nabidka/dostupnost komponentu v cr - bida s nouzi?

13 nepřečtených
  • grafik

    lehce obnovuju bika a shanim komponenty na rizeni (hlavovy, predstavec, riditka, rohy) a sedlovku, tudiz jiz nejaky nejaky mesic prochazim eshopy obcas i kamenaky a musim konstatovat ze dostupnost nekterych dilu se u nas rovna nula, cili … stoji to doslova za ho/no. Kdyz si najdu na netu „vysnenou“ komponentu tak na druhy, ci treti den dostavam strucnou odpoved „neni k dispozici“ Nehlede na to, ze nabidka i na velkych eshopech je minimalni (cykloexpert, kloshop, bikemarket) … pche i na mensich shopech to stoji za velkou belu. Vyber temer jako za komancu – cozpak si jde vybrat dil z „peti“ znacek z nichz ke dvou mate averzi a ze zbylich trech najdete pouze jeden, ktery by vam vyhovoal ovsem za cenu tretiny mesicniho platu? Je nutne jit v dnesni dobe cestou nejmensiho zla?

    Zkousel jsem jit cestou bazarovou i mailovym kontaktem s obchodniky, ale taky to neni to prave orechove …

    Takze, pokud sem zabrousi nekdo „vod pultu“ klidne mi napiste – shanim:

    predstavec zn (razeno dle priority): fsa, point, ritchey /±5°, 100–105 mm, 25,4mm, 800–1300,–)

    riditka: woodman /rovna, 25,4, ±500,–/

    rohy: woodman chupa L /±500,–/

    sedlovku uz sem (snad) sehnal …

    thnx

    0 0
    • Tomcat  

      Ano máme v čr malou kupní sílu obyvatelstva, tedy se nevyplatí dovést některé zboží nebo držet skladem. Protože vyplatí, znamená nereálné množství prodaných kusů. Trochu jsem v tom už realista, když si taky občas zanadávám. To, že se v ČR najde několik desítek zákazníků, neznamená, že se to vyplatí prodávat a dovážet.

      Výběr jako za Komančů? Hmm ty nepamatuješ fronty na banány, kokosy, nebo na kakao? Myslím že nevíš, co říkáš. Rozhodně dnes můžeš zvednout zadek a dojet si pro vysněný komponent do toho zlého kapitalistického Německa, coš by za Komančů nešlo.

      Problém na trhu vidím např.: s úmyslně nasazenou cenou, která drží punc exkluzivity, prodávání loňských modelů za staré ceny, nedodržení dodacích lhůt. Tedy mě naštve, pokud se mi někdo snaží „prodat“ vodítka E13 model 2005 za cenu vyšší než model 2006 a není schopen akceptovat že slovo objednáme je promne to samé co nemáme a bude se dušovat, že to mají jen si musí 14 dní počkat. A toho, že to je model 05 si vůbec nevšim :-\ Prostě pokud obchodník pustí božskou, akceptuji jeho omezený sortiment a to že to je i dražší.

      Pokud chceš novinky a speciální výrobky (výrobce) pořiď si pořádnou kreditu a počítej s tím že řešením je to přes net ze zahraničí.

      S Woodmanem se obrať na dovozce.

      0 0
    • Jane  

      Nějakej Woodman majou v bikezone. Aspoň jsem tam před půl rokem objednávala rohy Chupa Carbon Short a do týdne byly na prodejně – obyč. alu stojí 550, stejně tak obyč. rovná řidítka za 550 Kč – takže bych to zkusila tam. Co se týká toho představce, zkus mrknout třeba na výprodej Airoo: airoo.cz/html/vy­prodej.htm Majou tam docela pěknej FRM Web Stem WC za 1100 Kč. Je to sice –7, ale to už není takovej rozdíl oproti FSA, Ritchey (-6) a navíc je to FRM :)

      0 0
    • Pebe  

      představec FSA www.trinnity.cz/DetailPage.asp?…

      0 0
    • Gorgov  

      zrovna takovy tuctovy roury a ty je muzes sehnat? Tohleš by meli mit vsude, je jedno jestli woodman…ja bych daval vsechno od jedny znacky…

      0 0
    • vlk  

      jestli ti budou stačit ty ritchey představec, tak je mají v Onroadu, na Dolním Náměstí

      0 0
    • brantec  

      google nasel asi pet e-shopu s riditkama woodman, ale co je zajimavejsi tak mi to vyhodilo i odkaz na meeshovy stranky, kde ma popis svyho bika..ma tam komponenty woodman. Treba ti poradi nebo dokonce pomuze neco sehnat..:-)

      0 0
    • Glum  

      :-DDD „vyber temer jako za komancu“ me teda rozesmal, jeste ze sel bolsevik od valu, kdyz ti bylo jedenact. V roce 1985 jsem po neskutecnejch utrapach sehnal galuskac favorit F1, stal moje 3 mesicni platy. Galuska k sehnani jen malokdy, rafek vubec ne.

      0 0
      • kubad  

        buď rád , žes ho sehnal. Tehdy to byl fakt problém.

        0 0
      • tomoun  

        Za komančů byly v prodejnách jen bidony,tehdy se jim říkalo cyklistická láhev.Já chtěl tenkrát galuskovou pumpičku do rámu.Týden co týden jsem se chodil ptát,50Kčs stála,moc mi líbila

        0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.