• tojko

    Zdravím, potřebuju zhodit 10 kg a rád jezdím na kolech, ale mám 10 let staré Shimano, které pomalu odchází. Líbí se mi GT Avalance 1.0 a 2.0 , ale vůbec nemám tušení jaký názor na toto kolo panuje u Vás a hlavně pro mě. Mé parametry 185 cm / 105 kg a chce to těch 10 neméně dolů, tak kolo na teď, ale aby posloužilo i potom. Rozpočet mám nějakých 12 000 kč, může být i starší, tomu se vůbec nebráním, hlavně ať tam je nějaká ta kvalita. Nemusí být celoodrpužené. Díky za rady. PS: Co se týče kol jsem břídil, tak se nezlobte :)

    0 0
    • rbcrx9  

      RB CRX, má podobnou váhu a zatím rám 3 roky drží bez problémů.

      P.S. díky Romane!

      0 0
    • hony007  

      Avalanche dobrý, ale na 105, ani na 95 to nemá vidlici, hned po nasednutí ti tak minimálně o půlku zajede… Rači si nech něco postavit.

      0 0
      • Bysto  

        majkee/scalar, ale bude to asi oriešok postaviť niečo za 12, za 15 by to už mohlo byť fajn

        0 0
        • tojko  

          no asi zajdu do prodejny , nechám se změřit atd. a investuju do toho víc, dám na Vaše rady. Nechám si něco postavit, každopádně si nechám poradit. Já nerad chodím do prodejen si radit, protože z vlastní zkušenosti vím, že prodejci prodávají to, kde je největší marže a to platí pro všechny odvětví. Proto jsem chtěl můj „problém“ řešit spíše tady. Vím, že mám moc specifické požadavky a moc nízký rozpočet (nad 15k fakt nechci jít, vzhledem k tomu, že pracuji denně od 8 – 17 hodin a tudíž se kolu zas tak věnovat nebudu, spíše jen o víkendech) .

          0 0
          • Bysto  

            do obchodu nechoď pre radu, ak tam nerobia tvoji kamoši, lebo tí obchodníci ti nanútia, to čo im tam leží a bude to úplne nahovienko. Napíš majkeemu a scalarovi aký máš rozpočet a predstavu a oni ti spravia nejakú ponuku ( určite výhodnejšiu jak v obcode) a ty sa rozhodneš

            0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.