• Anub1ss

    Zdravím všechny přítomné,

    Našel sem na netu náboje značky LOGIC Prime jsou k dostání jak pro 32 drátu tak i pro 36 uchycení kotoučů je 6 děr.

    Ale žádné podrobnější specifikace sem nenašel muže mi někdo zcelit jak jsou na tom z výdrží a funkčností (poruchovost, slabá místa) a co to je vlastně za značku ještě sem se z tím nesetkal?

    Děkuji za veškeré postřehy k těmto nábojům…

    0 0
    • Vilém  

      Vypada to na klasickou konusovou nabu. Osobne bych do toho nesel, kdyz uz konusy, tak klidne neco obycejnejsiho od shimana, na ktery aspon sezenes dily.

      0 0
      • Evilcleaner  

        ne že bych ty mrx náby doporučoval, ale ND se na ně bude shánět jednodušeji. konusy jsou obyč klasika jako v každém quandu nebo formulách, případně sramech a než měnit ořech na takových nábách tak to je raději zahodit.

        k samotným nábám, není pochyb o tom že je to těžká, mizerně zatěsněná nába, ostatně jako všechny neznačkové konusové náby. shimano udělá mnohem lepší službu (třeba alivio 435, ale je na CL).

        0 0
        • Anub1ss  

          Právě koukal sem po nábojích Shimano Alivio HB-M475 Disc 6-děr,32d ale všude mají pouze přední nebo jen zadní a hlavně nechci CL přišlo mi že na tom ty Logic Prime budou stejně co se kvality týče.

          Konec konců chci to jen na staré ráfky Alexrims TD24 disc na starší kolo ježdění do práce občas přítelkyně vyjížďka někde po polňačce takže o jejich váhu moc nejde…

          0 0
          • Singlespeed  

            Pokud Alivia správně seřídíš, nebudeš jezdit v bahně a stříkat je wapkou, tak vydrží opravdu dlouho. CL bych se nebál. Je to už dnes vychytaný systém, náboje jsou lehčí než srovnatelná klasika a je slušný výběr kvalitních a levných Shimano kotoučů.

            0 0
            • Anub1ss  
              Obsah tohoto příspěvku je blokován zakladatelem diskuse.
              0 0
    • Anub1ss  

      Takže sem je přece jen nakonec objednal v E-shopu mi tvrdí že mají kuličková ložiska a kvalitou jsou srovnatelná z Alivio FH-M475 Disc 6-děr 32d (rozhodla tedy hlavně cena a jejich dostupnost oproti zmíněným nábojům Alivio)

      Až dorazí nahodím fotku z hmotností daných nábojů…

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.