• ravag3r

    Ahoj budu mít teď nově GT avalanche expert 06 a samozřejmě už se těšim na lehčí tuning:) No a kromě klik bych ještě vyměnil náby. Nejsem si jistej jestli shimano deore sou dostačující, ale to jen můj názor, páč náby sou obecně pro mě velká neznámá. Potřebuju něco nenáročnýho na údržbu, cenově přístupnýho a aby to ustálo i menší skoky. Zkrátka odpovídající určení avalanche- HT enduro/agresivní XC. Díx za rady a nápady.

    0 0
    • pitos  

      Nevidím důvod proč měnit nové deorka za jiné. Až se ti rozpadnou tak pak.Ja je mam dva roky a drží.

      0 0
    • mr.antik  

      no to je takovej pojem, agresivní xc… mě 525 furt drží, ale jestli vážíš 95 kg, může být brzy problém…

      0 0
      • Tomcat  

        važi nevaži, zaleži taky jak často brzdí, jakej bude mít kotouč a jakou vidli. Pokum jesli bude jezdit v bahně nebo prachu…atd…

        I drobný detail jako je regionální trh v tom má svý. Pokud v okolí nemám nikoho kdo spolehlivě dodá náhradní díly, tedy kvalitního šedého dovozce, protože a autorizované se člověk nemůže spolehnout , tak zase mínus pro rejži.

        0 0
        • mr.antik  

          z toho tedy vyplívá – vyzkoušet, zda deore vydrží, pak jít případně po něčem lepším.

          0 0
    • marapara  

      Nech to tak, až se rozpadnou, pak bych šel do průmyslových ložisek. Třeba něco od DT Swiss

      0 0
    • McBlacky  

      slabina deorek je utěsnění, musel jsem na náhradním předním kole na deorku odjet bahnitej závod a šílený, doma jsem to nechal pak den než jsem na to šáhnul a nešlo vůbec otočit kolem. normálně jsem to jezdil na XT a mnohem lepší zase až na ořech.

      koukni authory disc, nebo DT cerit cena celkem přiměřená a jsou bezproblémů. špatný nejsou ani LX – ale ty jsou konusový

      0 0
    • pitos  

      Jediné co by na tom stálo za vylepšení je podle mne tak možná vidla,ty kliky, představec a pokud máš zbytečně dost peněz tak brzdy. Zbytek bych nechal co vydrží a až poté vyměnil.

      0 0
Téma bylo zamknuto, nelze přidávat další reakce