MTB Větřky - je to normalni ?

4 nepřečtené
  • nox159

    zdravím lidi, přišly mi propozice na malý místní zavod, tak jsem si byl projet trat a zjistil jsem že se část trasy je jede oběma směry, jedna se o sjezd a výjezd jednoho kopce. No a vycházi to zrovna tak že jak pojede skupinka na špici sjezd pojede vetšina startovniho pole proti nim. ( po uzkem chodnicku). Tak sem se rozhodl napsat email pořadateli zavodu, a jsem nejak v rozpacich z toho co mi odepsal ( nebo spis z toho ze mi neodpovedel na nic co jsem se ptal) :D proto pridávam diskuzi z emailu.

    tohle jsem psal ja:

    Dobrý den,

    chtěl bych bych se zeptat na jeden usek trasy planovaneho zavodu. Jedna se o výjezd po louce od Hajova směrem na Vrchy a nasledný sjezd z tohoto kopce. Podle mapy sem si všiml, že se touto trasou pojede oběma směry. Jestli se pletu, tak je všechno v pořádku, a omlouvam se, že jsem to z mapy špatně pochopil. Pokud tomu však tak je, tak sem se chtel zeptat jak se bude řešit situace kdy jezdci na špici pojedou tento sjezd smerem dolu a „prumerni“ zavodnici pojedou tento usek směrem nahoru. Myslim si že míjet se na tak uzkem chodničku nebo mezi temi stromy pod vrcholem např v 60km rychlosti ( nemluvě o tom jestli bude mokro) je značne nebezpečne

    A jeste jsem se chtel zeptat jestli se bude možne prihlasit i v den zavodu pri prezentaci ?

    diky za odpověď

    s pozdravem Veřmiřovský

    tohle odpovedel on:

    Zdravím,

    a děkuji za Váš zájem o závod.

    Chci předeslat,že se jedná o amaterský podnik pro začínající borce a borkyně.

    • určitě přijede i několik závodníků,kteří pojedou špici a jaksprávně odhadujete může dojít k míjení se na trati mezi nejrychlejšíma nejpomalejším jezdcem.
    • podle toho jsou zvoleny kategorie-Ženy -Hobbíci-Harcovníci 40..anad.40.let
    • jede se na vlastní nebezpečí takže každý zodpovídá za bezpečnostsvou i ostatních závodníků na trati.
    • především o sportovní vyžití mezi bikery z okolí a proto je traťsituována v lokalitě Větřkovic.
    • prezentace je od 9,00–9,45 v místě startu.
    • pokud si vyberete,vybereš svou kategorii formou odpovědi na tentoe-mail,čeká na tebe památeční startovní číslo se jménem a takytombola.

    Sportu zdar MTB zvláště

    Jirka

    0 0
    • nox159  

      jeste se chci zeptat jestli je to standartni ze se jedou useky ( odhadem je to tak 1 km) zavodu v obou smerech proti sobe ?

      0 0
    • jIrI___  

      Kdysi jsem jel závod a taky se jelo proti sobě. Poloviny pro jízdu nahoru a dolů byly rozděleny páskou a pokud mě paměť neklame, k žádnému střetu nedošlo. Jinak na tenhle závod mám taky pozvánku, jenže je zatím na firemním mailu taťky :). Nevíš jestli ten závod má nějakou webovou stránku?

      0 0
      • nox159  

        závod web nema prišel mi mailem, jinak o tom rozdeleni paskou sem uvazoval ale jsou tak useky kde se vedle sebe 2 bikeři nevejdou ani kdybych chteli :(

        0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.