zájem o oblečení ( hlavně ty kalhoty), přišlo mi z toho levnějšího docela dobré, ale zajímala mě osobní zkušenost.

        0 0
        • krosmen  

          Záleží taky na tom, co od nich očekáváš. Kromě toho, že by měly samozřejmě sednout na tvou postavu, tak třeba je ideální, když mají zepředu membránu. Pokud totiž profouknou, což je při jízdě na kole samozřejmě běžný, tak ti v nich bude kosa.

          0 0
      • Vete  

        S tou membránou počítám, ale chtěl jsem vědět, jaká je cca životnost u těchto výrobků, jestli se vyplatí koupit s ohledem na poměr cena / kvalita.

        0 0
    • BB  

      Mam dlouhe zimni navleky na nohy Nakamura a jsou vynorne. Mam k dispozici i znackove od Endury a Sugoi, ale nejcasteji sahnu po lacinych Nakamura. Bezvadne sedi a drzi na noze, nikde netlaci.

      0 0
    • rock  

      Čapáky od Etape (zateplené, bez membrány) mi vydržely nehorázně dlouho a zatím nevypadají, že by chtěly do věčných lovišť. Věčný kousek šatníku.

      Kraťasy byly docela OK, ale po nějaké době se rozpadly švy. Nic tragickýho vzhledem k ceně, ale neměly TAK nekonečnou výdrž jak čapáky. Vložka byla přijatelná.

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.