• dufs

    Ahoj,

    chtěl bych se zeptat na dobré MTB trasy ze Strážnice. Znám to směr Radějov – Lučina, ale vyrazil bych i do kopců jen nevím kam? Kdo to tam zná doporučte mi nějaké trasy. Předem díky za odpověd Tom

    0 0
    • maxtor  

      Ve Střážnici toho s bikem moc nevymyslíš… Ta trasa směr Radějov je asi to nejschůdnější, co v okolí existuje. Pokud se dostaneš na Lučinu, máš do dobrý výchozí bod na další trasy – třeba až na Javořinu. Takže asi tak. Ještě bys mohl jet směr Chřiby, ale to už by asi bylo lepší se přiblížit autem.

      0 0
    • Jara P  

      Ahoj,

      podle mě je v této oblasti hodně tras. Já tady jezdím často. Můžeš vyjet přes Mlýnky na Čupy, nebo přes Lučinu na hřebeny a přijet po nich až do Kuželova a dále na Javořinu (trasa Čupy Kobyla-Kuželov patří mezi náročnější).  Nebo z hřebenu sjet  na Slovensko a  vrátit se  přes  Velkou, případně pokračovat na Javořinu po slovenské straně,  kde je varian víc jak na české straně.

      0 0
    • zum  

      Kdy budeš ve Strážnici ? Alébrž jsem z Petrova (cca 3km od Strážnice) tak bych mohl pomoct. Nebo kamarád. Ten to zná dokonale. Bohužel trasy asi bez mapy nepopíšu , ale je tam rozhodně kam jet.

      0 0
      • dufs  

        Tento víkend ale nevím jestli mi to vyjde, zkusil bych se ozvat. Třeba někdy příště bych rád někam vyjel ;-)

        0 0
      • maxtor  

        Já bych se taky někdy přidal. Sraz třeba na Lučině. Ještě pár lidí z okolí tady je, tak není problém se na něčem domluvit.

        0 0
    • dufs  

      Zdar, mohl by někdo na kolo od 3.8 do 7.8?

      Přesný čas a datum domluvíme.

      Budu ve Strážnici tak bych vyrazl na ty kopce u Vás.

      0 0
    • m4rkus  

      Ahoj. Nevíte zda je tady vyasfaltovaná cyklostezka nebo se jede klasicky po silnici? Moc se mi nechce jet po 1.třídě. Je to úsek vyznačený na MAPĚ

      Diky

      0 0
      • MEW-C4  

        Zdravím

        Tak to co si vyznačil na mapě je zcela určitě po silnici a pěkně rušné kamaráde. Jinak ale na tom poli kolem toho vyklopniku je někde vyasfaltovaná nová cyklostezka někde z Rohatca do Sudoměřic a pak dál … . Těžko říct kde přesně neb to přesně nevím.

        Okolí Strážnice, tak tam jezdím skoro pořád. Těžko se tady hledají nějaké pěkné MTB WAYS, ale par jich tu je. Lučina a pak směr Javořina a kolem ní. No a na druhou stranu Chřiby, což je také paráda a pro mě je to lepší si projet celé Chřiby, protože jsem z Vacenovic.

        0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.