• Puťa

    Procital jsem to tu už dost, ale nejsem z toho uplne moudrej, mam par vyhlidnutych kol, mohl byste mi nekdo pomoct vybrat? Vyska 183, vaha 84, jizdy pul na pul asfalt a les :) Díky!

    http://www.cyklonemcik.cz/…9-slx-raidon http://www.cyklonemcik.cz/…-a1-slx-2014 http://www.cyklonemcik.cz/…re-30-epicon http://www.cyklonemcik.cz/…9-slx-raidon

    0 0
    • bluma  

      Vykašlal bych se na SLX a dal lepší vidlici nebo aspoň brzdy. Chtěl jsem napsat, že bych bral tu verzi s Epiconem, ale i ta je divně poskládaná, například nechápu octalink kliky k takové vidlici.

      0 0
      • Puťa  

        Je to ale asi jediny kolo s epiconem, co jsem tam nasel, nevim jestli do 20k sezenu neco s lepší vidlici nez ty ostatni a kdyz jo tak vidis ze je naprd poskladany :-/ Proto mam takovy dilema a jaky brzdy bys doporucil?

        0 0
        • bluma  

          Ty brzdy nejsou špatné, ale přijde mi blbost kombinovat sadu SLX s těmito brzdami. Raději bych volil kompletní současné Deore. Pokud by to cenově vyšlo, pak třeba nakombinovat se SLX řazením. Ale to co má Němčík je prostě nevyvážená sestava.

          0 0
          • Puťa  

            Takze myslis ze to sestavit z Deore, brzdy nechat taky Deore a tim padem by se tam mohl cenove vejit Epicon? Zkusim se na neco mrknout, jestli neco takovyho bude :)

            0 0
            • Smazaný účet  

              S rozpoctem 20k urcite Epicon a Deore (ci ekvivalentni Sram a RST First Air) poskladat zdejsi stavitele dokazou, nicky tusim: scalar, majkee – ten ma i web www.cyklo-md.cz a je z HK, ale reklamu tu delat nechci :D

              0 0
              • Puťa  
                Obsah tohoto příspěvku je blokován zakladatelem diskuse.
                0 0
              • Puťa  
                Obsah tohoto příspěvku je blokován zakladatelem diskuse.
                0 0
              • Puťa  

                Scalara uz jsem kontaktoval, uvidim na cem se domluvime,kaz­dopadne hledam a zjistuju dal i proto ze se o tom chci neco dozvedet a mit realnej obrazek co jde a nejde za ty prachy poridit a jak pokracovat v budoucnu ;) Jen nevim jestli je lepsi mit ted Epicon a Deore, nebo Raidon a SLX, po case bych urcite stejne menil za lepsi :)

                0 0
                • Erknold  

                  jeden stavitel už Ti tu asi radil přímo ve vlákně :)

                  0 0
                  • Smazaný účet  

                    Je-li to narážka na mne, tak se omlouvám, byl to jen můj odhad z toho, co vidím, co tu obvykle staví :) V současnou chvíli mi totiž přijde, že nikde nic moc zajímavého za dobrou cenu na krámech není… A 20 už není tak malej rozpočet, aby byl výsledkem krám.

                    0 0
                • bluma  

                  Jestli budeš mít Deore nebo SLX nemáš šanci poznat. Teda krom WOW efektu.

                  Naopak lepší vidlici pocítíš pořádně. Jinak by tu nebylo tolik vláken o tom jakou vybrat, jak ji nastavit, jak ji vyladit…

                  0 0
      • scalar  

        A s tím rámem nemáš problém? Při vší úctě k historii značky Heavy Tools, dnes je to low-cost obchoďáková značka, u nás vypadla už i z Mountfieldu. Tenhle rám je z kola, které se celé prodává od necelých 7 tis. Kč, je těžký, geometrie vypadá divně.

        Obecně mne zaráží, že si někdo kupuje kolo za 20 tis., ještě uvažuje o budoucím upgrade a vůbec neřeší rám…

        0 0
        • bluma  

          U rámu jsem bral, že ho sám zařadil do výběru a je s ním smířen. Jinak souhlas.

          0 0
        • Puťa  

          Ano zaradil jsem ho do vyberu, ale neznamema to ze ho chci, proto jsem to hodil sem, kde se lidi vyznaj a reknou mi ze je to kram :) Ja to totiz nevim :)

          0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.